If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ратко, споменавал съм тука в темата, че идилията ще настане, когато имаме пари да купуваме навън и отдаваме под наем. Както те дърпат от нашата икономика, чрез големи хипермаркети и фирми работодатели. Така и ние да дърпаме отвън, чрез имотите. Тогава мнението ни ще има тежест и ще сме до някаква степен независими. Не само финансово. Щото като ти надуят цените на храната, ти ще им вдигнеш наемите у странско. Тогава ще сме в положение кой-кого, а не както сега в поза партер.
За малки народи това е единствения шанс да не бъдат "асимилирани". Евреите са го направили много преди нас, но имат лоша световна репутация. Нашия коз е именно в това.
Става. Но не за всеки. Управление, езикова бариера, контрол, вярно, има фирми за това, но като цяло е за професионалисти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Този да не би да е от тугедърчетата, че на такъв ми прилича ?
не знам, но тоя човек не си намери място на стола и все на една кълка въртеше да седне.
на втората, от трите минути, които гледах, вече си мислех, че ще рекламира препарат за хемороиди.
Абе нали приказката беше всичко било различно и на финала ,хоп резултата пак същия ,всичко е различно ,тоя път така нямало да стане ,ала ,бала ,но както виждаме ония горе си затягат финансите ,виждаме и нашето заспало БНБ се събуди и изпрати ОЛП във въздуха рязко ...така че какво да говорим
Аз такова нещо не съм говорил ! Аз казвам ,ще ни прецакат пак всички , по параграф !
не можах и 3 минути да ги слушам, но попаднах на момент, че сега в испания може д асе отдава на 12%
накаврък, поразпитай там, къде се търси, как върви, на колко се отдава
дай да не наливаме всичко тука
А добър ден. Аз ти трябвам. Съвсем сериозно го казвам. Не си рекъл не съм го уредила. С ресурс разполагаш.
Ратко, споменавал съм тука в темата, че идилията ще настане, когато имаме пари да купуваме навън и отдаваме под наем. Както те дърпат от нашата икономика, чрез големи хипермаркети и фирми работодатели. Така и ние да дърпаме отвън, чрез имотите. Тогава мнението ни ще има тежест и ще сме до някаква степен независими. Не само финансово. Щото като ти надуят цените на храната, ти ще им вдигнеш наемите у странско. Тогава ще сме в положение кой-кого, а не както сега в поза партер.
За малки народи това е единствения шанс да не бъдат "асимилирани". Евреите са го направили много преди нас, но имат лоша световна репутация. Нашия коз е именно в това.
Каква солидарност... Да разбираме ли, че ще има държавна помощ за това завладяване на чужди имоти? Все пак нали ще намалявате цените на храните в полза на обществото. Някоя субсидия, програма за целта?
Коментар