IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

давам го като пример на първа линия при положение, че все още хората имат пари и харчат...
    Пара има много в населението. Продават се и много имоти в селата и продавачите ги пренасочват според нуждите си в големите градове. Отделно тези с възможности не си продават градските, а купуват селски имоти. Само мои трима приятели със семейства купиха в села около Плевен. Двама в Подем, един в Брестовец, този който купих от него апарт в сградата му купи в едно друго село. Отидох да видя селото. Един швед няма, показа ми кой палат там на кого е - изброява ми ги, а аз гледам като кърт излязъл на повърхността току-що.
    Last edited by bulgarian lev; 13.09.2022, 20:14.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мисля че е с малка площ и като махнеш терасата и общите части и по добре да идеш в него под наем.
      давам го като пример на първа линия при положение, че все още хората имат пари и харчат...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Това дере пълно с лайна точно под прозореца като част от екстрите на комплекса ли е?
        Само годишната такса поддръжка струва колкото 1 седмица в хотел (колкото максимум човек би прекарвал там) - и за нула евро да ми го продадат, не виждам смисъл.
        Да, и това, чудех се ква е тази река. Вероятно си прав. Както казва Песимиста за всяка цена си има причина.

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8f102l&f1=1

това ако бутнеш 10% надолу все едно си го взел с 15г включена поддръжка
          какво му е?
          Това дере пълно с лайна точно под прозореца като част от екстрите на комплекса ли е?
          Само годишната такса поддръжка струва колкото 1 седмица в хотел (колкото максимум човек би прекарвал там) - и за нула евро да ми го продадат, не виждам смисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Не е така. Подаръци ще има за всички от сърце. Къщи при Дюри ще има за по 25-30К, а апартаментите ще са по 10-15К. Още малко остана, чеканье и търпение са нужни. МЯУ-то иде...
            Иде, имам надежда, 2031 може да хлопна някое бунгало да карам там целогодишно с некоя кака да ми мери кръвното на средния крайник.

Коментар

какво му е?
              Мисля че е с малка площ и като махнеш терасата и общите части и по добре да идеш в него под наем.

Коментар

Не знам дали изобщо ще се стигне до сериозни промоции на имотите по морето. Цените са солени и 5% дискаунт не го броя. Разбирам да хрупна къща за 60К€. Или апарт от 80 кв с гледка за 800€ на квадрат. Това няма да се случи. И с, и без репарации.

какво му е?

Коментар

Не знам дали изобщо ще се стигне до сериозни промоции на имотите по морето. Цените са солени и 5% дискаунт не го броя. Разбирам да хрупна къща за 60К€. Или апарт от 80 кв с гледка за 800€ на квадрат. Това няма да се случи. И с, и без репарации.
                  Не е така. Подаръци ще има за всички от сърце. Къщи при Дюри ще има за по 25-30К, а апартаментите ще са по 10-15К. Още малко остана, чеканье и търпение са нужни. МЯУ-то иде...

Коментар

Мисля, че няма да плащат и ще отричат да е имало война - в резултат ги очаква продължителна изолация, затруднено пътуване (невъзможно почти) в части от контитнета,където имат имоти. Със сигурност ще отрази на пазари като нашия (особено морския),където бяха значителен процент от купувачите допреди някоя и друга година.

Било липса на купувачи, а ако минат в лагера на продавачите.... в момент в който е затегнато кредитирането и тук сме в рецесия - ще има промоции за които успее да съхрани капитала.

Не виждам кой ще замести руснаците от нашето море, че да подпре и вдигне пазара.

Коментар

• Стана дума за наеми и украинци, та който се пита как стоят нещата, нека да се обади в две-три агенции и каже, че търси да наеме жилище за украинци. Вероятно ще остане учуден от условията.

Коментар

• Админи, докога ще продъжавате да толерирате обиди? Защо все още не сте баннали Meandmy pwise и Bailor ? Тези хора влизат с една цел, да сипят обиди! Каква е ползата за форума от тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
                          С оглед на новата реалност около войната м/у Украйна и РФ, се чудя руснаците как ще плащат репарациите на Украйна ? Може да се наложи принудително да се разделят с имотите си в ЕС, че и по света. Какво мислите по този въпрос ?
                          Мисля, че няма да плащат и ще отричат да е имало война - в резултат ги очаква продължителна изолация, затруднено пътуване (невъзможно почти) в части от контитнета,където имат имоти. Със сигурност ще отрази на пазари като нашия (особено морския),където бяха значителен процент от купувачите допреди някоя и друга година.

Било липса на купувачи, а ако минат в лагера на продавачите.... в момент в който е затегнато кредитирането и тук сме в рецесия - ще има промоции за които успее да съхрани капитала.

Не виждам кой ще замести руснаците от нашето море, че да подпре и вдигне пазара.

Коментар

• Хахахахахахаааааао, а мечтите на някои объркани понижители, които не четат с разбиране и си въобразяват, че след спукване на балона, ще им се предложи нещо изгодно хахахахахахахахааааао

Бермудес припомня още, че банките са затегнали изискванията за издаване на жилищни заеми след спукването на "балона" на пазара на недвижими имоти, което пречи на много семейства да търсят нов дом.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...tata-si-243594

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Колкото украинци взехте за наематели и ги задържахте в България /всички помнят как се точеха ножовете в началото/,толкова и за другите планове ще видим положително развитие ,хората мрат като мухи съвсем наблизо от нас ,нашите взели да точат лиги за имотите на руснаците ,ти се моли тая война да не прерасне в световна защото реалистично натам сме тръгнали за жалост и тогава ще се радваш да си в бомбоубежището .
                              НАТО ако се включат ,войната няма да се ограничи до използването на конвенционални оръжия ,това и папата го каза дори
                              Много ти се ще да има война. Да падат бомби и да се разрушават имоти, които ти нямаш.
                              Тия бомби не ти ли омръзна да ги дъвчеш от февруари насам?
                              Има много украинци, плащат наеми здраво, за това и цените на наемите са съвсем различни в момента.
                              Не, няма хубави апартаменти за 300 лв. За 60 квадрата обзаведен среден клас, вземам 800 лв.
                              Ай, умри от завист сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
                                Близо 600 български села са обезлюдени или с едноцифрен брой жители - Bgonair

Според маминия инвеститор трябва да се купува когато всички продават. Е, сега в селата наистина всички продават, но нещо не виждам маминия да се е засилил да купува.
                                Според мен, младите хора, 20+ и 30+ са мързеливи. Не искат уикендите да пътуват и да се утрепват от работа да чистят дворове.

Една селска къща си изисква грижи и пари, които те не са готови да дадат.

То още през 2000 г. имаше признаци, че селата започват да запустяват.

От друга страна сегашните 70-годишни, първо нямат много сили, второ са живели по градовете и не им допада селския бит,

Коментар

Working...
                                X