IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Много ме дразнят такива, които щом са се качили на скъпи коли си мислят, че могат да правят каквото си поискат. И винаги им бибиткам.Друг въпрос е Тундра на 10-15 години колко скъпа кола е.Ама тоя се мислеше за много велик.
    Тука си много прав, преди 10-тина години си пия ракията на "Съединението" с шефа на КАТ на първо в неговия двор, който живееше срещу мен. Спря един с нова Х5 срещу входната ми врата на двора. Не му беше за вярване какво му наговорих....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хм, неизбежна отбрана....мислил си си да извадиш пистолет...тогава, лесно можеш да се превърнеш от адвокат в затворник. Питай бай Данчо Опиц, с него редовно се черпим в "Дъбчето".
      Опиц беше убил крадеца,след като оня е бягал от него. Не е имало неизбежна отбрана. Неизбежна отбрана имаше,когато в Бургас един моторист застреля една мутра, който го беше нападнал.И го оправдаха.
      Но естествено по-добре да се избягват такива конфликти.Аз затова и веднага казах какъв съм, щото го усетих,че тоя е простак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, бъди баща за пример. Покажи кой коли и беси у вашио район. Щом е с Тундра нема проблем, само да не е със Секвоя и да живее в Банкя, че тогава става малко по-сложно
        Много ме дразнят такива, които щом са се качили на скъпи коли си мислят, че могат да правят каквото си поискат. И винаги им бибиткам.Друг въпрос е Тундра на 10-15 години колко скъпа кола е.Ама тоя се мислеше за много велик.

Коментар

Ами хубаво. Тогава ще има неизбежна отбрана ако ме нападне и щеше да яде здрав бой.
          Хм, неизбежна отбрана....мислил си си да извадиш пистолет...тогава, лесно можеш да се превърнеш от адвокат в затворник. Питай бай Данчо Опиц, с него редовно се черпим в "Дъбчето".

Коментар

Ами аз затова се представих какъв съм. Иначе малоумник като тоя може да скочи и на бой и после да си събира зъбите по асфалта.И мен после да разкарват по полицията. А при един бой може и от един удар да има фатални последици.И той излезе от колата и почна да се дърви. Аз не съм слизал от колата.Още повече бях със семейството си.
            Мире, бъди баща за пример. Покажи кой коли и беси у вашио район. Щом е с Тундра нема проблем, само да не е със Секвоя и да живее в Банкя, че тогава става малко по-сложно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Някои хора толкова обичат адвокатите, че с това ти представяне, можело е да засилиш агресията му.
              Ами хубаво. Тогава ще има неизбежна отбрана ако ме нападне и щеше да яде здрав бой.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Стига бе човек, ше ме умориш от смях. Е какво толкова ше се случи ? Най-много следвашия път да изядеш шамарите и да си седнеш на д-то. Не се влиза в разправии на пътя , никога не знаеш тоя отсреща какъв идиот може да се окаже. Тук излизането от колата се счита за заплаха а много хора имат оръжие и ....В България шанда да попаднеш на някой с оръжие е по малък, ма не знам дали си спомняш Стойчо Стоилов от Литекс какво му се случи последния път ( сигурен съм че е бил последния път) когато се направи на бабаит
                Ами аз затова се представих какъв съм. Иначе малоумник като тоя може да скочи и на бой и после да си събира зъбите по асфалта.И мен после да разкарват по полицията. А при един бой може и от един удар да има фатални последици.И той излезе от колата и почна да се дърви. Аз не съм слизал от колата.Още повече бях със семейството си.

Коментар

Е това е най-лошата българска черта. Като някой направи пари и си мисли, че може да не спазва законите. Оня ден си карам в града по една тясна улица, която обаче е много натоварена,още повече правеха и ремонт на съседния булевард, та движението беше много натоварено. И един дебел чичка с една Тойота Тундра като танк паркира на улицата, без да има право.И аз естествено му бибитнах .И оня почна нещо да се зурли с цялата си наглост. Бързо се укроти като разбра кой съм,ама въпросът е,че не стига,че затруднява движението,ами чак и нагъл.Щом е с Тундра явно се е помислил за велик.Друг въпрос е,че беше над 10 годишна и тоя явно беше някакъв комплексар.
                  Културата на пътя често олицетворява манталитета на населението. За жалост при такива конфликти винаги се стига до - кой, кой е. Вместо да се наложи закона. А такива комплексари. все още масово се намират из нашите географски ширини. Слава богу в София тенденцията е да изчезват и вървим към поевропейчване.

