Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Правиш основна грешка, както повечето повишители.
БГ няма нищо общо с Америка,Париж и т.н. за да са подобни или даже по-високи цените,както виждаме ,че има и такива парадокси.Там са развити богати демокрации,със закони,инфраструктура,зеленина и привила,а тук е гетото на Европа,най-корумпираната и бедна държава ,без инфраструктура и държава където цари беззаконие.Изчезваща "държава" загубила 25% от населението си за само 33г. и ще загуби още толкова следващите 30.
На база горните неща, цените трябва да са десетина ПЪТИ,не % ,надолу.И те ще са в близкото бъдеще.
И второ, сравнението за ромите,Еми там не са 25% от децата и след 20-30г да станат мнозинство,нали?
Има огромна разлика .Не огромна ,ами направо космическаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами ако не беше се намесил,нямаше да падне толкова ниско нивото.
А ти показвам къде се корени проблема в теб.Отказа за виза.Оттам имаш комплекси за Запада
А сестра ти едва ли стои само заради заплащането.Парите не са всичко ! Ти нея не си убедил ,чакаш нас да убедиш в глупостите си
И заради това ,че нямаш практика и опит,а стоиш пред някъв монитор,не разбираш и две основни неща.
1.Има огромна разлика между Бонго,азиатец или какъвто се сетиш и РОМИТЕ. Основната е,че първите се социализират,вторите не.
Второ и трето поколение от първата група стават същите като гражданите на конкретната държава,докато втората група не се социализира даже и в собствената си и паразитира колкото и позволяват.Разбира се има изключения,говорим като цяло.Едните стават пчелички,другите остават кърлежи.
В Америка,Франция,Германия и т.н. всички ще станат пчелички,при нас след 30г кърлежите ще са мнозинство.ОГРОМНА разлика която ти не виждаш и няма как да видиш пред монитора.
2.Важно е в коя държава е това малцинство.Някъв ром в Испания,Америка и Австралия е едно,същия тоя ром в БГ е съвсем ,съвсем различно.Там държавата го контролира,има ред и даже му се дава шанс за втори живот като бял човек ако той иска,докато тук е анархия,никой не се интересува от нищо камо ли от малцинства,беднота ,мръсотия и корупция.Не разботеща държава.Една магистрала няма даже като хората,В Европа !!! И на последно място по всякакви класации,също в асинхрон с твоята "реалност"
И този взрив на престъпността в Западна Европа и САЩ се дължи почти изцяло на малцинствата.
https://www2.cbn.com/news/world/stud...foreign-origin
А и ХИЛЯДИ жители на държави от Западна Европа с емигрантски произход се присъединиха към Ислямска държава. И то все второ и трето поколение емигранти Интегрирали се са на куков ден.
Какъв ред при 20 хиляди изнасилвания и блудства само за една година в държава с 1/3 повече население от България,над 90 процента извършени от хора с чуждестранен произход?
И разликата с България е,че в България ромите работят.Щото държавата не ги хрантути на социални помощи. Докато в Западна Европа цели поколения живеят на социални помощи. Затова и ромите емигрират от България.Говорил съв с роми,които живеят в Германия и те като теб са недоволни от България, щото не им плащали социални помощи. А хвалят Германия заради социалните помощи.
С нарастването на малцинствата в Западна Европа и САЩ тези проблеми все повече ще нарастват,докато в България има В ПЪТИ ПОНИЖАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА.
И в България полицията не се притеснява,че ще я обвинят в расизъм и си прилага закона срещу престъпниците,независимо от произхода им.Затова й повечето затворници са роми. А в САЩ в някои градове са забранили да спират за проверка афроамериканци,освен ако не са извършили явно престъпление. А при тия проверки се откриват наркотици ,незаконни оръжия,издирвани престъпници.Last edited by aleks262; 04.06.2023, 10:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеСтига си принизявал дискусията на елементарно ниво.
А ти показвам къде се корени проблема в теб.Отказа за виза.Оттам имаш комплекси за Запада
А сестра ти едва ли стои само заради заплащането.Парите не са всичко ! Ти нея не си убедил ,чакаш нас да убедиш в глупостите си
И заради това ,че нямаш практика и опит,а стоиш пред някъв монитор,не разбираш и две основни неща.
1.Има огромна разлика между Бонго,азиатец или какъвто се сетиш и РОМИТЕ. Основната е,че първите се социализират,вторите не.
