Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеЛетище София е пълно с хора. Хора се връщат от ски, отиват, заминават на топло, връщат се… вий понижавайте цените у форума, мамини милеонери
5-7 дневни разходки из Европа изобщо не ги броя. Кулинарен туризъм до Истанбул, Одрин, Ниш, Белгдард, и обеди в Пирот и Македония през работо време са нещо нормално. И това със средни 2-3-4000лв заплати в София. То вече е срамно да работиш в Сф за 3000 при положения, че има пенсии, които са по-високи. Средни мениджъри взимат 6-8-10 хиляди. Големи шефове, за съжаление предимно чужденци взимат 6 цифрена заплата + годишен бонус, който ми е неудобно да напиша..
Та дори да оставим сивия и черен сектор, има мноооого хора, които имат легални пари да купуват по няколко апарта в Сф всяка година.
П.П. мен лично от вече 5 години са ми скъпи апартаментите в Сф, но си намерих една подценена нисша за НИ в рамките на околовръстното на Сф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Гаранция-Франция. Фирмата има 20 апартамента днес. Утре като тръгнеш да си търсиш гаранцията ще разбереш, че имушеството е прехвърлено и върви да съдиш куха фирма за пари. :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеЛетище София е пълно с хора. Хора се връщат от ски, отиват, заминават на топло, връщат се… вий понижавайте цените у форума, мамини милеонери
Ето, аз в момента почивам в Сандански и пиша от телефона...
Ама не е нужно да бия тъпана къде съм бил и къде възнамерявам да ходя, нали?
Коментар
-
=======2039======
Тук в темата обаче промяна няма, чакащите все така продължават да си чакат из наетите жилища или в стаите при родителите си. Какво да се прави, такъв е живота.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Много е жалко да си брокераст. Мен най ме кефи фактът, че имах успешна година, съответно кешът се понатрупа и дефакто мога да купя каквото си поискам дори при тези абсурдни цени. Рядко, но се обаждам тук там, без намерение да купувам естествено, само да си полафя с брокерките от Луксимо и Юник - има и ставащи момиченца при тях. Те ме знаят много добре, знаят ми и възможностите. Какво мазнене става само, какво умилкване....Брокерството в БГ е скрита форма на проституция.
Плащам там някакъв измислен наем за хубаво жилище, с тераса към езерото. Перо досадни месечни разходи, надницата ми за 2 дни. През оная работа ми е как ще се развиват цените оттук нататък. Глупаците да купуват и да се загробват с кредити, аз си гледам кефа.?" вика "ко да праЯ, карат ни да флиртуаваме с клиентите"... викам "хубу ама....." ...
П.С Джонка оная арапка (или арменка) къде беше?Last edited by better; 04.03.2023, 14:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокераZи нервни сте нещо, аааах ваща нана калпазанска, само мотика за вас.
Плащам там някакъв измислен наем за хубаво жилище, с тераса към езерото. Перо досадни месечни разходи, надницата ми за 2 дни. През оная работа ми е как ще се развиват цените оттук нататък. Глупаците да купуват и да се загробват с кредити, аз си гледам кефа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Незнам, ама сделки - нЕма. Брокеразите висят във форума и кълнат от глад.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеПаднаха ли цените на имотите или още чакаме ЩЕ, АКО и т.н.?
Last edited by better; 04.03.2023, 14:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не винаги е единствен, често е просто наследствен имот. Като оня герой, дето продаде варненския апартамент и си купи битхуйни по 50к долара. Минаха 2 години, сега с тази "инвестиция" и гараж не може да купи в читав квартал, няма измъкване от калните ливади до околовръстното. Раздразнението е обяснимо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не винаги е единствен, често е просто наследствен имот. Като оня герой, дето продаде варненския апартамент и си купи битхуйни по 50к долара. Минаха 2 години, сега с тази "инвестиция" и гараж не може да купи в читав квартал, няма измъкване от калните ливади до околовръстното. Раздразнението е обяснимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВсеки скок в цените на горивата обикновено предизвиква стагфлационен шок!
Зависи от това дали икономиката е импортно-ориентирана, дали валутата ѝ е фиксирана, както и от продължителността и интензитета на шока.
p.s.
Апропо - ядрената гъбка на дядя путя да не завари само некои по бели гащи да месят питки за добре дошъл?
Че няма да имат време даже да ги дигнат за срамотията........
Коментар
Коментар