If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като те тикнат в затвора и ще разбереш.
Те и шофьорите в Ю.Корея излезнаха да стачкуват но бързичко се върнаха на работа.
За да те тикнат в затвора, трябва да си извършил престъпление, нали така? Ецб може да си плямпа и рисува нулички колкото иска, Биткойн не е в тяхната компетенция, и никога няма да бъде... Отделно Ецб не е в целия свят.
Супер си но , имам въпрос към теб , толкова загубено време във форума как коресподира с това ?!
Нали казах, вече не си давам много много зор. Когато е трябвало съм бачкал и създавал, вече само поддържам/добавям/коригирам и т.н. Погледни например Туитър. Идва Мъск, уволнява 50% от служителите и нищо не се случва - платформата си работи перфектно и без тези 50%. В Ит сектора най-трудно е създаването на даден продукт, след това е лесно, и Мъск това нещо го знае много добре.
08 Декември 2022 16:00 -нема как да се конкурирате с правителствата и ЦБ с дигиталните валути ,затова винаги съм казвал че да ме извиняват многото ИТ ,та във форума че е пълно с такива под прикритие тука но Ви липсва разчупеното мислене и идеите в пространство .
Биткойна е измизлен от ИТ специалисти още в зората на интернет като проект НО вече 30 години по -късно така и не успяхте да направите така че БЪРЗО той да стане реално използуем в реалността ,сред хората ,така щяхте да детронирате ЦБ и системата на централизираните финанси
По-голяма смешка от тази не бях чел. Само ми кажи как се "забранява" P2P система? Торентите примерно как ги забраниха?
Бетерчо, знаеш, че си ми много симпатичен и имам позитивно отношение, а и зимаш по 10К евро заплатка....яко, ама сигурен ли си че знаеш кое колко е от маркираните ? :-)
Аз ли да те уча къде да гледаш бре песи? Отвори си https://www.tradingview.com/ и погледни колко е бил коина 2020 год, после погледни докъде е излетЕл и след това виж къде сме сега.
За дохода каза петцифрен в евро, но не съм казал 10 000 евра.
Моя доход се вдигна с 20%от няколко месеца на годишна база със още 20%,но това не променя я общата картинка на времето която сочи облаци с гръмотевици.
Викаш дохода се вдига с 40% но коптора ще е два за лев , Ех ники , като ти падне със 100%дохода , тогава чекай гръмването за което флуудиш тука форума , т.е. яка безработица !
То затова силните и смелите са в графата развеждачи а лигльовците отиват в графата е...чи ,така е е реалния живот,силния плаща щото е силен, само че друг се разписва или се разписва паралелно с него
Ти наистина не живееш в реалния живот ! На силния не му дреме , че някой се разписва , силния знае ,че празно в живота няма ! Той го е калкулирал ! Развеждането е въпрос на други неща които въпреки ,че си минал през мелачката хич не са ти ясни ,като чета какви глупотевини пишеш . За справка Хачо има 7 дъщери от 7 различни жени , с едната даже съм бил гадже . Ебачи лигльовци няма , ебачите могат да ебът , а с тия които визираш ,момата просто си запълва времето ,защото не са ебачи а компаньони . Изключенията потвърждават същото .
ПП Да избереш жената която да ти роди децата и да ги отгледа е изкуство и въобще не е ясно дали ще ти е жена в бъдеще , щото тя трябва да може да съгради семейното огнище и да те примами да стоиш там /ако ти имаш някаква стойност разбира се /а и да си пасвате в живота след влюбването а това в съвремието е трудно .А като гледам колко моми смятат че от пъпа им почва и свършва света , семейното огнище е илюзия неземна .Казват ,че сигурна е само умирачката ......
The NY Fed's Recession Probability model is flashing alarms for an incoming downturn, with odds at 38%. But given how reliable the indicator is, that's really a near-100% chance of a recession, according to DataTrek's Nicholas Colas.
"It is clearly saying high short term interest rates are going to cause a recession in the next 12 months. Moreover, these odds are very likely to increase," Colas warned.
