Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Е.си дивотията. Да, вземам си наемите и мноого ме е страх, направо припадам от страх, със страх лягам и ставамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да, но Кольо и Митко ги интересува и за това го написах.
Не мисля за тях по цял ден,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Разбира се че ги срутиха. На помощ им идват Лагард, ЕЦБ, гоУемото МЯУ, черния лебед, разтегнатия ластик, разтворената ножица и умрялото куче.
А народа купува. Аз преди 2 седмици купих поредния имот и се надявам след още 2 седмици да затухля още кеш, ако е рекъл господ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
След 7 год може би ще започне възстановяването. Предишията път кризата беше 2009 г, цените започнаха да падат след 2 год. Аз купих от чси 2013 на дъното, плахото възстановяане започна едва към 2017....Сега има веряотост и да е по-зле с оглед на това, че тогава нямаше война и ковид.
Коментар
-
Това потвърждава думите на Meandmyself. Хората купуват.
Коментар
-
Да, но Кольо и Митко ги интересува и за това го написах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеКак е тигриии, срутихте ли ги тия коптори най-сетне, ко каза Лагард, ше затягаме ли коланите. Във Варна голям строител си вдига цените за нова сграда на зелено и пак купуват. Не чете народа тая тема, неграмотници такива..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Евго, хайде и ти се спри с тези мадами !!! На мен, мислиш ли ,че ми трябват или се интересувам от такива глупости и мадами тук сме в темата за цените на НИ все пак. Ама ,наистина имаш страхотен проблем след като в главата ти са само жени и да знаеш не те обиждам или да се заяждам, но имай малко контрол какво и къде пишеш.
Коментар
-
Дааа, само търпение е нужно. Ей го на време не остана. 2029-та е само след едни 7 годинки...
- 1 like
Коментар
-
Наистина тук се пишеше редовно, че ще "дойде мяу",
Освен това, НИ не са панацея.
На практика се оказва, че не ти трябват апартаменти, за да гониш и сваляш мадамите. Има различни варианти, по-евтино излизат.
Коментар
-
Важна новина !!
https://profit.bg/banki/etsb-shte-po...-i-gubeshtite/ прочетена от над 1500 човека до момента
ЕЦБ ще повиши лихвите. Кои са печелившите и губещите?
Когато ЕЦБ започне да повишава лихвените проценти, банките ще прехвърлят тези по-високи разходи по заемите върху клиентите си. Всичко - от покупката на жилище до рефинансирането на дълг или получаването на фирмен кредит, ще стане по-скъпо.
Кредиторите също така ще започнат да разглеждат по-внимателно заявленията за кредити, за да се уверят, че не поемат прекалено големи рискове.
Въздействието вече се усеща на пазара на недвижими имоти, където лихвените проценти по ипотечните кредити се повишават през последните месеци.
Коментар
-
От 2016-та си го започнал този хайп и това яху. Кольо ти повярва и сега още квака от малката спалня. ;-))
Освен това, НИ не са панацея.
На практика се оказва, че не ти трябват апартаменти, за да гониш и сваляш мадамите. Има различни варианти, по-евтино излизат.
Коментар
-
2292 нови случая на коронавирус, 25% положителни тестове - Последни Новини от DNES.BG
Welcome... сещате ли се? :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
От 2016-та си го започнал този хайп и това яху. Кольо ти повярва и сега още квака от малката спалня. ;-))
Прозорецът за мен се затвори 2017-та - верно малко по-рано но, когато гледаш за инвестиции е различно от за лично ползване. Както се е затворил пак ще се отвори, когато тух е тихо...Last edited by bertram; 19.07.2022, 11:51.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар