If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам намерение да тегля заем от БГ банка. Имам някакви налични пари, а ако ми потрябва кредит ще го изтегля от швейцарска банка
Смятам, че всеки трябва да знае възможностите си и това какъв кредит да получи е едно от тези изисквания.
Интересното е ,че банките продължават да отпускат кредити с ниски фиксирани лихви без да се съобразяват с твоите мантри
Там е работата, че не отпускат...освен ако смяташ, че 2% (ипотечни с фиксирана лихва) е доста повече от 98% (ипотечни с променлива)?
Ако направиш запитване ще ти отговорят, че условията са строго индивидуални и процентът зависи от много неща.
Висок размер на финансиране – до 90 % от пазарната оценка на имота
Това горе е най-голямата лъжа! Вече е неизпълнимо, но ще го докарат с нереална пазарна оценка!
Питал съм за колеги и им зная мурафетите!
Нямам намерение да тегля заем от БГ банка. Имам някакви налични пари, а ако ми потрябва кредит ще го изтегля от швейцарска банка
Смятам, че всеки трябва да знае възможностите си и това какъв кредит да получи е едно от тези изисквания.
Интересното е ,че банките продължават да отпускат кредити с ниски фиксирани лихви без да се съобразяват с твоите мантри
Коментар