В момента средната доходност от наем в големите градове е в рамките на от 3 до към 4 процента. Преди да извадим данъци и разходи за ремонт на 5-10 години... Всеки сам може да си направи сметката дали това го устройва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Най са ми смешни особените понижители, които си въобразяват, че парите поскъпвали. Ама, кои пари и спрямо какво точно поскъпват? Тези труженици на финансовия фронт, даже се размечтаха да теглят кредити на ниска лихва в бг и да сложат на депозит в азербайджанска банка за по-висока доходност.хахахаха, няма толкова фрустрирани идиоти, явно последните 11г. На нулеви лихви, освен парите и акъла им е изпит тоталка
https://webcafe.bg/international/edi...-albaniya.htmlLast edited by mikimaus; 18.09.2022, 00:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАаа, има всякакви селяндури, че и с претенции.
Аз се оглеждам за земеделсса земя. Обаче никакво предлагане и космически цени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Ратко, точно от мен ли искаш съвет? Пък и няма как доброто за един човек да е подходящо за друг винаги. Аз взех максимален кредит за жилище, мога да го върна но няма да го правя в следващите няколко години. И 6% да ми е лихвата, пак ще мога да плащам десителетки вноските. Предпочитам в тези времена да имам кеш и то извън електронните сметки.
много по-широк мироглед имаш и затова исках да чуя и твоето мнение.
едно изречение, обаче не ми хареса и съм го изтрил.
аз трябва да заема част от сумата за едно ново зелено и се колебая, сега ли да взема или да го оставя за след да речем 6 месеца.
чета те внимателно, в няколкото теми, които обикалям
желая ти успех
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тройчо, според теб, да взема ли сега един кредит или да изчакам няколко месеца?
сериозно питам. пари така или иначе ще ми трябват, но не веднага.Last edited by troika; 17.09.2022, 23:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
За една успешна инвестиция трябва да предвидиш какво ще стане, а не какво е станало и какво е сега!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеИстината е ,че който е продал НИ през 2021 - началото на 2022 г. и не ги е инвестирал в нещо доходоносно до тук е загубил 18-20 % от парите си. Лошото е ,че продължава да губи с всеки изминал месец и не се знае докога и още колко. Опичайте си акъла, хора и не мислете, че с мантри ще спрете да губите пари.
Last edited by better; 17.09.2022, 18:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеИстината е ,че който е продал НИ през 2021 - началото на 2022 г. и не ги е инвестирал в нещо доходоносно до тук е загубил 18-20 % от парите си. Лошото е ,че продължава да губи с всеки изминал месец и не се знае докога и още колко. Опичайте си акъла, хора и не мислете, че с мантри ще спрете да губите пари.
https://www.investor.bg/a/332-ikonom...va-prez-2022-g
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не знам колко кашава трябва да ти е главата, че да си мислиш, че парите не се обезценяват по-бързо от всичко останало
Аз се оглеждам за земеделсса земя. Обаче никакво предлагане и космически цени.Last edited by Meandmyself; 17.09.2022, 17:47.
Коментар
-
Истината е ,че който е продал НИ през 2021 - началото на 2022 г. и не ги е инвестирал в нещо доходоносно до тук е загубил 18-20 % от парите си. Лошото е ,че продължава да губи с всеки изминал месец и не се знае докога и още колко. Опичайте си акъла, хора и не мислете, че с мантри ще спрете да губите пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikimaus Разгледай мнениеМатематический маятник служит простейшей моделью физического тела, совершающего колебания: она не учитывает распределение массы.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...B5%D0%BD%D1%82
Иначе си има име Carry trade
https://bg.wikipedia.org/wiki/Carry_tradeLast edited by antani; 17.09.2022, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това е друга гледна точка на ситуацията. Аз написах по-долу, че губят спестителите, засега. После може да стане и ти както казваш.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар