Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ахахахахахаааа, тогава се надявате да се срине пазара на имоти ли? Много пестелива прогноза, посочване на дата, без придружено мнение, разбира се, явно от страх, че може и да не се сбъдне.Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
- 1 like
Коментар
-
Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
Коментар
-
Ахахахахахаааа, тогава се надявате да се срине пазара на имоти ли? Много пестелива прогноза, посочване на дата, без придружено мнение, разбира се, явно от страх, че може и да не се сбъдне.Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
#31.12.2023Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
Коментар
-
Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
- 1 like
Коментар
-
На Марс търся, ако това ви прави щастлив!
- 1 like
Коментар
-
Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???
Коментар
-
Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563
И тук спрях да чета. То бива глупотевини
- 2 Харесвания
Коментар
-
От същия линк е в предното ми мнение, адресирайте питането до автора
Коментар
-
Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
ПП При тази обезценка на фиата, очаквам такъв тристаен да е норма към 2026г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениевидяхме оферта за панелен тристаен за 400 000 евро
Коментар
Коментар