If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
Един приятел взе в Младост на БЛД,сградата терена на военните ,викам му човек не се страхувай BLD са точни,почна строежа крана се изсипа на шосето ,както и да е построиха ама после човека казваше ей повече на зелено никога,побеляха ми косите
а ти помниш ли колко рев изрева и колко поста изписа тогава за тоя кран и за спада
Сега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Днеска четох на Тобо договора ,един хвърчащ лист,има една точка дето пише стане ли нещо по така непредвидено пиеш една студена вода,има го договора качен в сайта.
Стойност нула,панелка в Перник да взема аз по добре като план Б,или по Елин Пелин нещо,около София ако много закъсат нещата
ехааа, значи според ООН през 2050-та останалите тук ще се шириме в по няколко апартамента, на морето, на планината, в София, в Пловдив и една виличка някъде в сгушено и закътано селце с двор, плевник и обор.
само една част от нас.
други още ще се свират из полу срутените децки и ще рутят цените
Един приятел взе в Младост на БЛД,сградата терена на военните ,викам му човек не се страхувай BLD са точни,почна строежа крана се изсипа на шосето ,както и да е построиха ама после човека казваше ей повече на зелено никога,побеляха ми косите
Коментар