Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
един възможен вариант е чрез банките: Banks Are Breaking Up With Crypto During Regulatory Crackdown - WSJ
Струва ми се, че държащите криптопортфейли ще са първите жертви на загризването на дръвцето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ветърчо мисли че това не е един от начините да се почисти шумата. Нека само още овце да се набълбукат и нулирането ще е за една нощ. И ето ти го рестарта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какви счетоводни неясноти? Като частно лице?
Имотът го бива като актив, вярно е, само да не е в БГ, а в бяла държава и да е придобит на нормална цена, не надценен двойно както са в момента.
- 1 like
Коментар
-
един възможен вариант е чрез банките: Banks Are Breaking Up With Crypto During Regulatory Crackdown - WSJ
Струва ми се, че държащите криптопортфейли ще са първите жертви на загризването на дръвцето.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Амааа... и тези в Карлово ли?
и те ще станат по 1 евро
като в някои европейски провинциипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Ами като купиш имот, после нали Киро-инфлацията ще вземе заем и ще почне да ти го достроява - я саниране, я метро, я други благинки. Напълно безплатно (с парите на спестителите и децата ти). Имотчето има редица данъчни предимства. И като актив го бива. И всички банките и цялата финансова система са силно обвързани с това цените на имотите да стават все по-големи и недостъпни. Дори демографските проблеми най-вероятно в един момент панически ще се решат със някаква порция невиждано печатане на пари и още инфлация. Инфлацията е the only game in town. Всичките популисти трябва ли да ви се изредят за да го осъзнаете?
Да не се впускам и в темата че няма алтернатива. Защото в българия няма fiduciary закони да те пазят при друг вид инвестиция, акции, макции всичко съдържа огронми рискове и счетоводни неясноти. Единствно при имота никой не те кара да попълваш декларация с отговорност по НК.
Имотът го бива като актив, вярно е, само да не е в БГ, а в бяла държава и да е придобит на нормална цена, не надценен двойно както са в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тази вечер хептен изперка. Къде видЕ кеш по борсите, и как се обявяват за незаконни?
Струва ми се, че държащите криптопортфейли ще са първите жертви на загризването на дръвцето.Last edited by Конан-Варварина; 16.04.2023, 23:02.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Между будка за вестници и имот кое е за предпочитане да притежаваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеЕдин от начините да се оправдае ново печатане е да се обявят криптоборсите за незаконни перачници на пари и кеша там да изгори, след което загубеното да бъде компенсирано с ново печатане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мен ме е страх и цените на имотиту да не достигнат европейските,
че тогава и наемите ще ги подгонят
Коментар
-
ще паднат, няма вечен ЪП. Трябва си време.
че тогава и наемите ще ги подгонятпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и що не падат тия имоти!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение.... Причината е в увеличението на цените на стоките у нас и изравняването им с тези в южната ни съседка.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар