Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от better
По 100 пъти ли да ти пиша за какво бре малоумник? Върни се назад и ще разбереш! Мишок.
Аз квото казвам мога да го докажа пред нотариус. Ти обаче си един мишок! Аре легай си, че утре ще ставаш рано. Не ми пиши повече, не си ми на нивото, цръвул.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добра кауза е това
но да знаеш, тези, спасените от жилище, са най-неблагодарни.
ботчо бая народ е спасил от 2017-та насам. все роднини и приятели. повечето вече бивши.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добра кауза е това
ботчо бая народ е спасил от 2017-та насам. все роднини и приятели. повечето вече бивши.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Криптото е все едно да спечелиш от тотото.
Имали ли сте бизнес или сте събрали първоначалния си капитал от заплати/джобни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В интерес на истината донякъде си прав! За свалянето на цените, едва ли зависи от нас, по-скоро можем да спасим някой колебаещ се.
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
И от криптоси и то доволно много. Ади като си мъж застани с 1000 лв. да те видя, мишок, само лаеш по форумите, иначе си на раб време.
Имали ли сте бизнес или сте събрали първоначалния си капитал от заплати/джобни?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА? Ама ти още ли си губиш времето с тия хаймани?
Мани ги! Не заслужават... нали ги виждаш какви отрепки са.
Модераторчетата + смотаната функционалност си пасват с плевелите един друг перфектно!
Аз бях дотук - нямам повече намерение да им бутам буренясалия форум.
p.s.
Нали следиш пазара как хубаво гълта водичка заради лихвите!
За момента ДоЖона, СиПи-то и Насдака са с по 3-4% надоле!
Dow Slides 1,000 Points on High Inflation Reading
Скоро ще има чудесен прозорец за влизане... но не още... не още!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепочти без изключения всички милионери в темата са инвеститори в "нещо друго"
изглежда обаче няма специална тема за инвестиция в "нещо друго" и им се налага да свалят цените тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепочти без изключения всички милионери в темата са инвеститори в "нещо друго"
изглежда обаче няма специална тема за инвестиция в "нещо друго" и им се налага да свалят цените тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахахахаха, сега този катил ще ти каже, че е натрупал капитала си от криптоси. Хахаха, все е имало смешници в темата, ама такъв палячо, рядко се среща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дърпа си кожичката, това е основното занимание на този абонат. От близо 30г. съм инвеститор в НИ, но такъв комплексар не съм срещал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Благодаря за отговора.
Инвестициите изискват голям капитал за да са основен доход. Как сте натрупали такъв?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Инвеститор съм, но не в имоти. Тук съм основно за забавление! Още въпроси?
Инвестициите изискват голям капитал за да са основен доход. Как сте натрупали такъв?
- 1 like
Коментар
Коментар