IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
    Една врътка имаме да следим днес -
    Дали 35B долара ще бъдат превъртяни по горната схема.
    смятай, а нашите пуска търгове на 2.2% щото сме номер 1
    рано или късно този цирк (нашият) ще свърши и ще се чудим
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Амааа, аз вече не съм в Албена. Продадох вилата там и се преместих у деЦката в Банско. Сега в Банско съм изнамерил една врътка и се снабдявам с некупувани домати от Била. Всяка сутрин закусвам с мекички и боза и живота ми се подобри значително.
      Къдя у Банско? Нали майка ти продаде и те изгони без да ти хариже и един леФ?

Коментар

• Една врътка имаме да следим днес - Дали 35B долара ще бъдат превъртяни по горната схема и на каква лихва заради Люлинската корелация, че през Мета и Биткойна не ни се получи и ближем рани.

Тук термина е ДОВЕРИЕ. В Люлинската панелка има огромно доверие, а в Мета и Биткойн - няма, затова се получи това разминаване на пазара.
        Last edited by unimog; 09.11.2022, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Противно ще ти стане като се сурне свлачището в Албена дето събирате пари да го оправяте ,ама свлачищата знаеш няма оттърване от тях
          Амааа, аз вече не съм в Албена. Продадох вилата там и се преместих у деЦката в Банско. Сега в Банско съм изнамерил една врътка и се снабдявам с некупувани домати от Била. Всяка сутрин закусвам с мекички и боза и живота ми се подобри значително.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аа, бртЕрчо е играч и ги усеща
            само не знам защо не продаде на 3ке коптора в ливадите и да не се ушие в бай хойни
            Е тва е чудесна идея.
            Току виж и Жонката я приложи с Вазов...Така де ако не беше виртуален апарт би го направил със сигурност :-)

Коментар

• Излязоха данните за Q3 2022, на който му се занимава -

Кредити и депозити по количествени категории и икономически дейности, 09.11.2022 г.

https://bnb.bg/AboutUs/PressOffice/P...oans/index.htm

На прима виста - rien neva plus

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
                Тия имоти вече и на мен ми станаха противни: Пандемия, война, инфлация, зверско повишаване на лихви, рецесия, пожари, наводнения, а цените им все така не падат и не падат. Инвестицията у бетон е бетон. ... а 2029-та наближава...
                Противно ще ти стане като се сурне свлачището в Албена дето събирате пари да го оправяте ,ама свлачищата знаеш няма оттърване от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Вярно наистина.
                  Кой да предположи, че панелка в Люлин от 1987-ма ще бие по доходност такива технологични гиганти като Амазон, Епъл, Енвидия, и дори бие по доходност съвсем нова технология като блок-чейна?!

Което автоматично превръща пенсионерите в София и софийските бабички-реститутки в по-велики инвеститори от Бъфет, Сорос, Рей Далио, Майкъл Бюъри, Гордън Гекко, Кати Ууд...
                  Случват се и такива моменти. И е нормално да е така Люлинската панелка е улегнала и ТЕЖИ , а тези дето си изброил са много леки...и летливи. Като ги духне вятъра на глупостта може да стигнат до Еверест, но липсата на кислород на тези висини води до тежки падания след това.
                  А изброените герои се съмнявам да са изгубили много или пък сгрешили.... Те печелят под различни форми при всякакви движения на пазара и хич не им дреме накъде е тръгнал...., а е важно да го има и да се движи....
                  Пообъркалите се са тези които гледат ного филмчета и си мислят, че който и да е от изброените ще ги направи мЕлеонер или там квото си въобразяват....Бях го забравил , но гледах миналата седмица Вълкът от Уолстрийт в който всичко е мед и масло...почти и всеки иска да го стигне нал тъй, а никой не прави филми за хилядите оФсе , които е остригал , за да е вълк :-)
                  Така че да Люлинската панелка е гоУема работа :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ама, Кавръков, банките до сега не плащаха никакви лихви Залагат 1,5 от нула, ли ? Нали няма да се учим на елементарна аритметика сега ?
                    Не .

Ако до оня ден си плащал 26 милиона за лихви от догодина отиваш на 43 милиона разходи които ти като банка ще дължиш за лихви поради скок в цената на парите

Коментар

• Тия имоти вече и на мен ми станаха противни: Пандемия, война, инфлация, зверско повишаване на лихви, рецесия, пожари, наводнения, а цените им все така не падат и не падат. Инвестицията у бетон е бетон. ... а 2029-та наближава...

Коментар

Не бързай ,скоро това дето е по борсите ще се пренесе и в реалната икономика ,снощи писах за догодина банките залагат 1,5 пъти повече разходи за да плащат лихви от досега средното за периодите ,но това е засега прогнозно ,ако банките започнат ударно да затягат още повече числото ще скочи
                        Ама, Кавръков, банките до сега не плащаха никакви лихви Залагат 1,5 от нула, ли ? Нали няма да се учим на елементарна аритметика сега ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Едва ли....Той ще купува през цялото време от сега като е 17К докато стане 17$....Питай Жонката да ти потвърди, че при виртуалните нищота това е стратегията - да се купува докато стане нула или ти ги гепят/хакнат/фалират посредниците...Ама то е все тая щото нулата било то и под различни форми все си е нула :-)
                          аа, бетЕрчо е играч и ги усеща
                          само не знам защо не продаде на 3ке коптора в ливадите и да не се ушие в бай хойни
                          Last edited by ratten; 09.11.2022, 21:27.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Едва ли....Той ще купува през цялото време от сега като е 17К докато стане 17$....Питай Жонката да ти потвърди, че при виртуалните нищота това е стратегията - да се купува докато стане нула или ти ги гепят/хакнат/фалират посредниците...Ама то е все тая щото нулата било то и под различни форми все си е нула :-)
                            Не бързай ,скоро това дето е по борсите ще се пренесе и в реалната икономика ,снощи писах за догодина банките залагат 1,5 пъти повече разходи за да плащат лихви от досега средното за периодите ,но това е засега прогнозно ,ако банките започнат ударно да затягат още повече числото ще скочи

Коментар

А,нещастие пълно е с апаратаменти дето са купени с цел спекула ,никакво нещастие няма там
                              Ми няма никакво нещастие и за тях ,апартаментите още не са построени и инвеститора си носи отговорноста

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                бртЕрчо, ти успя ли да излезеш от хойните овреме?

Коментар

Working...
                                X