Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
https://www.imot.bg/95oor6
1825, мисля че това е нивото от което ще започне нулевата точка /надуването/ на бъдещия имотен балон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не ми се вярваLast edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 13:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Нищо де, какво толкова. И под наем се живее добре у швабско. Воновия се грижи добре за наемателите си. Берджо рече: Кпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
"Все по-недостъпните цени на имотите карат тези, които биха си купили къща или апартамент в миналото, да ги наемат. В резултат на това разходите за наем в Германия сега растат по-бързо от разходите за покупка"
затова значи е тоя вой и хвърляне на къчове по офертните цени за имотиту
а аз си мислех, че пишат в тая тема за удоволствието
да разкрият някой зле прикрит, дебнещ на гюме брокер
Коментар
-
Сравнение на средните цени в двата водещи имотни портала:
===2039===
Оказа се, че в портала където няма брокери които качват нереално скъпи обяви по 20 пъти през различни агенции, цените са по-високи. Сега изниква въпроса: На кой трябва да се сърдят перонците?
===2039===
Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 12:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеНаемите тук растат по-бързо от цените на жилищата ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Днес в швабско - утре тук. Какво ми пука, да му мисли жонката. Само да гледа наеманият имот да има климатик, че иначе сървърите може да прегреят и да предизвикат пожар.
затова значи е тоя вой и хвърляне на къчове по офертните цени за имотиту
а аз си мислех, че пишат в тая тема за удоволствието
да разкрият някой зле прикрит, дебнещ на гюме брокерпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Какво повишава цената на едно жилище? От бранша обясняват (economic.bg)
"Според доклада на компанията урбанизацията, недостигът на жилища и разрастващата се средна класа са основните двигатели на пазара на жилища в региона."
Коментар
-
Цената на тока удари пазара на жилища ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Понижители, покана ли чакате! Веднага се организирайте и отивайте пред НЕК да протестирате за по-високи цени на електроенергията.
Коментар
-
Наемите тук растат по-бързо от цените на жилищата ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Днес в швабско - утре тук. Какво ми пука, да му мисли жонката. Само да гледа наеманият имот да има климатик, че иначе сървърите може да прегреят и да предизвикат пожар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Недей леж на туй ухо. Много хазяи предпочитат да имат постоянен наемател отколкото да ги сменяъщт заради увеличение на наема.
Преди години имах един хазяйн, не ми пипна наема през целия ми престой общо 6 години. Казвал ми е че когато е доволен от наемателите не пипа наема. Отдаваше тогава 3 апартамента и една къща. Къщата е до винса единия апартамент на патриарха, другия на електрон, а третия вече не се сещам. Готин хазяйн
- 2 Харесвания
Коментар
-
Може би на някои ще им се стори странно, но аз също съм за вдигане на имуществените данъци. Като за начало да се осъвременят данъчните оценки, да се направят според статистиката от агенцията по вписванията. Ама навсякъде, и в София но и в селата. И за първо и десето жилище. Данък върху земеделската земя също е крайно необходим.
За съжаление при толкова много популисти скоро няма да видим правилните данъчни стъпки.Last edited by X_Y; 17.04.2023, 10:59.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Понеже имаше желание от страна на понижителите да не изключваме панелите от справката, ето справка с включени панелни жилища. Вижда се, че така цената е малко по-надолу...
===2039===
Успокоих се.
.
Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 09:33.
- 1 like
Коментар
-
Поздрави за жонката, който се мръщеше на 1700 преди 2 години.
===2039===
Обаче от графиката се вижда, че има яко намаление от 3150 на 2700. Абе верно има спад.
.
Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 09:28.
- 1 like
Коментар
Коментар