IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65046521148037

350 евро-700 лева за 3 СТАЕН В ИЗТОК !

Наемите са смешни
    x20г = 70к€ изчислена цена.
    Ще му искат поне 350к€ или "изплащане" след 100 години .
    Дънкан мкКлауд ряпа да яде. Имотя е вечен
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Изобщо не е дървен философ, недей така - той е възможно най-сложният микс от историк и философ. Този притежава много дълбок ум. На един клип Шваб само дето не го целуваше по темето, той е Светият им граал. Виж само езика и мисълта му как текат - все едно е яхнал вълна. Прочети му книжките. Единствено не отчита Светия дух, възгледът му е чисто механистичен, по Просвещенски, всичко друго е дисекция до последния атом. Това, което казва, е това, което има да дойде. Пък ти му затваряй вратата. Прочети и 'Четвъртият път" на Дугин, той има и други писания и също е визионер от висша класа. Там православната нишка дава глътка въздух на четящия го за разлика от Харири. Пък и прилича визуално на Достоевски.
      Ма нали го чух бре. Призмата през която пречупва нещата е напълно погрешна. Сега ти искаш още напъни да го чета. Дай го Дугин на някой линк ако го имаш. Роботомислещи не ми се четат. Имам си Айзъл Азимов .

Най-смешното е да си от Йерусалим и да не вдяваш (защото не ти изнася) богатството на еврейския мистицизъм и съкровищата от йудейска езотерика и духовност, които са практически фундаментът на западната цивилизация и си кореспондират както с ведите, така и с древногръцкия епос и по-древни течения.

Едно ще ти кажа. След време пак ще си приказваме. Ще дойде повратна точка, бунт срещу цялата тази механика и празна технология. Дали аз и ти ще го доживеем не знам, но повратната точка просто я виждам как идва като контрапункт на ставащото сега.

Духът управлява материята, а не обратното както този дървен философ се напъва да докаже. Сега - да - засекъл е тенденции. Дотам.
      Last edited by Selena; 14.07.2022, 10:31.

Коментар

Наемите са смешни
        Защо все гледаш някакви кокошарници? Кой мислиш че ще живее в тоя късен соц барок? Защо не дадеш пример с нормално обзаведен апартамент? Ти би ли живял в подобно нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кольо, днес оферирам 78К лв за етажа, както обещах вчера за да видиш, че съм сериозен купувач. От утре обаче офертите ми ще са значително занижени спрямо днешната. (няма да се занимаваме с брокери и така спестяваме 6%)
          Кавръчето е още на неговата цена, но погледнах офертите и ти намерих нещо за 75К лв
          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=880oky&f1=1

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Кольо, днес оферирам 78К лв за етажа, както обещах вчера за да видиш, че съм сериозен купувач. От утре обаче офертите ми ще са значително занижени спрямо днешната.
            Благодарих ти за рекламата вчера ,помниш ли ?
            Благодарение на нея имам няколко запитвания от чиататели но за съжаление никой не коментира такива ниски нива,хората са наясно с цените ,а те не са такива които ти ми оферираш.

Коментар

Наемите са смешни
              Кольо, днес оферирам 78К лв за етажа, както обещах вчера за да видиш, че съм сериозен купувач. От утре обаче офертите ми ще са значително занижени спрямо днешната, утрешната оферта ще бъде 74К лв и разходите по прехвърлянето разделени по равно 50:50. (няма да се занимаваме с брокери и така спестяваме 6%) Вратата на изхода започва да отеснява...
              Last edited by bulgarian lev; 14.07.2022, 10:09.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65046521148037

Наемите са смешни

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Уникален в това зле да интерпретираш текст. Едрата картинка не е този конкретен дървен философ, а кои идеологически течения към даден исторически момент се опитват да доминират планетата. Този, както някой по-долу отбеляза биха могли да го ползват големите батковци за техни си цели. А иначе чух му дрънканиците. Всеки по начетен би го изслушал и би затворил вратата. Толкоз за този.

