Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Грешиш. Демографията е фактор, но това не се отн, а ася за Карлово и Гърдова глава. Там цените ще са яко нагоре. В Карлово и Гърдова глава тъмни прозорци няма, няма и да има. Какво им дреме на някои оракули дали ще предсказват правилно или от 2016та само огласят гоУемото МЯУ без да го види никой, дето мама им е осугурила жилище, а тати им е осигурил стабилни парични потоци от бизнеса си.
Бих го отнесъл като куцо пиле домат още сега, но ще се замисля. Не е необходимия ми таргет имот с потенциал.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Липсва в темата, поредния продал на върха! Бота 156, който е продал на върха преди 5 години, обаче не се предава и даже не се срамува да продължава да твърди, че е математик!!!!!! В случая, психическото здраве, явно много куца....
ама те държеливи ще вземат да се окажат пакпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
А де. Обаче мен най ми е жал за колегата Лаконик. Той продаде имоти "на върха" за де си купи после повече имоти. Междувременно щял да вложи парите в някакви "инструменти"
да, да, продал е той
и лаконик и петрог5счо са продали навръх
и всяка година отново продават всичко на върха... с новия ник
жалко е за тия, които им вярватпрепоръка е
- 7 Харесвания
Коментар
-
Тя съпругата не чака много. Хваща куфаре с едната ръка, взема детето в другата и се запиляват по Европа. Има ги такива истински случаи.
но я си представи, че па познаятпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да обобщим нещата
ще падат цените на твоите имоти и ще ти ги разпродаде зетя накрая
имотите на бъртрам и накавръчко само ще се вдигат
в банско е презастроено а в бургас също не бива
демографията е фактор и черните прозорци напират отвсякъде
разпродавай и отивай да си живееш в тайланд и хонолулу
- 2 Харесвания
Коментар
-
А де. Обаче мен най ми е жал за колегата Лаконик. Той продаде имоти "на върха" за де си купи после повече имоти. Междувременно щял да вложи парите в някакви "инструменти"Last edited by Bailor; 14.12.2023, 22:51.
- 3 Харесвания
Коментар
-
и защо не изчакаха да паднат цените и да купят х3
щеше да говорите, как ей сега, всеки момент фед, ацб, ецб ще вдигнат лихвите и ще падат имотиту
... и после да се приберат по децките, а успокоят съпругите си, че и други очакват падението на цените
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, не разбрах, с какво се различават приятелите ни?
Моите приятели не четат прогнози и не са загубили пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
и защо не изчакаха да паднат цените и да купят х3
щеше да говорите, как ей сега, всеки момент фед, ацб, ецб ще вдигнат лихвите и ще падат имотиту
... и после да се приберат по децките, а успокоят съпругите си, че и други очакват падението на цените
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мишок , некоИ тук са в транс и времето за тях е спряло 2019г , лошото ще е като излязат от това си състояние .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Мишок , некоИ тук са в транс и времето за тях е спряло 2019г , лошото ще е като излязат от това си състояние .
времето за много никове е спряло
а аз имам чувство, че летипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Аз пък нямам такива приятели. Моите приятели не разбират от прогнози, графики и очаквани движения на лихви и депозити. Като се събраме си имаме други теми. И всичките ми приятели в последните 20 години си накупиха каквоти си искат И си гледат кефа.
Коментар
-
Аз пък нямам такива приятели. Моите приятели не разбират от прогнози, графики и очаквани движения на лихви и депозити. Като се събраме си имаме други теми. И всичките ми приятели в последните 20 години си накупиха каквоти си искат И си гледат кефа.
... и после да се приберат по децките, а успокоят съпругите си, че и други очакват падението на ценитепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
остави ти печатницата
дай да поревем малко за тежката събда на тия с кредитите
инфлация 20%. ръст на имотиту пак толко
кредит 5% гпр
ако радев го смята ще е около 8%
но пак под инфлацията и ръста на цените
а 2 лета на почивка в собственост никак не се броят
Коментар