Второ и трето поколение от първата група стават същите като гражданите на конкретната държава,докато втората група не се социализира даже и в собствената си и паразитира колкото и позволяват.Разбира се има изключения,говорим като цяло.Едните стават пчелички,другите остават кърлежи.
В Америка,Франция,Германия и т.н. всички ще станат пчелички,при нас след 30г кърлежите ще са мнозинство.ОГРОМНА разлика която ти не виждаш и няма как да видиш пред монитора.И за твоя жалост не я пише в "достоверните" ти източници като НСИ
2.Важно е в коя държава е това малцинство.Някъв вид ром в Испания,Америка и Австралия е едно,същия тоя ром в БГ е съвсем ,съвсем различно.Там държавата го контролира,има ред и даже му се дава шанс за втори живот като бял човек ако той иска,докато тук е анархия,никой не се интересува от нищо камо ли от малцинства,мръсотия и корупция до шия.Неработеща държава.Една магистрала няма даже като хората.В Европа !!! И на последно място във всякакви класации,също в асинхрон с твоята "мониторова реалност"Last edited by aleks262; 04.06.2023, 10:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
имаш ли идея какво и за колко е продал лаконик? познаваш ли го?
май тръгваш по пътя на комплексарите, които гледат да неглижират опонента на лична основа при това с фантазиране...
Първоначално изпратено от Laconic 18.05.2022От март съм в твърд КЕШ и прогнозите ми се сбъдват!Първоначално изпратено от Laconic 10.05.2022 20:25Продадох 2022
пп Имаше един тук, дето пет години преди лаконичния продаде 2 апартамента. И он връО бил продал, Фалеше си кеша и сЪга гние у незаконна гробница у затънтена шопска ма'ала.Last edited by BONI; 04.06.2023, 08:46.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Представяш ти.На баба ти фърчилото
А без да подозираш,а и в момента даже не го осъзнаваш още,този отказ е дал силно отражение в крехката ти психика навремето.
А сестра ти защо не се връща като е толкова "голяма" престъпността? защо седи на сила в този непосилен ад ?
Ти нея не си убедил в това което казваш,очакваш ние да ти повярваме на приказките каква била "реалността"
Дадох ти достатъчно данни за структурата на населението в големите държави в Западна Европа и САЩ.
За разлика от теб,който не си представил никакви доказателства, а плещиш празни приказки.
А сестра ми много добре знае каква е реалността в САЩ,щото миналият месец племенника са щели да го отвлекат на една спирка на градският транспорт. ЕДИНСТВЕНАТА причина, поради която живеят в САЩ е по-високото заплащане.Last edited by mirodes; 04.06.2023, 08:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеХахаха-представям данни и доказателства
А на мен виза ми отказаха заради лечение. Не че съм искал да живея в САЩ.Нямам никакво желание да напускам България.
А без да подозираш,а и в момента даже не го осъзнаваш още,този отказ е дал силно отражение в крехката ти психика навремето.
А сестра ти защо не се връща като е толкова "голяма" престъпността? защо седи на сила в този непосилен ад ?
Ти нея не си убедил в това което казваш,очакваш ние да ти повярваме на приказките каква била "реалността"
Коментар
-
Те твоите щото са едни "доказателства" няма що
Боравиш с грешни данни и няколкократно вече го доказа.
И ква реалност ще ми представиш,като аз я виждам с очите си,а ти я гледаш пред монитора
Някъде в чужбина излизал ли си? живял ли си? общувал ли си с различни хора?
Наистина си много смешен.
А сестра ми и зет ми работят в полицията в един американски град и ми казват, че престъпността там е в ПЪТИ ПО-ВИСОКА ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ. А и тепърва ще нараства заради увеличаващите се малцинства.
А на мен виза ми отказаха заради лечение. Не че съм искал да живея в САЩ.Нямам никакво желание да напускам България.Last edited by mirodes; 04.06.2023, 08:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ реалността ти я представих-в САЩ, Великобритания, Германия и Франция
-
Боравиш с грешни данни и няколкократно вече го доказа.
И ква реалност ще ми представиш,като аз я виждам с очите си,а ти я гледаш пред монитора
Някъде в чужбина излизал ли си? живял ли си? общувал ли си с различни хора?
Четох някъде, че са ти отказали виза за Америка,оттам са се развили силни комплекси в теб,а?
