Първоначално изпратено от ivanvg93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПак дъра бъра, ежби и мерене на пи*ки. По темата - давайте прогнози.
Населението в БГ намалява в София се крепи за сметка на това се строи нон стоп
Пазара се крепи на кредитиране и на тъмни прозорци
Когато пазара се счупи радостта ще бъде кратка за тези дето си мислят че ще могат да купят евтино и той после пак ще се вдигне
Срине ли се пазара банките спират да кредитират, а много от хората дето са държали като инвестиция може да решът да продават уплашени че може да се срине още
Сриването на пазара ще доведе и до срив в наемите
В град в който населението не се увеличава, а цените се крепят на това че хората не са склонни да продават след срива няма да има вдигане с години
Та се надявам да видя момента в който мераклиите като теб и Елтън Джон ще купят, то ако бяхте такива куражлии сега щяхте да купувате койни с парите от продадените имоти, а не да чакате имотите да паднели
- 1 like
Коментар
-
https://www.telegraph.co.uk/business...constant-rate/
Поздрави от Световния Икономичвско форум в Давос,и автора на "Този път е различно...."
Професор Рогоф казва, че групите за дялово инвестиране са взели големи заеми, за да играят на пазарите на имоти, които са в различна степен на затруднение. Цените на пазара на търговска собственост в САЩ от 21 трилиона долара са спаднали с 13 процента от своя пик. Средните цени на жилищата в САЩ падат с по-бързи темпове, отколкото по време на ипотечната криза, въпреки че все още не са паднали почти толкова.
„Мисля, че пазарът на имоти все още има дълъг път да пада. Някои от тези фирми за частни капиталови инвестиции ще фалират“, казва той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тук вече много сериозно излъга.
Както излъгах, че купих за 640К лева тристаен наскоро и ти пуснах даже снимка от нот. акт. Масово викате, че съм брокер, затова го имам този акт. Смешна работа. Сериозно не разбирам какво правите във форума като нито имате имоти, нито искате да купувате. Имотни воайори-фетишисти.
Понеже нямало двустайни в Диаманта....ХАХАХАХАХА... Пускам една стара обява на подобен имот и подобен етаж/наем.Кисело, кисело, кисело това грозде....
Джонка? Ама как така.... "това е лесно доказуем факт"!Нема двустайни, нема на тези цени!! Доказуемо!
https://enoti.bg/%D0%B8%D0%BC%D0%BE%...4-Q99SHVGY.htmLast edited by ivanvg93; 16.01.2023, 22:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
По-сериозно ли от твоята покупка във Вазов, вече се обърках, как да класираме лъжите.Last edited by ejonny2376; 16.01.2023, 22:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеДай да видиме тези земи дето си ги купил и 10% възвръщаемост дето си им измисл?
нескъпа земя, която дава фураж без много занимавки.
10% е долната граница ако съвсем седиш с ръцете в джобовете
хубавото е, че може да се мащабира, защото търсене на фуражи има стига да не си прекалено лаком.
разбира се иска да си в землището, да имаш контакти и да работиш по законовия ред.
така на компа както цъкаме не ставауви
днес ми предложиха още 20 декара, но на цена, която е над това, което съм склонен да платя и ще видим дали въобще ще има пазарлък.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Тук вече много сериозно излъга.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
В Диамант 1 на Артекс на висок етаж. Отдава се като топъл хляб. Балъци да искаш, братчед!
Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия"3.... 2.... 1.....
АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така е, пак ми излезе късмета! Дано не се махне, че не знам какво ще правя. А го вземе някой за 400-500, а не!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дай малко инфо какъв е този висок клас апартамент под наем за 190К дето си купил
и му взимаш 1000 евро наем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дай малко инфо какъв е този висок клас апартамент под наем за 190К дето си купил
Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия"3.... 2.... 1.....
АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!
- 1 like
Коментар
-
Така е, пак ми излезе късмета! Дано не се махне, че не знам какво ще правя. А го вземе някой за 400-500, а не!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Днес видяхме 1000 Евро за топ имот 165 квадрата чисти и то в дипломатическите блокове в Изток.
Твоят програмист е някой малоумник, щом не се е сетил каква минавка е твоята двустайка.
- 1 like
Коментар
Коментар