IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ники раздаваш го като пресаташе но не си ,добре знаеш,че не вс което се говори се прави и най вече се говори едно а всъщност мотивацията ,основанието и търсените резултати са други .
    Кое не се прави ?

Ясно беше казано първо ще се вдигнат лихите по депозити ,ще се вдигнат и за бизнеса и тогава и за физическите лица ?
    В момента това СЕ СЛУЧВА .
    Лично аз получавам вече чиста доходност без нищо да съм купувал по 240 лева месечно пари от банката ,това е около 2 гаража все едно давам под наем ,нищо е съгласен съм ,но гледаме обрата ,това което се случва и това което вече е тръгнало като процеси .
    Вече 5 банки активно рекламират ДЕПОЗИТИ не кредити .
    Що ли ?

Коментар

• Мале, мале. Все си мислех, че хората превъртат от мизерия. Но никога не съм предполагал, че има такива които откачат на връх.

Кавръче, успокой топката, че стана като Грета Тунберг...ама при имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Българина разбира когато ножа рязко му се забие в гърлото ,неочаквано и бързо .
        Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-07-26 232412.jpg
Views:	15
Size:	42.3 КБ
ID:	3987440

Така си е. Спор няма. Българина ще разбере чак когато м2 панелка в Красна Поляна стане 3200, а не като сега 1754 https://www.imot.bg/8ly82t
        Last edited by ВълчоМечков; 09.11.2022, 17:15.

Коментар

Това са глупости ,пълни глупости .
          Кой е Пламен Андреев за да определя паричната политика ?
          Има си лостове и механизми относно това ,след като в цял свят се казва на централно ниво ,ще свивате колана ,това ще се и случи ,въпроса е че е нужно време но както каза и баба Ви Лагард ,нямали лукса да чакат ,това ти го казва шефката на Централната банка на Европа .
          Пък ти си чети Пламен Андреев какво бил казал и сюрията БГ мафиоти .
          Ти знаеш ли кой е Пламен Андреев ?-Пламенчо още като си бил малък крадеше в огромни размери през армията .
          Ники раздаваш го като пресаташе но не си ,добре знаеш,че не вс което се говори се прави и най вече се говори едно а всъщност мотивацията ,основанието и търсените резултати са други .

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Ще, ще, ще... и току виж 2029-та гоУемото МЯУ дойде... . От 2017-та ще, ще ще... и още си чекаме де...
            Българина разбира когато ножа рязко му се забие в гърлото ,неочаквано и бързо .

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Кредити - от 69,5 милиарда лева станали 79,0 милиарда. - увеличение с 9,4 милиарда
              Депозити - от 100,3 милиарда лева станали 111,7 милиарда. - увеличение с 11,4 милиарда

Значи, банките имат 32,7 милиарда лева в повече, които се чудят какво да ги правят и според вас дали ще вдигат лихвите по кредитите за да плащат за депозитите повече? Затова Пламен Андреев каза за форума с банкерите се е коментирало, че няма да е скоро.
              Това са глупости ,пълни глупости .
              Кой е Пламен Андреев за да определя паричната политика ?
              Има си лостове и механизми относно това ,след като в цял свят се казва на централно ниво ,ще свивате колана ,това ще се и случи ,въпроса е че е нужно време но както каза и баба Ви Лагард ,нямали лукса да чакат ,това ти го казва шефката на Централната банка на Европа .
              Пък ти си чети Пламен Андреев какво бил казал и сюрията БГ мафиоти .
              Ти знаеш ли кой е Пламен Андреев ?-Пламенчо още като си бил малък крадеше в огромни размери през армията .

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                Излязоха данните за Q3 2022, на който му се занимава -

Кредити и депозити по количествени категории и икономически дейности, 09.11.2022 г.

https://bnb.bg/AboutUs/PressOffice/P...oans/index.htm

На прима виста - rien neva plus

Кредити - от 69,5 милиарда лева станали 79,0 милиарда. - увеличение с 9,4 милиарда
                Депозити - от 100,3 милиарда лева станали 111,7 милиарда. - увеличение с 11,4 милиарда

Значи, банките имат 32,7 милиарда лева в повече, които се чудят какво да ги правят и според вас дали ще вдигат лихвите по кредитите за да плащат за депозитите повече? Затова Пламен Андреев каза за форума с банкерите се е коментирало, че няма да е скоро.
                Last edited by troika; 09.11.2022, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

смятай, а нашите пуска търгове на 2.2% щото сме номер 1
                  рано или късно този цирк (нашият) ще свърши и ще се чудим
                  Ще, ще, ще... и току виж 2029-та гоУемото МЯУ дойде... . От 2017-та ще, ще ще... и още си чекаме де...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Днес в Сашово ще го коригират на около 4,64% -4,67% мисля....
                    Ще видим съвсем скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                      Една врътка имаме да следим днес -
                      Дали 35B долара ще бъдат превъртяни по горната схема.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Амааа, аз вече не съм в Албена. Продадох вилата там и се преместих у деЦката в Банско. Сега в Банско съм изнамерил една врътка и се снабдявам с некупувани домати от Била. Всяка сутрин закусвам с мекички и боза и живота ми се подобри значително.
                        Къдя у Банско? Нали майка ти продаде и те изгони без да ти хариже и един леФ?

Коментар

• Една врътка имаме да следим днес - Дали 35B долара ще бъдат превъртяни по горната схема и на каква лихва заради Люлинската корелация, че през Мета и Биткойна не ни се получи и ближем рани.

Тук термина е ДОВЕРИЕ. В Люлинската панелка има огромно доверие, а в Мета и Биткойн - няма, затова се получи това разминаване на пазара.
                          Last edited by unimog; 09.11.2022, 16:51.

Коментар

Противно ще ти стане като се сурне свлачището в Албена дето събирате пари да го оправяте ,ама свлачищата знаеш няма оттърване от тях
                            Амааа, аз вече не съм в Албена. Продадох вилата там и се преместих у деЦката в Банско. Сега в Банско съм изнамерил една врътка и се снабдявам с некупувани домати от Била. Всяка сутрин закусвам с мекички и боза и живота ми се подобри значително.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аа, бртЕрчо е играч и ги усеща
                              само не знам защо не продаде на 3ке коптора в ливадите и да не се ушие в бай хойни
                              Е тва е чудесна идея.
                              Току виж и Жонката я приложи с Вазов...Така де ако не беше виртуален апарт би го направил със сигурност :-)

Коментар

• Излязоха данните за Q3 2022, на който му се занимава -

Кредити и депозити по количествени категории и икономически дейности, 09.11.2022 г.

https://bnb.bg/AboutUs/PressOffice/P...oans/index.htm

На прима виста - rien neva plus

Коментар

Working...
                                X