Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСериозно? Как така 100% отгоре за 1 ден??? Коя бамка?
Затягайте коланите!
Ке друса!
п.п.
Неслучайно ги подгряха кредитополучателите с рекламата "АЗ СЪМ САМО ЦВЯТ ЛИЛАФ".......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДа не ви развалям седянката, но малко информация относно лихвите.
Фирмен кредит от 3.5 млн лв от днес е с лихва 3.05, до вчера беше с 1.5 %, както искате го разбирайте.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Зет ми емигрант от 7 години стана шеф на отдел в полицията в един от големите американски градове. Имам и две съученички ,които са университетски преподаватели в САЩ.Едно бившо гадже пък е преподавател по"Право"във Флоренция.
Така че много са ти грешни представите.
Между другото и в нашият край не мякаме, но пък е много смешно някой ,който говори на софийски диалект да се подиграва на някой ,че мяка.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
вдигнеш цените, аа добре - обаче сметката за енергия двойна+, разхода за заплати също качил, че хората не издържат на разходите и те - и накрая инфлацията отхапала и от твоята половина, а банката си прибира чадъра баш, когато не трябва...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Инфлацията си я има и при суровините и материалите, енергията и при готовия продукт. Тези 3.05 сега и после 5.6 или колкото са, ще се отрази и то не в положителна посока.препоръка е
Коментар
� -
Инфлацията си я има и при суровините и материалите, енергията и при готовия продукт. Тези 3.05 сега и после 5.6 или колкото са, ще се отрази и то не в положителна посока.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защото гледаш ниската база.
как ти се вижда лихва от 1.5% при инфлация 25%
и 3 и 5% пак е добре
- 1 like
Коментар
� -
и 3 и 5% пак е добре
тогава кредитно бреме не олекватова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
и 3 и 5% пак е добреНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Тук няма да пресъхват само ще намалеят.
3.05 е нищо, съгласен съм, за мен проблема е че е 100% увеличение още при първото вдигане.
и 3 и 5% пак е добрепрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Защото не е въпрос на качества, а на произход в Европа. Проверено неколкократно.
заплащане и облаги също много се различават.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не са ми хич грешни - написах университет от класа на СУ за съответната държава. Иначе университети има безкрай.
Знам че има и изключения - стар приятел и тенис партнер / В Радомир тениса е много популярен/ стана преподавател отдавна в ЛСЕ .Изгубил съм връзка с него от много години, ама мое се върне и стане Мин председател :-) Ама тва са изключения - основното е миячки на чинии, , чистачки на домове, строители и куриери.... Това е мястото на Българите на Запад....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами много ясно,че млад човек със собствено жилище в София няма да иска да емигрира. Щото в България купонът тече.Нещата са доста различни за семейства с деца. Още повече такива, които нямат жилище в София. Така и така ще живеят под наем,по-добре да живеят под наем в град с по-високи доходи и уредена градска среда.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
3.05 е нищо и тепърва ще има качвания поне 2 догодина това 3.05 вероятно ще иде над 4.5... проблемът на кредитите е, че се харчат лесно и бързо, а теглещите ги нямат други пари... те банките именно затова копат и гледат нон стоп паричните потоци, но там тъпото е, че при едно захладняване в икономиката паричните потоци много бързо пресъхват.
3.05 е нищо, съгласен съм, за мен проблема е че е 100% увеличение още при първото вдигане.
Коментар
�
Коментар