If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.
Не са пожелания ,много близка моя позната прави бюджета на една от банките в челната петица по продажби ,така че знам отвътре какво се готви,до есента и началото на зимата ще има значително поксъпване на кредита ,запомни това добре
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
това е първа стъпка и говори само за едно - ще опитат да минат по класическият сценарий и няма шанс за японско безвремие.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.
До колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви.
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
В темата виждам дива радост заради вдигането на лихвите. Сега се питам колко малоумен трябва да е човек и да си мисли, че утре ще вдигнат и лихвите на сключените вече ипотечни кредити с фиксирани лихви за по 5-10 години?
Първо, че въобще не е ясно дали изобщо това ще има някакъв ефект върху новите ипотечни кредити, второ, че 50 пункта е нищо.
До колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви. Особено дългосрочните договори.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
Централната банка на еврозоната взе решение и за новия кризисен механизъм
Айде честито ,моя залог излезна
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Твоят приятел е купил картини от комерсиални художници в Созопол и първият ми съвет към него е да внимава какви картини купува, В Созопол, е много малко вероятно да е купил нещо наистина интересно с изключение на картина от самобитния созополски художник Яни Хрисопулос
Вторият съвет е да не споделя с такива като теб строителни неволи защото няма как да му дадеш адекватен съвет за нещо което все още нямаш.
Има начини да закачиш картина навсякъде ,но трябва да знаеш как
Ще го пратя при жена му ,той я слуша нея най много ,жалко че от слушане си остана само във вилата и сега запа морето ,като от време на време някой комар лапва но темата е дълга
В темата виждам дива радост заради вдигането на лихвите. Сега се питам колко малоумен трябва да е човек и да си мисли, че утре ще вдигнат и лихвите на сключените вече ипотечни кредити с фиксирани лихви за по 5-10 години?
Първо, че въобще не е ясно дали изобщо това ще има някакъв ефект върху новите ипотечни кредити, второ, че 50 пункта е нищо.
А да променят лихвата след 5-10 години, ми то тога коя година ще сме...???? 2029-та ли??
=========2029========
Писано е: Който има ще му дам още за да има всичко, който няма ще му взема и плюшеното мече за да няма нищо.
Та, кой купил, купил. Който е некупил, ще дочека 2029-та в стая от чуждо жилище.
50 пункта са 150 кинта свежа пара месечно, която отива в канала. Анализът беше направен по-рано във форума.
Коментар