Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Това е спекулация,не е инвестция. Нещо което носи 1% доход на година не може да е инвестиция.Вече и таксиджиите "инвестират" в имоти. Значи който има повече от 1 е време да се отърве.Оня ден говорих с една брокерица ,имала клиент таксиджия с 40К еуро "спестени" от наследство и искал да "инвестира" с кредит в грасониера и да лапа наем.
Мен ме е яд че отдадох имота в Докторска без пари - 800€. Трябваше да пробвам 1000 но вероятно щях да губя от чакане поне до есента.Last edited by bulgarian lev; 08.06.2023, 15:57.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
С ирония за пореден път.
Дай снимки на твоите кофтори да видим.
но да ти кажа, по-добре изглеждат от тия дето си пусналпрепоръка е
Коментар
� -
Уроците се заплащат.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376
На 21-ви си вземи четка за кенеф, не съм сигурен има ли там, да не чистиш с голи ръце..
Днес един далечен братовчед от Априлци ми се обади - някакъв странен типаж с блуждаещ поглед разпитвал за мен. Викам му - това са хората на един хотелиер от Банско, да не ги закачате.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Синтезирай ми, моля! Какви са според теб сметките?
Коментар
� -
Вземи учебник за УНСС 1ви курс, прочети го и пак смятай.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много ми хареса втория
бих се нанесъл там, да поживея в цивилизация
само да имаше поне пружини на креватите....
Дай снимки на твоите кофтори да видим.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Твоите мебели са 100% ПДЧ боклуци - вредни химии, с които тровиш наемателите. Познах ли?
Я скивай какво има в Лозенец за 1000 лева (не в гетата на Младост, където са ти маломерките)!
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...qqg&f1=1&fe7=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...qqg&f1=3&fe7=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...qqg&f1=3&fe7=1
бих се нанесъл там, да поживея в цивилизация
само да имаше поне пружини на креватите....препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Бъди внимателен и не го ядосвай, че 21ви наближава. (и гледай по това време да не се мяркаш около Неро, че иначе лошо)
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Който има сериозни спестявания и дебне с депозит или е страхлив или финансово неграмотен.А таксиджията нали знаеш че кредита ще му е на над 10% ГПР.
има и такива, които са продали на върха 22-ра и чакат с депозит на 0,05% на гюмепрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеОтносно печалба в дългосрочен план от наеми- всичките имоти, които отдавам под наем са около 4% възвращаемост и не защото не искам да е повече, а защото не може. Два големи апартамента с три спални и едно бизнес партерно помещение купено на старите високи цени 2007-ма. Няма как да е нещо различно от това като възвращаемост, освен ако не ги отдавам апартаментите на дипломати, а такива във Варна липсват. За инвестиция е важно да е малък, ликвиден имот, с ИКЕА обзавеждане и добра локация. При този тип имот за дългосрочен наем може да стигнете 8% печалба, а при краткосрочни дори и повече.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Относно печалба в дългосрочен план от наеми- всичките имоти, които отдавам под наем са около 4% възвращаемост и не защото не искам да е повече, а защото не може. Два големи апартамента с три спални и едно бизнес партерно помещение купено на старите високи цени 2007-ма. Няма как да е нещо различно от това като възвращаемост, освен ако не ги отдавам апартаментите на дипломати, а такива във Варна липсват. За инвестиция е важно да е малък, ликвиден имот, с ИКЕА обзавеждане и добра локация. При този тип имот за дългосрочен наем може да стигнете 8% печалба, а при краткосрочни дори и повече.
Коментар
�
Коментар