IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Нищо де, какво толкова. И под наем се живее добре у швабско. Воновия се грижи добре за наемателите си. Берджо рече: К
    Сина на мой колега българин - момче от Троян, НО...кардиохирург професор в Хайделберг с мелеон годишна заплата в евро ще учи в Париж. Хахаха, виждала се Айфеловата кула, нищо че е час път дотам. За 20 кв м. 1600€ наем. Под наем си е супер. Поне момчето е с як тати.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.imot.bg/95oor6

1825, мисля че това е нивото от което ще започне нулевата точка /надуването/ на бъдещия имотен балон.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не ми се вярва
        Не ме карай да слагам скрийншот от вайбъра. Имота бил семеен, но само берджо единствен имал думата за Мадара.
        Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 13:11.

Коментар

Нищо де, какво толкова. И под наем се живее добре у швабско. Воновия се грижи добре за наемателите си. Берджо рече: К
          не ми се вярва
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

"Все по-недостъпните цени на имотите карат тези, които биха си купили къща или апартамент в миналото, да ги наемат. В резултат на това разходите за наем в Германия сега растат по-бързо от разходите за покупка"

затова значи е тоя вой и хвърляне на къчове по офертните цени за имотиту
            а аз си мислех, че пишат в тая тема за удоволствието
            да разкрият някой зле прикрит, дебнещ на гюме брокер

Коментар

• Сравнение на средните цени в двата водещи имотни портала:
              Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-04-17 123253.jpg
Views:	1
Size:	44.2 КБ
ID:	4052056

===2039===
              Оказа се, че в портала където няма брокери които качват нереално скъпи обяви по 20 пъти през различни агенции, цените са по-високи. Сега изниква въпроса: На кой трябва да се сърдят перонците?
              ===2039===

Name:	Screenshot 2023-04-17 123345.jpg
Size:	48.5 КБ
ID:	4052057

Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 12:39.

Коментар

Наемите тук растат по-бързо от цените на жилищата ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Днес в швабско - утре тук. Какво ми пука, да му мисли жонката. Само да гледа наеманият имот да има климатик, че иначе сървърите може да прегреят и да предизвикат пожар.
                "Все по-недостъпните цени на имотите карат тези, които биха си купили къща или апартамент в миналото, да ги наемат. В резултат на това разходите за наем в Германия сега растат по-бързо от разходите за покупка"

затова значи е тоя вой и хвърляне на къчове по офертните цени за имотиту
                а аз си мислех, че пишат в тая тема за удоволствието
                да разкрият някой зле прикрит, дебнещ на гюме брокер
                препоръка е

Коментар

• Какво повишава цената на едно жилище? От бранша обясняват (economic.bg)

"Според доклада на компанията урбанизацията, недостигът на жилища и разрастващата се средна класа са основните двигатели на пазара на жилища в региона."

Коментар

• Цената на тока удари пазара на жилища ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Понижители, покана ли чакате! Веднага се организирайте и отивайте пред НЕК да протестирате за по-високи цени на електроенергията.

Коментар

• Наемите тук растат по-бързо от цените на жилищата ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Днес в швабско - утре тук. Какво ми пука, да му мисли жонката. Само да гледа наеманият имот да има климатик, че иначе сървърите може да прегреят и да предизвикат пожар.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Недей леж на туй ухо. Много хазяи предпочитат да имат постоянен наемател отколкото да ги сменяъщт заради увеличение на наема.
                        Преди години имах един хазяйн, не ми пипна наема през целия ми престой общо 6 години. Казвал ми е че когато е доволен от наемателите не пипа наема. Отдаваше тогава 3 апартамента и една къща. Къщата е до винса единия апартамент на патриарха, другия на електрон, а третия вече не се сещам. Готин хазяйн
                        А, така успокой се. Виждаш, че има и готини хазяи. Няма нищо страшно в това да се живее под наем. Освен това живота под наем си има и доста предимства нали.

Коментар

• Може би на някои ще им се стори странно, но аз също съм за вдигане на имуществените данъци. Като за начало да се осъвременят данъчните оценки, да се направят според статистиката от агенцията по вписванията. Ама навсякъде, и в София но и в селата. И за първо и десето жилище. Данък върху земеделската земя също е крайно необходим.

За съжаление при толкова много популисти скоро няма да видим правилните данъчни стъпки.
                          Last edited by X_Y; 17.04.2023, 10:59.

Коментар

• Е на черното не мога да кажа бяло и да си кривя душата. Вижда се че има спад. /от 2900 на 2800/

===2039===

Доста чувствителен спад.
                            .

Name:	Screenshot 2023-04-17 091759.jpg
Size:	53.7 КБ
ID:	4051964

Коментар

• Понеже имаше желание от страна на понижителите да не изключваме панелите от справката, ето справка с включени панелни жилища. Вижда се, че така цената е малко по-надолу...

===2039===

Успокоих се.
                              .

Size:	47.8 КБ
ID:	4051960

Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 09:33.

Коментар

• Поздрави за жонката, който се мръщеше на 1700 преди 2 години.

===2039===

Обаче от графиката се вижда, че има яко намаление от 3150 на 2700. Абе верно има спад.
                                .

Size:	51.8 КБ
ID:	4051957

Last edited by Конан-Варварина; 17.04.2023, 09:28.

Коментар

Working...
                                X