Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колко спестяваш от парно ? 100 лв ? И сигурно 30 лева вода ? Струва ли си да си губиш времето и да поемаш риск за тия пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Адвокат съм.Представих му се и му обясних какво ще се случи ако си позволи да отправя закани и оня съобрази, че после може да отговаря на друго място и спря.Ако беше друг човек сигурно щеше да му скочи и на бой. Или поне да го заплашва.
И какво означава, че не падам по-долу?Никога не съм си позволявал да нарушавам законите или да се отнасям към другите хора като към по-низши както правят такива като тоя с Тундрата.. А и боя на улицата не е като на спортно състезание- няма правила, не знаеш кой какво носи по джобовете, не си сигурен че докато се биеш с един няма да скочат още няколко човека и т.н. ако ти причинят тежка телесна повреда- лошо, ако ти причиниш пак лошо.....та с две думи мисълта трябва да изпреварва емоцията. Малките спрейчета със сълзотворен газ са супер ефективни- хем си вършиш работа, хем не ги увреждаш трайно и не ги лежиш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе май баш кавръка се хвалеше за мандарините без пари. Очаквам да се похвали и, че се вози без билетче в градския транспорт. Такива хора не разбират , че е по-комфортно да си плащаш сметките и да живееш нормално вместо да се озърташ откъде ше те гепят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Дори да знам, че шанса да ме хванат е 0% пак не бих го направил ако знам, че някой друг ще го отнесе вместо мен!
Коментар
-
Дори да знам, че шанса да ме хванат е 0% пак не бих го направил ако знам, че някой друг ще го отнесе вместо мен!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
То не е въпроса дали можеш или не можеш въпроса е да метнеш системата
Седни си слаб 2 пак не мож позна за какво иде реч
Запомни че винаги всяка една система се манипулира на входа ,а не инсайд или на изхода ,на входа
Преди 10 години си бях манипулирал данните от личната карта и в последствие бях напред с няколко хиляди долара ,пример ти давам само за да ме разбереш това е вход ,значи аз на входа съм Иван ,на изхода съм Георги
П.С. Сигурен съм че преди 20 години даже не ти е трябвал компютър, само като чуеш жуженето на модема и си го четял като уеб страници директно в главата си.Last edited by segato; 01.05.2023, 23:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ба си извода! То затова цялото народонаселение, набива в имоти. Хем не плащат ток и вода, хем са губещи от инвестицията в имотку-ку, ку-ку....
Коментар
-
Колко спестяваш от парно ? 100 лв ? И сигурно 30 лева вода ? Струва ли си да си губиш времето и да поемаш риск за тия пари?
- 3 Харесвания
Коментар
-
България няма невъзможни неща ,това е Америка на Балканите .Електронните водомери,се компрометира срещу 1000 лева ,не мога да пиша за детайли но това е планирано схемата е плащаш но с корекции и то в твоя полза даже е по лесно ,у нас не плащам за парно водата също я плащам с дискаунт.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ако тези бяха малцинство е ОК, но лошото е, че са мнозинство и ти изглеждаш глупак в техните очи. Никога няма да се оправи тази държава с този матриал и затова инвестицията в НИ винаги ще е губеща...ку-ку, ку-ку....
- 1 like
Коментар
-
То не е въпроса дали можеш или не можеш въпроса е да метнеш системата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хаха даже не те е срам да си кажеш. Какви акъли раздаваш като не можеш да си платиш парното и водата и ти ги плащат съседите ? Ми ти си за социални помощи бе човек.
Автоматизираните системи могат да се манипулират след като данните се импортират в базата. Винаги обаче има логове , които се пазят по compliance причини и ако се установи някакви несъответствия може дори да се стиггне до проверка на лог файла. Най-често не е необходимо зашото има тестове , който ще установяат разликите. Отделно , че повечето системи не разрешават директно да се променят данни а изискват да се добавят корекции и нещата лъсват веднага
Запомни че винаги всяка една система се манипулира на входа ,а не инсайд или на изхода ,на входа .
Преди 10 години си бях манипулирал данните от личната карта и в последствие бях напред с няколко хиляди долара ,пример ти давам само за да ме разбереш това е вход ,значи аз на входа съм Иван ,на изхода съм ГеоргиLast edited by X_Y; 01.05.2023, 22:54.
Коментар
-
Хаха даже не те е срам да си кажеш. Какви акъли раздаваш като не можеш да си платиш парното и водата и ти ги плащат съседите ? Ми ти си за социални понощи бе човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това естествено е предимство тоя ръст. Ама пък в такъв случай отсрещната страна може да се въоръжи като прецени,че няма шанс срещу двуметров мъж. Както се случи с Багата.
Колкото до случаят-аз не съм го нагрубил тоя,просто му свирнах с клаксона.Откъде накъде ще си прави каквото поиска на пътя и аз ще му мълча?Не съм ескалирал конфликт.Даже като се зурлеше не му влязох в тона.
Коментар
Коментар