Сестра ти нали е в Америка,какво казва ?Last edited by petrg5s; 04.06.2023, 08:06.
Коментар
-
Тея приказки може да ги разказваш на монитора си
Всичко което съм написал в цитата е точно така.А лъжец си ти ! И боравиш с неверни данни.Неколкократно вече го демонстрира,по какви ли не теми
Чети и възприемай реалността
И реалността ти я представих-в САЩ, Великобритания, Германия и Франция се увеличават етническите малцинства и до 2050-2060 г местните ще са под 50 процента. А в Лондон вече етническите малцинства са ДВЕ ТРЕТИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. Същото се отнася и до повечето държави в Западна Европа.
И съм представил изследвания на учени от съответните държави. На тях ли да вярвам или на форумен бърборко като теб?Last edited by mirodes; 04.06.2023, 07:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ България намалява броят на циганите
Всичко което съм написал в цитата е точно така.А лъжец си ти ! И боравиш с неверни данни.Неколкократно вече го демонстрира,по какви ли не теми
Чети и възприемай реалността
Там са развити богати демокрации,със закони,инфраструктура,зеленина и привила,а тук е гетото на Европа,най-корумпираната и бедна държава ,без инфраструктура и държава където цари беззаконие.Изчезваща "държава" загубила 25% от населението си за само 33г. и ще загуби още толкова следващите 30.
На база горните неща, цените трябва да са десетина ПЪТИ,не % ,надолу.И те ще са в близкото бъдеще
И второ, сравнението за ромите,Еми там не са 25% от децата и след 20-30г да станат мнозинство,нали?
Има огромна разлика .Не огромна ,ами направо космическаLast edited by petrg5s; 04.06.2023, 07:28.
Коментар
-
Правиш основна грешка, както повечето повишители.
БГ няма нищо общо с Америка,Париж и т.н. за да са подобни или даже по-високи цените,както виждаме ,че има и такива парадокси.Там са развити богати демокрации,със закони,инфраструктура,зеленина и привила,а тук е гетото на Европа,най-корумпираната и бедна държава ,без инфраструктура и държава където цари беззаконие.Изчезваща "държава" загубила 25% от населението си за само 33г. и ще загуби още толкова следващите 30.
На база горните неща, цените трябва да са десетина ПЪТИ,не % ,надолу.И те ще са в близкото бъдеще.
Има огромна разлика .Не огромна ,ами направо космическа
https://www.24chasa.bg/novini/article/1574830
https://fakti.bg/world/580897-do-205...dat-malcinstvo
https://www.dnevnik.bg/evropa/2019/1...e_e_chujdenec/
https://offnews.bg/obshtestvo/romite...-d-790221.html
Стига си лъгал-точно обратното е.В България намалява броят на ромите, в повечето държави от Западна Европа и САЩ се увеличават етническите малцинства.
Колкото до спазването на законите:
https://alarma.bg/2022/08/01/%D1%88%...0%D0%BE%D0%B2/
https://www.cbsnews.com/baltimore/ne...-year-old-boy/
https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%BE%D...%B8/a-36689013
https://www.statista.com/statistics/...weden-by-type/
Във Великобритания ХИЛЯДИ момичета са изнасилени в продължение на десетилетия от пакистански банди и полицията си е траела.
В Балтимор САЩ град с население 570 хиляди души има 333 убийства за една година при 66 за България с население 6.4 милиона души.
В Германия в новогодишната нощ в Кьолн са изнасилени и ограбени 1221 жени и само 21 престъпника са осъдени.В Швеция има 9368 изнасилвания за една година и над 10 хиляди блудства.Last edited by aleks262; 04.06.2023, 10:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнениеПо цял свят като не искаш да живееш с римляни, мексикани, афрофранцузи, арабогерманци
в САЩ, Париж и т.н.
Има огромна разлика .Не огромна ,ами направо космическа
Коментар
-
Понеже гледам сте зачекнали разни етноси, държа да кажа, че ако бейлорда наистина е ром, то евала за всичкото му. Съвсем сериозно.
После да говорят, че ромите не се интегрират. Който иска може, ама ако само е искал, а пък е нямал желание, тогава където и да е ще е на същия хал. Разликата са само соц. постъпателните възможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Ще дърпат я кожичка, я кредити, а останалите ще теглят. Който както си го направи е.
Нека няма сегрегация, а аз ще изкупувам в почивката между системните кризи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар