If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ми гарантираш стимули и ваканции да взимам една ипотека и аз ?
Гарантирам ти, само за " тайминга" не мога да ти гарантирам, то не знам и кой може, аз примерно мислех че при ковида ще има рецесия и спадове, но хората с парите решиха друго. При първите данни за рецесия съчетана със скорошните избори в ЮС бъди сигурен, че повишенията на лихвите ще спрат да не кажа, че ще почнат пак намаления. Иначе stimulus check- овете са само за белите страни, тук не се надявай
За да продължи този възход на имотите е нужно централните банки да продължат с разпасаната си политика, а останалите банки да 'радват' потребителите с евтин кредит.
Според теб политиката на печатането ще продължи и сега ли?
Според мен ще има пауза с дълбока рецесия и едва след това ще има нови 'количествени улеснения'.
Защо да скача сега?
ПП преди време той говореше за долари, а аз бях скептичен, но ето сбърках - който си държа парите в долари за последната година компенсира инфлацията... донякъде.
Точно сега на балона на върха,не че не мога но искам пазара да е на моя страна,а не да ми се правят на интересни и брокери и продавачи
Недей така, че Кавръков тъкмо се зарадва на повишението на лихвите, а те ще почнат да говорят за намаляване на лихви, стимули, заемни ваканции.... да не забравяме, че идат избори в US.
Ако ми гарантираш стимули и ваканции да взимам една ипотека и аз ?
Ми щото имам и имоти, отделно в темата за Биткойн освен мен почти никой не пише, скука. Тук е по интересно - засега.
Отвори тема за всички криптовалути и най-вече по практически въпроси - как точно се купува и продава и различните видове портфейли ище видиш как ще живне.
Прогнозирам, че тук много скоро ще ти омръзне също.
Скачай СЕГА на 1800 ако намериш нещо читаво и не чакай пак! Иначе ще купуваш на 3200. Ти не си тръгнал да купуваш имот за инвестиция, а за собствено ползване. Тогава не купуваш според икономическия цикъл, а веднага що намериш желаното. Писа ти го Дъричка, писа ти го Левчо, писа ти го Песимиста, пиша ти го и аз. (даже и Левон ти го е писал)
За да продължи този възход на имотите е нужно централните банки да продължат с разпасаната си политика, а останалите банки да 'радват' потребителите с евтин кредит.
Според теб политиката на печатането ще продължи и сега ли?
Според мен ще има пауза с дълбока рецесия и едва след това ще има нови 'количествени улеснения'.
Защо да скача сега?
ПП преди време той говореше за долари, а аз бях скептичен, но ето сбърках - който си държа парите в долари за последната година компенсира инфлацията... донякъде.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Чакай ако купя мой имот да питам ще ме махнеш ли от схемата с Берти 1:1,да се мотивирам така затова питам ?
Скачай СЕГА на 1800 ако намериш нещо читаво и не чакай пак! Иначе ще купуваш на 3200. Ти не си тръгнал да купуваш имот за инвестиция, а за собствено ползване. Не купуваш според икономическия цикъл, а веднага щом намериш желаното. Писа ти го Дъричка, писа ти го Левчо, писа ти го Песимиста, пиша ти го и аз. (даже и Левон ти го е писал) Първи имот ще ти е все пак. Не го мисли, а действай, ако ти стиска. Мани го маминия, той си има семейни имоти и не е на твоя хал. Ето аз ти давам пример, ще купувам скоро ако не ми мине котка път.
Само в Бг всичко ще цъфне и върже, тълпи купувачи с чували, ще дойдат да изкупят имотите на "инвеститорите" купили на върха! Мрачно и несигурно: МВФ понижи за трети път прогнозата си за световния БВП
Недей така, че Кавръков тъкмо се зарадва на повишението на лихвите, а те ще почнат да говорят за намаляване на лихви, стимули, заемни ваканции.... да не забравяме, че идат избори в US.
Само в Бг всичко ще цъфне и върже, тълпи купувачи с чували, ще дойдат да изкупят имотите на "инвеститорите" купили на върха! Мрачно и несигурно: МВФ понижи за трети път прогнозата си за световния БВП
тези са оптимисти според мен, а като се вземе в предвид инфлацията картинката въобще не е розова.
ако има ръстове то те трябва да дойдат от енергетика и земеделие, а не от финански и помпане на цени на активи ( НИ в това число)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
бердже, около мене се движат програмисти с написан толкова реда код, за колкото на теб няма да ти стигнат 3 живота. ДА, хората са понакупили едно дуго, НО нямат наглостта да учат другите как да инвестират. При всички положения ако ти беше тръгнал от нищо, съм сигурен, че сега щеше да бъдеш доста по-нормален събеседник. Седни си на задника и се осъзнай. Бъди благодарен, че имаш кой да ти дава гръб, което може би в твоя случай даже е минус и никога няма да разбереш какво е да не дължиш нищо никому. Гледай си семейния бизнес и не раздавай акъл на хора постигнали съвсем сами всичко, колкото и да е то. Ти винаги ще си останеш синчето на мама и тати.
Виж сега ,нека гледаме по отгоре на всичко.
Той все пак е развил бизнеса,ако беше некадърен нямаше да го развие,ти също имаш потенциал и го знаеш,не искам да изпадам в подробности но искам и хората да знаят,че въпреки че се заяждаме и обиждаме,ти си квалифициран и имаш много качества,това го казвам ,защото го знам,да го знаят и другите във форума,без да изпадаме в детайли и лично инфо.
В този ред на мисли всеки се бори с живота и постига не малко успехи,кантар да слагаме до най малката подробност няма смисъл.
Има много хора като Берти,да е жив и здрав,родителите са положили основа,спор няма,ти пък може да се радваш че сам си успял да създадеш и две деца,и брак в Холандия,много международен опит,и куп още неща.
В спора се ражда истината,така че да сме живи и здрави всички,да знаеш че ако на някой живота му даде много ,в изобилие от нещо то има и много да му вземе,в друг момента,баланса си е баланс знаеш.
Коментар