Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има си приоритети човекът
първо апартамент,а после каквото му се ще
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
ВЪЛЧО СЕ ЗАВЪРНА ОТ 2029-ТА!
КОШМАРЪТ НА ВСЕКИ 40-ГОДИШЕН ЧИНОВНИК, ПОКРОВИТЕЛЯТ НА ДОБРОСЪВЕСТНИТЕ НАЕМАТЕЛИ.
====2039===
Предстои забавяне с времето за свикване с новите по-високи цени, както и свикване с новия тайминг.Last edited by RUBLA; 02.02.2023, 11:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеА Кавръчето що не купи и той ЗЗ, барем някой лев рента вземе от арендатора?
първо апартамент,а после каквото му се щетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ЗЗ ли се брои към тях, щото, ако е така, пълен смях!
Купи ли къща или апартамент? Аз не съм понижител за да отговарярам на този щекотлив въпрос, но съм купил през 2020г. и 2021г. Лесно може да се провери в агенцията по вписванията.
Last edited by bertram; 01.02.2023, 21:48.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Честито! Със свои пари ли купи имота или с пари от фирмата на тати? А и как сега се осмели хептен на върха на балона? Защо баш сега барабар със стадото? Не трябваше ли да изчакаш МЯУ-то?
КОШМАРЪТ НА ВСЕКИ 40-ГОДИШЕН ЧИНОВНИК, ПОКРОВИТЕЛЯТ НА ДОБРОСЪВЕСТНИТЕ НАЕМАТЕЛИ.Last edited by RUBLA; 02.02.2023, 11:04.
- 3 Харесвания
Коментар
-
от 45 дни?
ти?
Купи ли къща или апартамент? Аз не съм понижител за да отговарярам на този щекотлив въпрос, но съм купил през 2020г. и 2021г. Лесно може да се провери в агенцията по вписванията.
- 1 like
Коментар
-
от 45 дни?
ти?Last edited by ВълчоМечков; 01.02.2023, 21:10.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДа питам понижителската седянка, кой от колко време пише за спад и не е купил имот? Търсим медалисти
ти?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеКаза мелеонера дето орева света че куверта му за нова година после го намалили, пък той дал 5 бона да гледа Рачков у Велинград.Връх на малоумието
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто статийка специално за песимиста (според който сме били задминали Рим по покупателна):
https://fakti.bg/biznes/751854-uspah...hestito-snimki
Българинът сви харчовете, спад на продажбата на храна с 6.4%
Прочети още на: https://www.dnes.bg/travel/2023/01/1...a-s-6-4.556520Last edited by better; 01.02.2023, 19:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТук даже няколко "инвеститора" наддават :
[ATTACH=CONFIG]n4019743[/ATTACH]
Пак добре, ако намериш свестен наемател на всяка цена е сега.
Коментар
-
Ето статийка специално за песимиста (според който сме били задминали Рим по покупателна):
https://fakti.bg/biznes/751854-uspah...hestito-snimki
- 1 like
Коментар
Коментар