Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Аз кът ви казвам, че ТУРизъма ще яде дръФцето, вие ми се смеете. Разходите - нагоре, приходите (от все по-бедните западнали туристи - надоле):
Заради свитата печалба през 2022 г. "Албена" изплаща най-ниския дивидент досега
Акционерите ще получат по 11 ст. на акция бруто
Дружеството приключи 2022 г. със силен спад на печалбата до 992 хил. лева от почти 3 млн. лева година по-рано въпреки увеличението на приходите. Спадът на печалбата се дължи на силния ръст на разходите, особено на тези за персонал, външни услуги, енергия и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ето един обор за 40лв квадрата (подобен на моя като го купих).
Продава КЪЩА в област Видин, с. Дреновец - 414 кв.м / 17000 лв. :: imot.bg Обява
Или па това.
Продава КЪЩА в област Видин, гр. Димово - 483 кв.м / 18000 лв. :: imot.bg Обява
Даваш още 100к€ и става кукличка
За тази даже доста по малко ще трябват.
Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg Обява
Коментар
-
Сещайте се кво ще става тук (то вече ства де):
Германската икономика изпадна в рецесия
Федералната статистическа служба преразгледа първоначалната си оценка от края на април, която все още показваше стагнация
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...na-v-retsesiyaLast edited by better; 25.05.2023, 10:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ето един обор за 40лв квадрата (подобен на моя като го купих).
Продава КЪЩА в област Видин, с. Дреновец - 414 кв.м / 17000 лв. :: imot.bg Обява
Или па това.
Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg Обява
няма какво да го стяга, като гледам сламата в единя ъгъл,
така си го обитавапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
1000 пъти съм казвал,че аз НЯМА да купувам при каквито и да е цени.Имоти имам ! И то повече от 90% от списващите тук и далеч,далеч по-хубави от оборите на бай цинго,ако изобщо са негови даже
1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
Затова и съм обективен,за разлика от вас.
А 2040 БГ ще е една празна държава без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
Или па това.
Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by bota156; 25.05.2023, 10:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Новина от преди минути.Германия влезна в рецесия след -0.3% "растеж" за Q1
Това е и най-важното и съществено нещо написано в тази глупава тема за последните 2-3 месеца !
Щом мотора на Европа влезна в рецесия,оставям на "интелектуалците" в темата да размишляват ,разбира се колкото им позволява хардуера, какво ще стане в БГ и в частност със силно балонизираните цени на оборитеLast edited by petrg5s; 25.05.2023, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеПлъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
Затова и съм обективен,за разлика от вас.
А 2040 БГ ще е една празна "държава" без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 09:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само помисли колко е струвал имот през 2000 година и колко е сега. С периоди на спадове и повишения, нещо като твойта графика. И пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти самия вярваш ли на тези абсолютни глупости ?
Знам че панически се опитваш да се самозаблудиш,но не това е начина.
ратко тъпото,бай цинго и подобни пишман инвеститори ще научите много добре урока за "абсолютно никаквия риск"
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...arzani-s-kitay
Един от топ индикаторите за картинката в момента
Медта поевтиня под 8000 долара за тон за първи път от шест месеца, тъй като перспективите за бързо възстановяване на китайската икономика намаляват.
Цената на метала се срина с около 7% този месец в резултат на разочароващите икономически данни от най-големия потребител в света. Целият ръст в цената, който беше постигнат след като бяха отменени всички мерки за борба с коронавируса в Китай, бяха изтрити. Слабото вътрешно търсене принуди металургичните заводи в азиатската държава да увеличат износа, което помогна за попълване на запасите в други страни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИмот на топ локация в Сф няма абсолютно никакъв риск.
Знам че панически се опитваш да се самозаблудиш,но не това е начина.
ратко тъпото,бай цинго и подобни пишман инвеститори ще научите много добре урока за "абсолютно никаквия риск"
Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 08:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е, ама такива понижителни емблеми се помнят. Аз обърках ресторант с апартамент, просто, щото апарти на ул. Московска не останаха от този купувач с колоритния ник "Дебнем на замаушка".
След последните му изцепки за забравеното чекмедже, нищо чудно завинаги да се е отказал от инвестиции тук, а да си остане да си бере кореноплодните из ЗЕС.
ПП А помниш ли Darkside! Той толкова беше възмутен от високите цени на апартаментите в София, че вместо жилище, рекламираше, колко по-добър избор било да си купи Ауди А8.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Много здрав трябва да си за тая метрова маламашка. Като Попай моряка. Иначе и аз днес косих една трева до кръста, с ръчна коса, един декар съборих ама ми писна. Даже само половината събрах после. Много топло стана на обед, да му се не види и глобалното затопляне
Коментар
Коментар