Коментар

Аз му казах Радко.В противен случай щеше да се стигне до бой.А кой знае какво може да се случи и е глупост да се сбиеш освен ако нямаш избор.
                    Някои хора толкова обичат адвокатите, че с това ти представяне, можело е да засилиш агресията му.

Коментар

Адвокат съм.Представих му се и му обясних какво ще се случи ако си позволи да отправя закани и оня съобрази, че после може да отговаря на друго място и спря.Ако беше друг човек сигурно щеше да му скочи и на бой. Или поне да го заплашва.
                      И какво означава, че не падам по-долу?Никога не съм си позволявал да нарушавам законите или да се отнасям към другите хора като към по-низши както правят такива като тоя с Тундрата.
                      Стига бе човек, ше ме умориш от смях. Е какво толкова ше се случи ? Най-много следвашия път да изядеш шамарите и да си седнеш на д-то. Не се влиза в разправии на пътя , никога не знаеш тоя отсреща какъв идиот може да се окаже. Тук излизането от колата се счита за заплаха а много хора имат оръжие и ....В България шанса да попаднеш на някой с оръжие е по-малък, ма не знам дали си спомняш Стойчо Стоилов от Литекс какво му се случи последния път ( сигурен съм че е бил последния път) когато се направи на бабаит на пътя
                      Last edited by segato; 01.05.2023, 21:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

как разбра кой си
                        ти го пита; знайш ли кой съм аз ли?
                        Аз му казах Радко.В противен случай щеше да се стигне до бой.А кой знае какво може да се случи и е глупост да се сбиеш освен ако нямаш избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ха-ха, няма значение колко е стара. Тоя си мисли , че е велик всеки път като си види касовата бележка на бензиностанцията. Ма и ти не падаш по-долу. Случайно да не пропуснеш да намекнеш "кой си" Кмет ли си ? Така де, кажи си направо.
                          Адвокат съм.Представих му се и му обясних какво ще се случи ако си позволи да отправя закани и оня съобрази, че после може да отговаря на друго място и спря.Ако беше друг човек сигурно щеше да му скочи и на бой. Или поне да го заплашва.
                          И какво означава, че не падам по-долу?Никога не съм си позволявал да нарушавам законите или да се отнасям към другите хора като към по-низши както правят такива като тоя с Тундрата.
                          Last edited by mirodes; 01.05.2023, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Миналото лято бях на гости на един познат, който си беше купил къща с басейн на морети и ни беше събрал да почерпи и да се похвали. Беше опънал едни трапези със само подбрани храни и напитки. Пийнахме и един от компанията го пита колко кубика е басейна? Домакина само това чакаше и подпийнал почна да се хвали, че 1 ст. не е дал за вода, понеже има човек във ВиК и като се пълнил басейна манипулирали водомера. Същото нещо го правили всичките му съседи, които имат басейн и съответно не са случайни хора. Разказваше го с такава гордост все едно, че детето му е спечелило олимпиада по математика.
                            Споко Трайче, идва времето и на електронните водомери, там манипулацията ще е доста по-трудна и скъпа. Ако примерно всеки божи ден домакинство потребява примерно 1м2 вода и това в продължение на година, то при 0 консумация водомера ще подава сигнал към ВиК. И хоп проверка... И стока е така вече в някои страни.

Коментар

Е това е най-лошата българска черта. Като някой направи пари и си мисли, че може да не спазва законите. Оня ден си карам в града по една тясна улица, която обаче е много натоварена,още повече правеха и ремонт на съседния булевард, та движението беше много натоварено. И един дебел чичка с една Тойота Тундра като танк паркира на улицата, без да има право.И аз естествено му бибитнах .И оня почна нещо да се зурли с цялата си наглост. Бързо се укроти като разбра кой съм,ама въпросът е,че не стига,че затруднява движението,ами чак и нагъл.Щом е с Тундра явно се е помислил за велик.Друг въпрос е,че беше над 10 годишна и тоя явно беше някакъв комплексар.
                              как разбра кой си
                              ти го пита; знайш ли кой съм аз ли?
                              препоръка е

Коментар

Ха-ха, няма значение колко е стара. Тоя си мисли , че е велик всеки път като си види касовата бележка на бензиностанцията. Ма и ти не падаш по-долу. Случайно да не пропуснеш да намекнеш "кой си" Кмет ли си ? Така де, кажи си направо.

Коментар

Working...
                                X