Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и сестра му, както и повечето икономически бежанци
ще казват, че там е раят на земята
докато не се завърнат тук стари, болни и без зъби
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-ами естествено, че в централната част е висока престъпността, щото там живеят основно маргиналите.В предградията живеят заможните хора и там престъпността е много ниска. Нали си гледал по филмите какво представляват американските къщи-с морава отпред, няма огради на двора,няма двойно подсилени метални врати. Така ли ще е ако има престъпници да грабят и крадат?
И сестра ми не ми е разправяла,ама зетят ми разправя.А той работи в полицията. Дали на него да вярвам относно престъпността или на теб,който и понятие си нямаш как е устроен живота в САЩ?
Е, верно в Кълъмбъс точно не съм бил, пази Боже... ама то и няма нужда, нещата са ясни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Хахаха-ами естествено, че в централната част е висока престъпността, щото там живеят основно маргиналите.В предградията живеят заможните хора и там престъпността е много ниска. Нали си гледал по филмите какво представляват американските къщи-с морава отпред, няма огради на двора,няма двойно подсилени метални врати. Така ли ще е ако има престъпници да грабят и крадат?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Видя ли картата?
Престъпността е повсеместна и най-голяма в централните части. О, изненада!
другото са разкази по какво е казала сестра ти....
И сестра ми не ми е разправяла,ама зетят ми разправя.А той работи в полицията. Дали на него да вярвам относно престъпността или на теб,който и понятие си нямаш как е устроен живота в САЩ?Last edited by Vergil1975; 24.04.2023, 23:20.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колега, препоръчах Ви да отидете навън поне на ваканция. В Щатите Центъра на града не е добро място за живеене почти навсякъде. Средния американец живее в събърб в къща с двор и достатъчно спални да има отделна спалня за всяко дете. В Центъра живеят млади хора, често има и жилища за бедни, има и бездомнници и е нормално престъпността да е висока.
Има на още много неща да се очудваш и изненадваш, като това защо няма 50-70% спад.
Просто гледай мача.
Със здраве!
Коментар
� -
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Това не е най-тъпото нещо което се е случвало в Калифорния. Да кажа даже , че може да се окаже донякъде добър ход. Има много хора в границите 150-200к , които трябва да напуснат щата зашото не могат да купят жилище. Това би ги задържало. От статията не става ясно за какво време са тези 20% а и сумата е само 300 милиона, което означава че към 1500 души ше получат. Това сигурно е тест рън.
Сиреч, да се радват, че няма да има отдуване по-рано отколкото по-късно. Евалата!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди време си говорих с двама кредитни в една от големите банки
казаха ми (дословно):
Младите хора от ИТ сектора са много рисков контингент. Гледат един от друг, тичат за кредит и въобще не мислят критично. Почват с добра заплата (голяма за държавата) и бам един голям кредит и купуват. Мислят си, че като не могат да го плащат връщат ключа на банката и готово, но то не става точно така.
- 1 like
Коментар
� -
Аз не спора за перспективите. Изумява ме, че не са надолу със 50-70%. Това сега е навиване на махалото. Ниски лихви по депозити, ниски лихви по кредити ... докога ? БНБ какво чака ? Да се набълбукат още балъци ? Или да се появят повече от тия :
https://business.dir.bg/ikonomika/no...kovite-depozit
които рекламират "очакван кредитен рейтинг". Баси простотията.
Коментар
� -
Видя ли картата?
другото са разкази по какво е казала сестра ти....Last edited by segato; 24.04.2023, 23:03.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Видя ли картата?
другото са разкази по какво е казала сестра ти....
докато не се завърнат тук стари, болни и без зъбипрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, ама и предлагането е много повече оттогава, защото последните 2 год имаше рекордно строителство.
https://business.dir.bg/ikonomika/no...kovite-depozit
които рекламират "очакван кредитен рейтинг". Баси простотията.
- 1 like
Коментар
�
Коментар