Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Айде 190 квартири останаха без квартиранти.
Модерна сграда за частни общежития във Варна официално отвори врати (СНИМКИ)
https://novavarna.net/2022/11/30/%d0...TjI7r7VbfMvrdQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеХммм нещо ще става май, вече 2 семейства руснаци продадоха на пожар със 30% надолу.
https://www.segabg.com/hot/category-...ruski-miliardi
Колкото до това дали е било добре да попиташ преди да купиш в ливадите, било е нужно повярвай Никога нямаше да ти напиша да купуваш в Надежда, но и задължително щях да кажа да бягаш от там къдрто купи.
Колкото до ап. за който написах днес, да и аз няма да го купя ,но ясно написах ,че е много добър бюджетен вариант за хора с малко средства защото няма нужда от ремонт и локацията е много по-добра от много други.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега какво ще ти кажа .
С дървени глави не ми се спори .
На Иван Асен съм имал 2 наводнения ,в Красната 2 пак ,сега в на моята апарта ,огромен 4 стаен пак проблеми меки връзки ,всичко замина по хола от тоалетната ,където нямаше сифон пак .
След всички премеждия и описаните мерки и промени наводнения 0.
Подчертавам нула.,всички батерии са по стените сложени ,сифони има навсякъде и каквото и да стане водата си остава там където е ,в другите помещения и капчица няма как да отиде ,без меки връзки амортизацията е много по-малка ,съответно и главоболия,разходи и нерви ...това е ....
Какви са тия лиготии и определения ,това не мога да си представя ,онова не мога ,съвременни кухни и тем подобни ?
Съвременната кухня не се определя от това къде са сифоните и как са устроени мивките и батериите ,със всичко може да играеш ,но си спестяваш много проблеми
То и ел.коли пуснаха ама както виждаме се замозапалват и газят хора самички ,старите са по надеждни ,това което работи не се променя ,същото е и с ремонтите ,има си базови неща
https://fakti.bg/avto/642352-mercede...ovede-do-pojar
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
ок,
Но нали в Иван Вазов е на бившата ти само?
Коментар
-
Там не се продава ,защото има и земя към него ,Никито Кънчев е съсед ,топ локейшън Яворов ,но в Иван Вазов със сигурност ще има продажба ,в блока на Виолина Маринова на ДСК
Но нали в Иван Вазов е на бившата ти само?
Коментар
-
Хммм нещо ще става май, вече 2 семейства руснаци продадоха на пожар със 30% надолу.
https://www.segabg.com/hot/category-...ruski-miliardi
- 1 like
Коментар
-
А какво ще правиш имота на ул. Иван Асен?
- 1 like
Коментар
-
За кухнята всеки си решава ,ние в кухнята нямаме ,но има варианти и да не е грозно ,не сме се разбрали имах в предвид мокрите помещения ,за там става въпрос .
Коментар
-
На Иван Асен съм имал 2 наводнения ,в Красната 2 пак ,сега в на моята апарта ,огромен 4 стаен пак проблеми меки връзки ,всичко замина по хола от тоалетната ,където нямаше сифон пак .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Подкрепям Кавръков,
само да допълня, че майсторите все бързат, не затягат хубаво, дори да има проблем, го замаскират (като счупен ръб на плочка и др.) и не ги интересува. Гледат да вземат парите.
Също трябва да се избягва китайска стока, защото не е хубава и не е надеждна.
Сифони само в банята и тоалетната и те предпазват от наводнения. Да не дава Господ да протече от някъде!
- 2 Харесвания
Коментар
-
След всички премеждия и описаните мерки и промени наводнения 0.
Подчертавам нула.,всички батерии са по стените сложени ,сифони има навсякъде и каквото и да стане водата си остава там където е ,в другите помещения и капчица няма как да отиде ,без меки връзки амортизацията е много по-малка ,съответно и главоболия,разходи и нерви ...това е ....
Какви са тия лиготии и определения ,това не мога да си представя ,онова не мога ,съвременни кухни и тем подобни ?
Съвременната кухня не се определя от това къде са сифоните и как са устроени мивките и батериите ,със всичко може да играеш ,но си спестяваш много проблеми
То и ел.коли пуснаха ама както виждаме се замозапалват и газят хора самички ,старите са по надеждни ,това което работи не се променя ,същото е и с ремонтите ,има си базови неща
само да допълня, че майсторите все бързат, не затягат хубаво, дори да има проблем, го замаскират (като счупен ръб на плочка и др.) и не ги интересува. Гледат да вземат парите.
Също трябва да се избягва китайска стока, защото не е хубава и не е надеждна.
Сифони само в банята и тоалетната и те предпазват от наводнения. Да не дава Господ да протече от някъде!
Коментар
-
@nkavrukov1982, защо си толкова упорит? Сифон се слага само в мокро помещение. Как ще сложиш в кухнята? Ми то грозно. Сифона трябва да със сух затвор или през 2-3 дни да му пълниш с вода водният затвор за да не мирише. Отделно не винаги може да се даде наклон към канала. Не отричай новото и модерното. Има и датчици за наводнения, които жично или безжично могат с ел.клапан да спрат централно водата след водомера,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеПогледнете какво симпатично бюджетно апартаментче виждам :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8ofdx3&f1=1
П.С хубу, че не съм питал във форума къде да купя в СФ.Last edited by better; 30.11.2022, 17:10.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Божеее... ти ме върна 80те години на миналият век. Смесител в кухнята захранен от стената за да не протече от меките връзки. Ами ако си купуваш меки връзки от кварталната железария за 3 лв бройката ще е така. Има неръждаеми гофрирани меки връзки издържащи до 25 бара. Те и за газ ги ползват. Така, че има начини.
Коментар
Коментар