IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    На кривата ракета все космоса и пречи. Който не е скатавал от училище и му се работи, където и да иде ще е добре, вкл. в България (даже тук ще е по-добре, понеже е по-евтино) ! Да дам няколко примера България:

Gross remuneration per month: 8,400 – 16,300 BGN
    https://dev.bg/company/jobads/nexo-s...ps-engineer-3/

Gross remuneration per month: 10,500 – 15,000 BGN
    https://dev.bg/company/jobads/nexo-s...end-developer/

Gross remuneration per month: 11,500 – 14,900 BGN
    https://dev.bg/company/jobads/nexo-s...ent-team-lead/

Тва са заплатите без бонуси. Има и по-големи.
    Тези хора ли наричате "крадци" ?
    Подобни хора като горните съм имал в екипа си в София. Основният им проблем беше, че няма къде да си харчат парите, защото хора с такива доходи търсят качеството, а получават боклук и биват лъгани от всеки и за всичко. И в крайна сметка се оказва, че предпочитат по-ниски доходи, но живот в нормална държава. Освен това тези хора са абсолютното изключение и ги има както в най-богатите, така и в най-бедните държави по света. В Ангола например имам близък, който работи за над 100к USD на месец. Всеки ден пали свещи да не го претрепят някъде.

Истината е, че дори с добри доходи, в България мизерстваш.

Коментар

Тва кво общо има с моя пост за състоянието на държавата през 97 год.?
      Тръгнал си да обясняваш как цветята и розите ще продължат да валят със същия интензитет .

Коментар

На кривата ракета все космоса и пречи. Който не е скатавал от училище и му се работи, където и да иде ще е добре, вкл. в България (даже тук ще е по-добре, понеже е по-евтино) ! Да дам няколко примера България:

Какво си постнал тези обяви ?
        Живота не е заключен само с работа и доходи в ИТ сферата ,ако беше толкова хубава тази работа нямаше да има недостиг на кадри -все пак сме хора и много малко човеци биха искали да прекарат голяма част от живота си комуникирайки си с машини ,нали така ?
        Тези дето го правят сме свидетели какъв типаж са ,да не ги описвам

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Отивай да спиш

https://www.dnes.bg/stranata/2022/04...comment-newest

Пеканов: Кредитите ще намаляват, ще се повиши безработицата !!

Той прогнозира повишаване на лихвите на частните банки

По думите му през втората половина на годината се очаква ЕЦБ да започне да вдига лихвените си проценти, което ще доведе до постепенно повишаване на лихвите на частните банки, намаляване на кредитите и повишаване на безработицата. Това обаче е единственият инструмент за намаляване на инфлацията, поясни той.

Тва кво общо има с моя пост за състоянието на държавата през 97 год.?

Коментар

• На кривата ракета все космоса и пречи. Който не е скатавал от училище и му се работи, където и да иде ще е добре, вкл. в България (даже тук ще е по-добре, понеже е по-евтино) ! Да дам няколко примера България:

Коментар

Една гарсониера беше 3000$, декар хубава орна земя в Добруджа 100 лв/дка. СТО ЛЕВА.!!
              Отивай да спиш

https://www.dnes.bg/stranata/2022/04...comment-newest

Пеканов: Кредитите ще намаляват, ще се повиши безработицата !!

Той прогнозира повишаване на лихвите на частните банки

По думите му през втората половина на годината се очаква ЕЦБ да започне да вдига лихвените си проценти, което ще доведе до постепенно повишаване на лихвите на частните банки, намаляване на кредитите и повишаване на безработицата. Това обаче е единственият инструмент за намаляване на инфлацията, поясни той.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Evgo 97 зимата беше големия глад. Колежки са ме посрещали со супа САМО от лук, вода и сол БЕЗ ОЛИО. Хванах ги и айде на кръчма - за 1 долар се освинихме
                Една гарсониера беше 3000$, декар хубава орна земя в Добруджа 100 лв/дка. СТО ЛЕВА.!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Тази държава е обречена, защото населението е съставено от 90% простолюдие и 10% крадци, нормалните хора липсват напълно.
                  Егати сдуханяка. Не, уважаеми, има и хора, които все още печелят, живеят добре, купуват имоти, или не купуват, както си преценят.
                  Това, че ти си смотаняк, не значи, че 90% от хората са. Има доста хора, които правят нормален бизнес и за сега живеят доста добре.
                  Лузъри, неуспяли да направят нищо през живота си, крякат като тебе по форумите, че всичко е леш...
                  Искате богатите да са бедни, защото вие сте бедни и депресирани. Що се не гръмнете най-добре и да се приключва тая мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз бях първи курс през 1997 г.

Все пак съм завършил реномиран вуз, където се влиза с висок успех и идват младежи от богати семейства.