Точно така. Дупе и топки. И замах - мъжко поведение без условия за всичко. Жените го разбират. Не обичат лигльовците.
То затова силните и смелите са в графата развеждачи а лигльовците отиват в графата е...чи ,така е е реалния живот,силния плаща щото е силен, само че друг се разписва или се разписва паралелно с него
При всички изброени размишления от "инвеститор" тип страхливец, никога и на никаква цена не би купил и никога няма да купи, ако ще тука да се плюнчи още 20 години. Мизерници! Трябва дупе, риск, трябва да си смел. В древните индийски епоси Махабхарата и Рамаяната пише така: Единственото изискване към жената е да бъде красива, а към мъжа е да бъде силен, смел и да държи на думата си".
Точно така. Дупе и топки. И замах - мъжко поведение без условия за всичко. Жените го разбират. Не обичат лигльовците.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ти искаш да ги познаваш ли? Да ти се обявят публично? Само политически фигури и депутати са длъжни да декларират публично имуществото си. А ти сам се сети кви хора държат и все повече ще държат имоти, оттам собственици/ наематели съотношението какво ще бъде. Ако съм купил евтино или имам наследствено жилище аз бих могъл да бъда конкурентен с наемните цени в бъдеще, за да не ми стои празно и да имам доход. Никога не мога да се боря с хора които са построили 20 апарта в една сграда и отдават и аз съм купил на пазарна към момента цена. Само едри собственици биха могли. Има тънкости с данъци, разходи, поддръжка, един не върви, друг да и компенсира...тънкостите на бизнеса с повече от една дейност. Нулева декларация и си топ. Абе, Каврък, не виждаш ли че след 5 до 10одини ще има по една нула на всичко отзад като цена. Ние кво? Аз на 64. Ти чакащ...кво и ти пенсия. Абе живей смело - чукай, харчи пари по жени и купувай. Утре ще сложиш лигавника да не се капеш и ще си кажеш - е кво? Спечелих. Никога не купих на цена която не одобрих. Сега бих. Но що ли ми е.
PS: Писах преди, евала на мой колега. Теглиха кредит, и той, и жена му, то е роден през 1959 за да купят на сина И от предишен брак апартче в Сф в Ливадите за 200К €. Кво ще кажеш? На колегата дохода му в моята болница е с 25% по-нисък от моя. Но да кажем ги компенсира с работа на второ място - блъска от 17 часа нататък в друго частно звено. Жена му е учителка.
PS: Писах преди, евала на мой колега. Теглиха кредит, и той, и жена му, то е роден през 1959 за да купят на сина И от предишен брак апартче в Сф в Ливадите за 200К €. Кво ще кажеш? На колегата дохода му в моята болница е с 25% по-нисък от моя.
Ей затова е нужна рецесия и криза, заради такива меко казано идиоти които не знаят и нямат спирачки и поемат дългове без да се здмислят.Това което разказваш е безумие.
Ти искаш да ги познаваш ли? Да ти се обявят публично? Само политически фигури и депутати са длъжни да декларират публично имуществото си. А ти сам се сети кви хора държат и все повече ще държат имоти, оттам собственици/ наематели съотношението какво ще бъде. Ако съм купил евтино или имам наследствено жилище аз бих могъл да бъда конкурентен с наемните цени в бъдеще, за да не ми стои празно и да имам доход. Никога не мога да се боря с хора които са построили 20 апарта в една сграда и отдават и аз съм купил на пазарна към момента цена. Само едри собственици биха могли. Има тънкости с данъци, разходи, поддръжка, един не върви, друг да и компенсира...тънкостите на бизнеса с повече от една дейност. Нулева декларация и си топ. Абе, Каврък, не виждаш ли че след 5 до 10одини ще има по една нула на всичко отзад като цена. Ние кво? Аз на 64. Ти чакащ...кво и ти пенсия. Абе живей смело - чукай, харчи пари по жени и купувай. Утре ще сложиш лигавника да не се капеш и ще си кажеш - е кво? Спечелих. Никога не купих на цена която не одобрих. Сега бих. Но що ли ми е.
Коментар