Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеДо хиперинфлация която да нулира дълговете едва ли ще я докарат, но до 100 - 150% инфлация за две години, тази и следващата вече успяха. Как ще я покрият с лихви ? Не могат.
Базовата ми прогноза е на масата .
Икономисти: Фед ще вдигне лихвите до 5% и ще предизвика глобална рецесия Централната банка на САЩ може да отиде твърде далеч при затягането на политиката си, смятат експерти
Last edited by nkavrakov1982; 29.10.2022, 23:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За коптора не ме вълнува , но виж , липсата на пари в хората да . Да видим .....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
'6000' какво ще рече
6000EUR цена на кв 2029-та ?
а 2029-та средната цена по справката на Кавръка ще е 6000лв
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лихвите в банките ще ударят над 2%,3%,то и в момента има близки нива.Но това не е най-важното,в света всички пазари на имоти се сриват защото банките агресивно свиват баланси и изтеглят ликвидност.Все още обаче не сме отишли на рестриктивни лихвени нива,но както казаха и от ЕЦБ,официално натам отиваме ,болката ще е голяма за всички собственици на жилища
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лихвите в банките ще ударят над 2%,3%,то и в момента има близки нива.Но това не е най-важното,в света всички пазари на имоти се сриват защото банките агресивно свиват баланси и изтеглят ликвидност.Все още обаче не сме отишли на рестриктивни лихвени нива,но както казаха и от ЕЦБ,официално натам отиваме ,болката ще е голяма за всички собственици на жилища
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Достъпността както казваш ще става все по трудна за в София специално
Ама нямало хора и тн.
А каква е переспективата да продадат и да държат парите в банка?
Миналата година тук обясняваха как имало и други възможности да си бил купел койни да си бил купил акции сега тия гласове не ги чувам мълчайт като бити дирници
Коментар
-
Върни се назад и ще прочетеш какво съм написал в следващият пост.
От 50 човека пишещи тука само ти не си разбрал че се ебавам което не говори добре за интелектуалните ти възможности
6000EUR цена на кв 2029-та ?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Нов тристаен апартамент в Надежда, вчера гледах там и ми направи впечатление ,че има такива.
- 1 like
Коментар
-
Нямам намерение да пазарувам там, но доколкото съм чувала китайците и арабите от Илиянци, купуват и наемат масово в Надежда, естествено и българи.
Кавръче, като ти поскъпнат парите, това няма да направи апартаментите по-достъпни. На фона на масова безработица и ниски цени на имотите, означава по-малък брой реализирани сделки. А бе има си статистика в редица официални сайтове. Чак се ядосвам...мислиш ли, че ако хората имат възможността да вземат на 1000Е, ще чакат цената да се вдигне на 2кЕ за да купят?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666
Fortune favours the bold! Respect! Ей така се прави пачка. На мен никога не ми е стискало. Успех желая от сърце. Смелчаците трябва да се уважават.
Въпросната схема която съм описал с имот няма да е особено печеливша и не си заслужава риска, ако исках да рискувам с кредит по скоро бих изчакал да видя лихвено увеличение с по малка стъпка от предишното и бих купил акции
Реално горното ще го направя вероятно още следващата година с малката разлика че не ми е необходим кредит
Кво стана сега ще имаш ли очи да си признаеш че си шаран нагълтал куката до гъза?Last edited by 6000; 29.10.2022, 19:14.
Коментар
-
Нямам намерение да пазарувам там, но доколкото съм чувала китайците и арабите от Илиянци, купуват и наемат масово в Надежда, естествено и българи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Според мен там, където бяха виетнамските общежития, може да се купи нещо. Но, никой не знае, дали изобщо някога пак ще дойдат виетнамци, за да живнат наемите. Доколкото знам, виетнамците шият обувките на света и са заети с други работи.
- 1 like
Коментар
-
Докато станат тези апартаменти няма да се учудя и наемите да скочат до тези нива. Истината е ,че днес никъде не може да се купи нещо за 120000€ и да се отдаде за 600 €. Кризата ще доведе и по-високи доходи и съответно по-високи наеми и цени след това. Ще видим какво ще се случи, но не е лошо сега да се замислим какво ще става след кризата ,войната и влизането ни в ЕЗ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Има за 120К Е, но за наем от 600Е става ли? Мисля, че в Надежда повече от 350Е си е грехота да се дават. Тристайни в Изток се отдават за 500Е. Надежда е родният квартал на баба ми, ама да ме прощавате за тия числа. В Надежда можеш да се врътнеш няколко пъти на старото колело на трамваите, но за друго едва ли.
Коментар
Коментар