На първия учебен ден много хора бяхме дошли с костюмите от бала и златните пръстени,

Въпреки това, общото ми впечатление беше, че колегите не разполагат с пари, ядат си вкъщи и си учат.

Един колега от провинцията се радваше как си спестил 1 лв от влака, не го проверили и той пътувал гратис.

А много колежки си носеха бурканите в петък и се е случвало да подрънкват в дървените банки.
                    Evgo 97 зимата беше големия глад. Колежки са ме посрещали со супа САМО от лук, вода и сол БЕЗ ОЛИО. Хванах ги и айде на кръчма - за 1 долар се освинихме
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Част от мостовото съоръжение край град Девня се срути и затисна две жени в кола

https://dnes.dir.bg/intsidenti/chast...eni-postradaha

Евроатлантиците да обяснят защо подобни абсурдни за развития свят новини са ежедневие в България! Преди дни фасада падна насред кв. Докторски паметник. Къде са парите от ЕС? Защо държави извън ЕС (Сърбия например) построиха 10 пъти повече инфраструктура от нас?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Милиардите в банките са напечатани пари, собственост на крадците, не на нормалните хора. Тези, които зареждат по 3лв. скоро ще са на улицата, защото живеят на кредит - роби на олигарсите и банките.
                        Глупости, крадците не си държат парите в банки По време на ковида пак така прогнозирахте, глад, мизерия, безработица имоти на кило по левче, а то ко стана? Гиганстско бетониране, задръствания, екскурзии.... всичко тва без пари, налЕ?

Коментар

Не е вярно това. В банките има над 100 млрд. пара. Под дюшеците още толкоз. Що годе сносен имот под 2к евра в големите градове няма. По празниците има задръствания към Гърция и курортите. Най-скъпите хотели за 500 лв на ден са заети месеци преди празници или ваканции. Задръстванията в градовете стават все по мошмарни, въпреки цените от над 3 лв. Няма кво да се лъжем, народа забогатя много. Незнам на каква възсраст сте тук, но аз бях студент 97/98 г. буквално магазините бяха оглозгани, заплатите бяха "стигнали" цели 10$.
                          Милиардите в банките са напечатани пари, собственост на крадците, не на нормалните хора. Тези, които зареждат по 3лв. скоро ще са на улицата, защото живеят на кредит - роби на олигарсите и банките.

Семейство с две средни заплати и две деца в София живее на прага на бедността. И пак повтарям - не всико е финанси и покупателна способност. Тоталното освинване на държавата направи невъзможно нормалното съществуване в нея. От запада взехме само лошите неща - промиването на мозъци, джендърството, упадък на образованието, ниската финансова култура, безразборното харчене и живот на кредит. Не взехме дисциплината, усетът да се пази чисто, да се поддържа една хубава градска среда. Така заприличахме на един джендърски Афганистан -улици и околна среда сравними с Кабул и Катманду, същевременно говорим за трети пол, права на гейове и подобни глупости. Тази държава е обречена, защото населението е съставено от 90% простолюдие и 10% крадци, нормалните хора липсват напълно.
                          Last edited by ejonny2376; 26.04.2022, 13:02.

Коментар

Не е вярно това. В банките има над 100 млрд. пара. Под дюшеците още толкоз. Що годе сносен имот под 2к евра в големите градове няма. По празниците има задръствания към Гърция и курортите. Най-скъпите хотели за 500 лв на ден са заети месеци преди празници или ваканции. Задръстванията в градовете стават все по мошмарни, въпреки цените от над 3 лв. Няма кво да се лъжем, народа забогатя много. Незнам на каква възсраст сте тук, но аз бях студент 97/98 г. буквално магазините бяха оглозгани, заплатите бяха "стигнали" цели 10$.
                            И аз бях първи курс през 1997 г.

Все пак съм завършил реномиран вуз, където се влиза с висок успех и идват младежи от богати семейства.

На първия учебен ден много хора бяхме дошли с костюмите от бала и златните пръстени,

Въпреки това, общото ми впечатление беше, че колегите не разполагат с пари, ядат си вкъщи и си учат.

Един колега от провинцията се радваше как си спестил 1 лв от влака, не го проверили и той пътувал гратис.

А много колежки си носеха бурканите в петък и се е случвало да подрънкват в дървените банки.

Коментар

Както е забогатял така може и да обеднее .

Коментар

• Щях да забравя, идете в някое представителство на коя да е марка и вижте, няма никакви автомобили, всичко е изкупено. Един познат вече от няма къде, отишъл в Дачия, казали му нямаме никаква наличност, ако поръчаш доставката след 1 год. Богат народ, след като изкупи всички жилища на картинка, изкупи и всичко налично по автосалоните.

Коментар

Working...
                                X