If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен ме интересува че издигат нов 8 стажен корпус и е почти заработил с още 5 нови клиники и знам стратегията с кадрите, включително софийски персонал който работи, а пациентите отдавна не са от цяла България само. И е заложена огромна пара в 4 големи и поне още 5-6 по-малки здравни центрове които за съжаление съсипват държавния сектор, но то навсякъде почти е така вече с изключение на няколко национални болници които държавата ги крепи и им опростява част от дълговете.
Та и аз съм се чудел що за живот в пустинята, кво дирят там. Още не мога да си отговоря.
Днес бях на тест драйв на Мустанг. Момичето беше от Шумен, от 8 години работи и живее в Сф и беше млада и хубава, отговаря за продажби на Форд в Мото Пфое в Люлин. Изказа се със страхотни впечатления от градове като Плевен, Търново и др. Навсякъде е била и ползвала нещо от тези градове. Изплаща кредит за жилище в Сф. Сама, моме на около 29-30 години.
А Мустанга като го избримчих с 240 на Северна Таргента с риск да олепя няколко десетки глоби....Джони, имах чувството че ще прескоча Витоша, а резервоара видимо се топеше пред очите ми. Голяма каскада беше.
На 28 летя за София, имам да подписвам куп документи в бг офиса. Това моме ще го преслушам, мерси за инфото.
Продавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
Добре де, обясни ми най-после в този Плевен какво има освен 45 градуса жега, само цигански села наоколо, ни море, ни планина, ни нищо. И един от най-скоростните темпове на обезлюдяване.
Това е вероятно едно от най-гадните места за живот изобщо в България.
Мен ме интересува че издигат нов 8 стажен корпус и е почти заработил с още 5 нови клиники и знам стратегията с кадрите, включително софийски персонал който работи, а пациентите отдавна не са от цяла България само. И е заложена огромна пара в 4 големи и поне още 5-6 по-малки здравни центрове които за съжаление съсипват държавния сектор, но то навсякъде почти е така вече с изключение на няколко национални болници които държавата ги крепи и им опростява част от дълговете.
Та и аз съм се чудел що за живот в пустинята, кво дирят там. Още не мога да си отговоря.
Днес бях на тест драйв на Мустанг. Момичето беше от Шумен, от 8 години работи и живее в Сф и беше млада и хубава, отговаря за продажби на Форд в Мото Пфое в Люлин. Изказа се със страхотни впечатления от градове като Плевен, Търново и др. Навсякъде е била и ползвала нещо от тези градове. Изплаща кредит за жилище в Сф. Сама, моме на около 29-30 години.
А Мустанга като го избримчих с 240 на Северна Таргента с риск да олепя няколко десетки глоби....Джони, имах чувството че ще прескоча Витоша, а резервоара видимо се топеше пред очите ми. Голяма каскада беше.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Добре де, обясни ми най-после в този Плевен какво има освен 45 градуса жега, само цигански села наоколо, ни море, ни планина, ни нищо. И един от най-скоростните темпове на обезлюдяване.
Според мен за тесните медицински специалисти има достойни трудови възнаграждения, а когато човек получава достойно трудово възнаграждение има и елемент на розовите очила.
Явно не си в час със ситуацията на имотния пазар в Германия. В момента има пълен застой на сделките и цените вече тръгнаха надолу.
На Вазов не знам кое му е толкова ценното - малко по-приличен квартал в столицата на най-мизерната държава в Европа, с БВП колкото оборота на Сименс. Корекция минимум 50% ви очаква, да се научите къде ви е мястото.
Защо по-приличен? Идеален си е квартала. Аз съм повече за Оборище/Яворов, където няма толкова поражения от развития соц. Но и там няма да ви хареса, нали? Стари кооперации, гредоред, покриви, ремонти, 4000е+ м2, абе крива работа.
Продавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
Не се прави така, правеше се ако нямаше единна валута. Преди ставаше, преди 23 и повече години, но...когато банките ти работят предимно с европейска валута, не си в Америка, не си в Китай...е рисковано. Поне аз не бих се ръководил от циклите. Сега е нереална икономичестка обстановка повлияна от криза и война. Може и по-зле да стане, но ако го вярваш иди купи още 100К$ и си се запазил от инфлация и валутни рискове за 50 г напред.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ако поне малко можеше да мислиш щях да ти отговоря, но ти толкова лаишки се изказваш че няма смисъл. Понякога имаш наченки, но в 90% от случаите си суперповърхностен, щото си вероятно неинформиран как се случват нещата. Не се сърди, заради наивността ти те ценя донякъде. В смисъл донякъде точно тя ме кара да вземам мнението ти. За много неща те бива, но по-глобалистичен бъди ако можеш.
В Пуевен на първо време - Своге е поне близо до София, Пуевен умря отдавна. Направо се чудя толкова много добри медици какво правите още там. Кого лекувате - шведите от околните села ли?
Ако поне малко можеше да мислиш щях да ти отговоря, но ти толкова лаишки се изказваш че няма смисъл. Понякога имаш наченки, но в 90% от случаите си суперповърхностен, щото си вероятно неинформиран как се случват нещата. Не се сърди, заради наивността ти те ценя донякъде. В смисъл донякъде точно тя ме кара да вземам мнението ти. За много неща те бива, но по-глобалистичен бъди ако можеш.
Да, вместо рецесия, направо супер рецесия. Защото чакате имоти на промоция? Ще има, но не във Вазов и Мюнхен, както се надявате, а във Волуяк и Мадан.
промоция е възможна там, където някой се е 'заиграл' с поглед в светлото бъдеще
когато хората залитнат да си бутат спестяванията в НИ ... е така да стои и да им носи капиталова...рано или късно тези спестявания им трябват и по закона на мърфи е в момент, когато купувачите нямат много пари...
не чакай лордчето или дури да ти бутната пазара, но пропускаш, че на пазара има хора, който смело купват и спекулират с НИ - там е зарито умрялото куче + строителите стискащи определени имоти, за по-висока реализация.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
В Пуевен на първо време - Своге е поне близо до София, Пуевен умря отдавна. Направо се чудя толкова много добри медици какво правите още там. Кого лекувате - шведите от околните села ли?
Все някога ще има период на поевтиняване. Въпросът е дали ще се върнат цените от 2017-а? Не. А от 2019-а? Не. А от 2021-а? Не. Дори цените от началото на тази година няма да се върнат, просто защото вече е невъзможно да се построи на тези цени.
Помниш ли моята прогноза:
при добра демография ще се съглася с теб, при лоша демография обаче много имот ще седи празен, защото хората, които им е нужен са малко или доходите им са ниски. на пазарът продавачи и купувачи рано или късно се срещат и се формира пазарната цена.
за мен е силно любопитна политиката, която ЦБ поехва в последните 6 месеца и си мисля, че е рано да отписваме и долара и еврото.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар