If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бъркаш! Не съм казал, че се сравнявам с Мъск. Акцентът тук е продуктът (в случая давам пример с Туитър). Колкото и странно да ти звучи продуктът си функионира като перипетум мобиле с леки корекции и ъпдейти разбира се. Ако си мислиш, че всеки създава нещо ново - лъжеш се. 85-90% от кода вече е създаден, ти само доработваш....
Ами мога само да кажа браво ! Но всичко се изчерпва ,или променя ,знаеш ! В живота ентропията е фактора с който се борим .
Защото кой си ти точно да се сравняваш с Мъск , или бъркам някъде .На първо и основно място е евреин , както и Зукърбърг както и доста други . На второ това което описваш ,готовия продукт струващ милиарди и сравнението му с теб е , айде да кажа хубаво но съмнително . Не за парите ми е мисълта и за продукта а да изградиш система която сама да функционира , в тая среда в която живеем . Много съмнително което не означава обезателно невярно !
Бъркаш! Не съм казал, че се сравнявам с Мъск. Акцентът тук е продуктът (в случая давам пример с Туитър). Колкото и странно да ти звучи продуктът си функионира като перипетум мобиле с леки корекции и ъпдейти разбира се. Ако си мислиш, че всеки създава нещо ново - лъжеш се. 85-90% от кода вече е създаден, ти само доработваш....
Ти наистина не живееш в реалния живот ! На силния не му дреме , че някой се разписва , силния знае ,че празно в живота няма ! Той го е калкулирал ! Развеждането е въпрос на други неща които въпреки ,че си минал през мелачката хич не са ти ясни ,като чета какви глупотевини пишеш . За справка Хачо има 7 дъщери от 7 различни жени , с едната даже съм бил гадже . Ебачи лигльовци няма , ебачите могат да ебът , а с тия които визираш ,момата просто си запълва времето ,защото не са ебачи а компаньони . Изключенията потвърждават същото .
ПП Да избереш жената която да ти роди децата и да ги отгледа е изкуство и въобще не е ясно дали ще ти е жена в бъдеще , щото тя трябва да може да съгради семейното огнище и да те примами да стоиш там /ако ти имаш някаква стойност разбира се /а и да си пасвате в живота след влюбването а това в съвремието е трудно .А като гледам колко моми смятат че от пъпа им почва и свършва света , семейното огнище е илюзия неземна .Казват ,че сигурна е само умирачката ......
Имаш едно голямо Признание и Уважение от мен за тези думи! Евала, Пачанга. Който си разбира от нещо си разбира! Ти го доказа!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Защо да е смехотворно? Туитър е готов продукт, който вече няма нужда от толкова много хора, защото те реално не създават нищо ново, само поддържат и евентуално правят някакви ъпдейти.
Защото кой си ти точно да се сравняваш с Мъск , или бъркам някъде .На първо и основно място е евреин , както и Зукърбърг както и доста други . На второ това което описваш ,готовия продукт струващ милиарди и сравнението му с теб е , айде да кажа хубаво но съмнително . Не за парите ми е мисълта и за продукта а да изградиш система която сама да функционира , в тая среда в която живеем . Много съмнително което не означава обезателно невярно !
Мъск като отправна точка е малко смехотворно без да се засягаш . Поддържането беше в тоталитаризмЪ , съвремието си иска копане ,копане и пак копане но евала ,че си успял . Но когато не искаш да отговаряш пряко ,стига се пъна да се показваш , ако за тая публика живееш е съмнително !
Защо да е смехотворно? Туитър е готов продукт, който вече няма нужда от толкова много хора, защото те реално не създават нищо ново, само поддържат и евентуално правят някакви ъпдейти.
П.С А това какви продукти съм създал няма как да разкрия, отделно нямат никакво отношение към темата.
За да те тикнат в затвора, трябва да си извършил престъпление, нали така? Ецб може да си плямпа и рисува нулички колкото иска, Биткойн не е тяхната комптенция, и никога няма да бъде...
В Ю.Кореята може и да не си извършил нищо, Главния дръпнат решева и си виновен ,че си спал примерно ....
Нали казах, вече не си давам много много зор. Когато е трябвало съм бачкал и създавал, вече само поддържам/добавям/коригирам и т.н. Погледни например Туитър. Идва Мъск, уволнява 50% от служителите и нищо не се случва - платформата си работи перфектно и без тези 50%. В Ит сектора най-трудно е създаването на даден продукт, след това е лесно.
Мъск като отправна точка е малко смехотворно без да се засягаш . Поддържането беше в тоталитаризмЪ , съвремието си иска копане ,копане и пак копане но евала ,че си успял . Но когато не искаш да отговаряш пряко ,стига се пъна да се показваш , ако за тая публика живееш е съмнително !
Като те тикнат в затвора и ще разбереш.
Те и шофьорите в Ю.Корея излезнаха да стачкуват но бързичко се върнаха на работа.
За да те тикнат в затвора, трябва да си извършил престъпление, нали така? Ецб може да си плямпа и рисува нулички колкото иска, Биткойн не е в тяхната компетенция, и никога няма да бъде... Отделно Ецб не е в целия свят.
Супер си но , имам въпрос към теб , толкова загубено време във форума как коресподира с това ?!
Нали казах, вече не си давам много много зор. Когато е трябвало съм бачкал и създавал, вече само поддържам/добавям/коригирам и т.н. Погледни например Туитър. Идва Мъск, уволнява 50% от служителите и нищо не се случва - платформата си работи перфектно и без тези 50%. В Ит сектора най-трудно е създаването на даден продукт, след това е лесно, и Мъск това нещо го знае много добре.
Коментар