Големо си ми теле. Имаш и светли моменти, ама като забиеш да отговаряш преди осмисляш какво точно пише съфорумеца …
                  Изобщо не е дървен философ, недей така - той е възможно най-сложният микс от историк и философ. Този притежава много дълбок ум. На един клип Шваб само дето не го целуваше по темето, той е Светият им граал. Виж само езика и мисълта му как текат - все едно е яхнал вълна. Прочети му книжките. Единствено не отчита Светия дух, възгледът му е чисто механистичен, по Просвещенски, всичко друго е дисекция до последния атом. Това, което казва, е това, което има да дойде. Пък ти му затваряй вратата. Прочети и 'Четвъртият път" на Дугин, той има и други писания и също е визионер от висша класа. Там православната нишка дава глътка въздух на четящия го за разлика от Харири. Пък и прилича визуално на Достоевски.

Коментар

БФБ,то в случая не знам изобщо защо се споменава?
                    Това подобие на борса мисля че дори няма нужда да бъде обсъждано.
                    Ми къде по света има развиващ се пазар та биковете да влезнат откъде пантите?

Коментар

• Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение

Разликата е че има под номинална стойност на бефебето.Според мен са защита при хиперинфлация
                      БФБ,то в случая не знам изобщо защо се споменава?
                      Това подобие на борса мисля че дори няма нужда да бъде обсъждано.

Коментар

След краха от 1929 година хората са мислели че това е временно,но следва Голямата депресия и....индексите се връщат на нивата си от 1929 година едва 25 години по-късно ...това са фактите....затова в момента се намираме в една историческа точка,която е без аналог...Имаме война,и то не каква да е ,имахме Ковид,с всички мизерии и извращения с него от икономическа гледна точка....
                        Разликата е че има под номинална стойност на бефебето.Според мен са защита при хиперинфлация

Коментар

• Левът е най-стабилната паричка. В последните 22 години доларът е между 1.3 и 2.3 лева. Така, че споко. ПС. Питайте Милен Велчев колко беше долара кога обърна дълга в евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Всички видяха, че щатските лихви се вдигат, започна да се купува долара и цената се вдига. Ако вдигнат лихвите в Европа еврото ще се засили, така си мисля. Кога се очаква това, какво говорят?

Иначе в главата ми е микс от странни мисли, щатите нямат интерес от силен долар, дефлацията винаги ще искат да я избегнат, може би по някакъв начин ще направят по-голяма инфлация или директно ще сринат долара и еврото? Да кажат, че заради еди си какво, примерно не могат да си плащат задълженията държавите, правим голямото зануляване, трябва да въвдем цифровото евро или долар и даваме по малко пари на всеки гражданин според потребностите. Вообще, според мен ще се случат неща, които са невероятни от днешна гледна точка и не са се случвали исторически, някакъв черен лебед ще дойде, за средата на септември си мисля, нещо като 2008г. х 5. Така, че как да си запазим спестяванията и сегашното материално положение за мен е най-сложния въпрос. Акциите направо ги забравям, може и има такива, които ще поскъпнат, но се чудя в даден момент дали ще мога да си дръпна парите от някой брокер. Да знаеш, че долара или еврото ще те спаси, златото или имотите, тогава да инвестираш в него, но и аз се чудя като manyyy кой е начина.
                            След краха от 1929 година хората са мислели че това е временно,но следва Голямата депресия и....индексите се връщат на нивата си от 1929 година едва 25 години по-късно ...това са фактите....затова в момента се намираме в една историческа точка,която е без аналог...Имаме война,и то не каква да е ,имахме Ковид,с всички мизерии и извращения с него от икономическа гледна точка....

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                              Федералният резерв може да направи историческо увеличение от 100 базисни пункта след умопомрачителната инфлация.
                              Фючърсите показват шанс едно-към-две за супер голям скок през юли.
                              Със сигурност ще има: Удри, бай Джероме!

Само че в двойката евро/долар има твърде много политика и подозирам, че вече са се разбрали да не допускат долара да стане прекалено скъп, но понеже тук очакват рецесията да удари по-силно - съм склонен да се обзаложа, че лихвените увеличения в Европа като цяло ще се движат на не повече от 60-80% от презокеанските. Само че ако Ецб вдигне лихвите с комичните 0.25% (макс. 0.5% като за начало) това допълнително ще ускори поскъпването на долара и като нищо ще го видим над 2.10 още преди края на лятото.

п.п. За спестяванията - ако питаш Андрешко от бункера и бурканите с кисело зеле по-надеждно няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Всички видяха, че щатските лихви се вдигат, започна да се купува долара и цената се вдига. Ако вдигнат лихвите в Европа еврото ще се засили, така си мисля. Кога се очаква това, какво говорят?
                                21 ЮЛИ 2022 е Армагедона за Лагард

Коментар

X