If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
What are property auctions? Property or real estate auctions are an opportunity to buy a property at a very low price, around 30% below the market value. Auctions permit the forced sale of a property belonging to an individual or a company, normally due to a situation of non-payment of...
Не е вярно това! В корейската война се бият директно американски и руски самолети, даже руските свалят повече амврикански, да е свършил света тогава?
Кът нищо ще преместят войната тук и окото им няма да мигне. Ядренна война няма да има! И двете страни се командват от едно и също място, но ако са решили да се сбият в ( и да я разрушат) източна европа, никой не може да ги спре!
Ако глупендерите решат да напъплят пак Източна Европа, поставяме националните ни предатели начело с ботя на първа линия пушечно месо - и нахлуваме в Рашастан, пък нека си мятат атома по собствените градове тогава
По Малинова долина почнаха да излизат цени около тези нива,сега не говоря дали са атрактивни или не,но говорим че след като почват да падат цените на зелено,това е тренд.
За мен в София е трудно да се говори за атрактивни места,локации,и имоти.
И преди съм писал,че съм живял и на Иван Асен до БФС,и в Иван Вазов в блока на ДСК,Виолина Маринова ми е била съседка и Ники Кънчев също в Яворов,така че който ми говори за локация в София само ще му се изсмея.
София се намира в България и носи теглото ,на целия Батак в държавата ,тотално целия град е омазан ,нито има улици,нито инфраструктура нито нищо където и да е,в който и да е квартал,една Надежда е по комфортна за живот от Иван Вазов вече,не че и Надежда не я застроиха,особено до парка е като в Манастирски Ливади вече...така че темата с локациите е смешна,и става за въдичка на провинциалистите да им вземат парите.
Ясно. Трендът почва от ж.к. Димитър Миленков значи. Интересно. И в Яворов е по-гадно от Манастирски. Да. Добре
Миналата година, след като бях платил капаро отидох при нотариус на сделка. Дойде продавачката при нотариуса за да обяви че се отказва от сделката. Колко псувни отнесе, само аз си знам. Договорената цена беше 135К евро. Вчера в една от фейсбук групите попадам на продажба на същия имот. Исканата цена е 280К евро. Още я псувам тази патка , но каквото-такова.
Така така, а сега след лъготенето ти - фактите: на 135к не се е продало. Останалото лакърдии, няма нужда Нека си виси, на оферта - още 14 години хааааахахахаха!
Виждам, че всички тичат по огледи и нотариуси, вместо на плаж. Където и да отида само за покупки на имоти се говори и не са само българи. Колкото и да не ви се вярва, аз съм в Созопол, и виждам с очите си какво се случва ,а не чета в социалните медии или сайтовете Хубав, лош , Созопол, в момента е притегателно място за купувачи както от БГ, така и от странство
Ама ние ти вярваме, все пак сега е сезона и персонала сте там.
Малко извън темата за имотите, но тук има доста привърженици на грАдския транспорт. Аз не мога да си се представя без кола. Свободата ми на придвижване отива на кино. Дори и когато пътувам в чужбина си вземам кола под наем. Да не дава господ да опирам до обществен транспорт. От поне 25 години не съм го ползвал.
Ми в пустинята така. И у Пуевен даге, то разлика особена няма
Е, аз помня Созопол и преди тези твой 25-30 г., помня и Сл. бряг и Св. Влас също, та определено ти казвам ,че не си прав Сега да не си помислиш, че те карам да се съгласиш с мен ,не нямам дори такива намерения. Колкото до това да се въртя до печката и двора, това не го правя където и да е ,та остава да го правя и в Созопол. Точно затова си плащам на една фирма по около 2000 лв. на година за да се грижи за градината и басейна ми ама това съм го писала вече няколко пъти
Мда, като си платиш - и накрая отъ инвестицията няма възвръщаемост, капо Та си дойдохме на думата с празните ти приказки.
Е то само това оставаше! Има още малко време за спасяване на кеш. Руснаците е логично да изкарват кеш и се спасяват от евентуални санкции, но това ще отмине и после... не ми се мисли къде ще отлетят цените на имотите. 12 без 5 е за последни сделки. Дъри, Лордиевич, Левчо и аз вече позакупихме още по нещичко. Да му мислят некупилите.
И после махмурлук или как се опукват за 5 години гастарски пари, изкарани с робски труд за 14 години Акъл море, глава шамандура.
Моля да ми кажеш ЕДИН атрактивен проект в София с цена на зелено под 1200 евро. После другия умник, да ми прати обява под тази цена в Милано.
тук говорите пълни тъпотии.
По Малинова долина почнаха да излизат цени около тези нива,сега не говоря дали са атрактивни или не,но говорим че след като почват да падат цените на зелено,това е тренд.
За мен в София е трудно да се говори за атрактивни места,локации,и имоти.
И преди съм писал,че съм живял и на Иван Асен до БФС,и в Иван Вазов в блока на ДСК,Виолина Маринова ми е била съседка и Ники Кънчев също в Яворов,така че който ми говори за локация в София само ще му се изсмея.
София се намира в България и носи теглото ,на целия Батак в държавата ,тотално целия град е омазан ,нито има улици,нито инфраструктура нито нищо където и да е,в който и да е квартал,една Надежда е по комфортна за живот от Иван Вазов вече,не че и Надежда не я застроиха,особено до парка е като в Манастирски Ливади вече...така че темата с локациите е смешна,и става за въдичка на провинциалистите да им вземат парите.
В момента средните цени са от 1500,до 1700 евро за жилища в кварталите ,говоря за завършени апартаменти,масови,на зелено има вече и за под 1200 евро,почват да излизат,тия обяви дето ги зяпате на тях сделки няма,така че при един спад средната цена ще отиде на 1000,1200 евро за масовите апартаменти.,не виждам какъв е проблема но банките тогава няма вече да дават кредити на всеки
Моля да ми кажеш ЕДИН атрактивен проект в София с цена на зелено под 1200 евро. После другия умник, да ми прати обява под тази цена в Милано.
ще ти кажа как се действа ... "наши" фирми строят в софия ..
обаче не се продава .. поради една или друга причина ..
какво да направим за да се продава ?
изселване .. насилствено, макар и да не изглежда чак така на пръв поглед ..
провинция .. пътища не се строят освен артериите .. след година две образно .. всичкото път е леш ..
разбирай ще ти трябва бронетранспортьор за се движиш по пътя .. примерно ..
болници затваряме .. училища затваряме .. вода няма .. ше се къпят веднъж в неделя .. примерно ако им докарат с водоноски
и в един момент хората решават да се спасяват и беж към цивилизацията .
ама там чекат "нашите" фирми наточили големите брадви добър дееен
и гастарите и те са купувачи основни .. и се случват нещата .. може с клизма и само за некой, но се случват
но според мен също ... дори тези похвати няма да помогнат за в бъдеще
Туй дето се случва са редовните скандали с по 20 апартамента на някой политик Купени на цената на почти подарени, чакай ти пазар.
Днес попитах "повишителите" как (и откъде) аджеба ще дойде повишението при положение, че в цял свят се повишават лихвите, а съвсем скоро и у нас да започнат да се покачват, отговор няма. Защо така? Дайте идеи, откъде ще дойдат 3,5 млрд нови пари само в нови имоти - 1,17 млн. нови кв/м х 1500 евра ср. цена (толкова са разрешителните за строеж)?
Коментар