IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Така е Пеше. Европа беше добре до преди 10-15 години, след което нещата вървят плавно но сигурно надолу. България е била винаги зле, последните 10-15 години обаче нещата стават катастрофални. От ЕС и НАТО има само вреди за България - на национално ниво се губят много пари, докато приходите от ЕС се крадат на 100%.

Най-ме дразнят разни заблудени овце, които повтарят лозунги от сорта на "Колко се бил вдигнал стандартът след 2007". Оказва се, че това са същите тези крадци. Нормалният българин има едно заблуждаващо повишение на доходите, което е изцяло изядено от повишението на цените, като паралелно с това се налагат джендърските идеологии на запада. В таква среда не се живее лесно.
    Не е вярно това. В банките има над 100 млрд. пара. Под дюшеците още толкоз. Що годе сносен имот под 2к евра в големите градове няма. По празниците има задръствания към Гърция и курортите. Най-скъпите хотели за 500 лв на ден са заети месеци преди празници или ваканции. Задръстванията в градовете стават все по мошмарни, въпреки цените от над 3 лв. Няма кво да се лъжем, народа забогатя много. Незнам на каква възсраст сте тук, но аз бях студент 97/98 г. буквално магазините бяха оглозгани, заплатите бяха "стигнали" цели 10$.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Люлин е хубаво място обаче има една приказка - с каквито се събереш такъв ставаш. Та с децата ми предпочитам да не я проверявам дали е истина.
      Кое му е хубавото, почти във всеки блок има я клошар я некой наркоман. Каруците и кучетата не ги броим.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Къде се живее добре за всеки е различно...Въобще това което е добро за мен не е добро за друг.За да взимат хората заеми не са виновни европейците а исиотията.Да вземеш заем за да живееш обре??????!!!!!!Ми то имаше един филм за Пурко ама той си продаде нивата...Всеки опит да излизаш вън от финансовите си възможности води до катастрофа.Това е морален упадък...Природата задоволява необходимите за живота потребности а не желаните хеле пък лукса.То всеки глупак си мисли че като има повече пари ще живее по добре но това не е така..И не наричай Европа цивилизация.Задай си въпроса как всичкото това на Запад е направено колко кражби робия и убийства са зад това.И колко световни войни разпалиха тия къде ги имаш за цивилизовани...Но всичко приклщчи.Сега иде сметката
        Така е Пеше. Европа беше добре до преди 10-15 години, след което нещата вървят плавно но сигурно надолу. България е била винаги зле, последните 10-15 години обаче нещата стават катастрофални. От ЕС и НАТО има само вреди за България - на национално ниво се губят много пари, докато приходите от ЕС се крадат на 100%.

Най-ме дразнят разни заблудени овце, които повтарят лозунги от сорта на "Колко се бил вдигнал стандартът след 2007". Оказва се, че това са същите тези крадци. Нормалният българин има едно заблуждаващо повишение на доходите, което е изцяло изядено от повишението на цените, като паралелно с това се налагат джендърските идеологии на запада. В таква среда не се живее лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

Христос возкресе!

Люлин не е толкова лош квартал, въпреки писаниците и репутацията.

Още през соца ми купиха първото колело за първи клас от един магазин, където е Пощата, от втория етаж.

И може човек с малък бюджет да си купи двустаен, да му останат 10 000 лв за кола втора употреба и 10 000 лв за селска къща в обезлюдено село с хубава природа. Вместо да набиеш всичко в скъп апарт в Манастриски ливади.

Поздрави
          Люлин е хубаво място обаче има една приказка - с каквито се събереш такъв ставаш. Та с децата ми предпочитам да не я проверявам дали е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами аз живея в гетото на Люлин, та знам какво е да намериш 5 лева, подхвърляни от порива на вятъра и въргалящи се в прахта на изгорелите от слънцето тревни площи. Навеждаш се и те завихрени те изпреварват с един метър. Надигаш се, правиш крачка и пак се навеждаш - и така до спирката на метрото, където 5-те лева с устрем влизат в подлеза и хукват след тръгващия трен. Няма милост към люлинското гето - ни вятърът, ни жегата, ни тренът дават покой. За червените велможи не ми се говори, за тях най-много говорят и се оправдават своите им хора, които вдигат интелигентно и безпомощно ръце и ни показват някакви духове, виновни за разрухата на страната ни. Такъв е културният им код. А на нас, в Люлин, за 5 лева забравяме тази дума. Тази е разликата между интелигентните и глупците. Изглежда сякаш да няма, но хората държат на нея.
            Привет,

Христос возкресе!

Люлин не е толкова лош квартал, въпреки писаниците и репутацията.

Още през соца ми купиха първото колело за първи клас от един магазин, където е Пощата, от втория етаж.

И може човек с малък бюджет да си купи двустаен, да му останат 10 000 лв за кола втора употреба и 10 000 лв за селска къща в обезлюдено село с хубава природа. Вместо да набиеш всичко в скъп апарт в Манастриски ливади.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не живея в панелните квартали на София, за да знам на какво се радват хората там ,ти явно си там и знаеш повече. Не мисля и ,че масата от хората живеещи в тези квартали не знаят къде и защо по света се живее добре. За да взимат хората заеми са виновни и ЕС и българския избор да живеем като европейци защото докато бяхме извън Евро Съюза, обикновени хора заеми не можеха да теглят ! Колкото до палатите построени в яката на Витоша, мисля, че повечето са на червени велможи, мутри е може и да има някой зърнар или усвоявал евро фондове, но са в пъти по-малко от предните. Относно културният код ами интелигентните хора сме с еднакъв ,а простаците и глупаците не могат да се впишат поради собствените си проблеми и тези определено ги презират ,но това е заради техните "качества". Такива ги презираме и интелигентните българи !!! Богатия Запад, не се страхува от глупави закани или страхове Не разбирам желанието на някой хора да живеят скотски, но да не се приближат до цивилизована Европа !!!
              Къде се живее добре за всеки е различно...Въобще това което е добро за мен не е добро за друг.За да взимат хората заеми не са виновни европейците а исиотията.Да вземеш заем за да живееш обре??????!!!!!!Ми то имаше един филм за Пурко ама той си продаде нивата...Всеки опит да излизаш вън от финансовите си възможности води до катастрофа.Това е морален упадък...Природата задоволява необходимите за живота потребности а не желаните хеле пък лукса.То всеки глупак си мисли че като има повече пари ще живее по добре но това не е така..И не наричай Европа цивилизация.Задай си въпроса как всичкото това на Запад е направено колко кражби робия и убийства са зад това.И колко световни войни разпалиха тия къде ги имаш за цивилизовани...Но всичко приклщчи.Сега иде сметката

Коментар

• https://www.segabg.com/category-obse...e-na-zhilishta

Инфлацията и войната стреснаха купувачите на жилища.

...сделките стават все по-трудно

и не всички купувачи са готови за новите нива на цените. Има предлагане на ново строителство на акт 14 или преди този етап, но договарянето се забавя.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Тя войната сега започва злато се купува дългосрочно.
                  Ха ха ...колко дългосрочно бре ?
                  Купува се когато цената е ниска и падне ,ако следиш изявленията на всички Централни банки ще добиеш поне малка представа какво се задава и къде ще отиде цената

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Върна се на нивата преди войната, на купилите на върха чиститУ.
                    Тя войната сега започва злато се купува дългосрочно.

Коментар

Ти си криптофенче! И аз си имам крипто , но златото си е друго нещо, от стария пич да го знаеш!
                      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

От руснаци до руснаци има разлика, примерно има такива с разрешение за пребиваване или работа, те са изключение. Тук говорим за обикновенния руснак с имот в бг.
                        Руснаци с фирми в бг, с банкови сметки !

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.investing.com/currencies/xau-usd

Златото се е сринало под 1900 долара

1,897.72
                          -34.05(-1.76%)
                          16:30:59-Real-time Data.
                          Currency inUSD
                          (Disclaimer)
                          • Prev. Close:
                            1,931.77

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.investing.com/currencies/xau-usd

Златото се е сринало под 1900 долара

1,897.72
                            -34.05(-1.76%)
                            16:30:59-Real-time Data.
                            Currency inUSD
                            (Disclaimer)
                            • Prev. Close:
                              1,931.77
                            Е точно сега се включи с покупка , че вече много глупости написа. Ще вдигнеш левъла с единия наполеон.
                            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Пишеш глупости ... а вярвай на който си искаш, истината не можеш да я промениш.
                              От руснаци до руснаци има разлика, примерно има такива с разрешение за пребиваване или работа, те са изключение. Тук говорим за обикновенния руснак с имот в бг.

Коментар

Как? Аз на счетито ли да вярвам или на теб?
                                Пишеш глупости ... а вярвай на който си искаш, истината не можеш да я промениш.

Коментар

Working...
                                X