IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Не изпускай тази информация, така купих м. май къщата в Созопол на 50 % от цената и то благодаение ,че ти ми написа нещо подобно
    Колкото до това дали е било добре да попиташ преди да купиш в ливадите, било е нужно повярвай Никога нямаше да ти напиша да купуваш в Надежда, но и задължително щях да кажа да бягаш от там къдрто купи.
    Колкото до ап. за който написах днес, да и аз няма да го купя ,но ясно написах ,че е много добър бюджетен вариант за хора с малко средства защото няма нужда от ремонт и локацията е много по-добра от много други.
    Тез руснаци бяха тук цял месец за да продадат, защото вече им излизало към 5000 евра едно пътуване за двама до бг отделно имало страх от конфискация. Предложиха на съседите, но доколкото разбрах всеки предлагал 50% от исканата цена, сега разбрах че свалили с 30% и го продали.

Коментар

• Айде 190 квартири останаха без квартиранти.
      Модерна сграда за частни общежития във Варна официално отвори врати (СНИМКИ)

https://novavarna.net/2022/11/30/%d0...TjI7r7VbfMvrdQ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Хммм нещо ще става май, вече 2 семейства руснаци продадоха на пожар със 30% надолу.

https://www.segabg.com/hot/category-...ruski-miliardi
        Не изпускай тази информация, така купих м. май къщата в Созопол на 50 % от цената и то благодаение ,че ти ми написа нещо подобно
        Колкото до това дали е било добре да попиташ преди да купиш в ливадите, било е нужно повярвай Никога нямаше да ти напиша да купуваш в Надежда, но и задължително щях да кажа да бягаш от там къдрто купи.
        Колкото до ап. за който написах днес, да и аз няма да го купя ,но ясно написах ,че е много добър бюджетен вариант за хора с малко средства защото няма нужда от ремонт и локацията е много по-добра от много други.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Виж сега какво ще ти кажа .
          С дървени глави не ми се спори .
          На Иван Асен съм имал 2 наводнения ,в Красната 2 пак ,сега в на моята апарта ,огромен 4 стаен пак проблеми меки връзки ,всичко замина по хола от тоалетната ,където нямаше сифон пак .
          След всички премеждия и описаните мерки и промени наводнения 0.
          Подчертавам нула.,всички батерии са по стените сложени ,сифони има навсякъде и каквото и да стане водата си остава там където е ,в другите помещения и капчица няма как да отиде ,без меки връзки амортизацията е много по-малка ,съответно и главоболия,разходи и нерви ...това е ....
          Какви са тия лиготии и определения ,това не мога да си представя ,онова не мога ,съвременни кухни и тем подобни ?
          Съвременната кухня не се определя от това къде са сифоните и как са устроени мивките и батериите ,със всичко може да играеш ,но си спестяваш много проблеми
          То и ел.коли пуснаха ама както виждаме се замозапалват и газят хора самички ,старите са по надеждни ,това което работи не се променя ,същото е и с ремонтите ,има си базови неща
          Каврък не е вярно, има много повече самозапалени двг коли, отколкото електрички, особенно при Мерцедес. Лично съм гасил дизелов такъв (новичък).

https://fakti.bg/avto/642352-mercede...ovede-do-pojar

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

ок,

Но нали в Иван Вазов е на бившата ти само?
            Там е сложно ,като си идат техните да се оправят със сестра и ,но апарта е над 100 квадрата ,на 200 ,метра от Южния до Неро

Коментар

Там не се продава ,защото има и земя към него ,Никито Кънчев е съсед ,топ локейшън Яворов ,но в Иван Вазов със сигурност ще има продажба ,в блока на Виолина Маринова на ДСК
              ок,

Но нали в Иван Вазов е на бившата ти само?

Коментар

• Хммм нещо ще става май, вече 2 семейства руснаци продадоха на пожар със 30% надолу.

https://www.segabg.com/hot/category-...ruski-miliardi

Коментар

А какво ще правиш имота на ул. Иван Асен?
                  Там не се продава ,защото има и земя към него ,Никито Кънчев е съсед ,топ локейшън Яворов ,но в Иван Вазов със сигурност ще има продажба ,в блока на Виолина Маринова на ДСК

Коментар

За кухнята всеки си решава ,ние в кухнята нямаме ,но има варианти и да не е грозно ,не сме се разбрали имах в предвид мокрите помещения ,за там става въпрос .
                    А какво ще правиш имота на ул. Иван Асен?

Коментар

На Иван Асен съм имал 2 наводнения ,в Красната 2 пак ,сега в на моята апарта ,огромен 4 стаен пак проблеми меки връзки ,всичко замина по хола от тоалетната ,където нямаше сифон пак .
                      Кавръче голям си карък. Къде и да отидеш, настава апокалипсис. Не е на добре тая работа, иди да ти бае някоя циганка, конец да върже.

Коментар

Подкрепям Кавръков,

само да допълня, че майсторите все бързат, не затягат хубаво, дори да има проблем, го замаскират (като счупен ръб на плочка и др.) и не ги интересува. Гледат да вземат парите.

Също трябва да се избягва китайска стока, защото не е хубава и не е надеждна.

Сифони само в банята и тоалетната и те предпазват от наводнения. Да не дава Господ да протече от някъде!
                        За кухнята всеки си решава ,ние в кухнята нямаме ,но има варианти и да не е грозно ,не сме се разбрали имах в предвид мокрите помещения ,за там става въпрос .

Коментар

След всички премеждия и описаните мерки и промени наводнения 0.
                          Подчертавам нула.,всички батерии са по стените сложени ,сифони има навсякъде и каквото и да стане водата си остава там където е ,в другите помещения и капчица няма как да отиде ,без меки връзки амортизацията е много по-малка ,съответно и главоболия,разходи и нерви ...това е ....
                          Какви са тия лиготии и определения ,това не мога да си представя ,онова не мога ,съвременни кухни и тем подобни ?
                          Съвременната кухня не се определя от това къде са сифоните и как са устроени мивките и батериите ,със всичко може да играеш ,но си спестяваш много проблеми
                          То и ел.коли пуснаха ама както виждаме се замозапалват и газят хора самички ,старите са по надеждни ,това което работи не се променя ,същото е и с ремонтите ,има си базови неща
                          Подкрепям Кавръков,

само да допълня, че майсторите все бързат, не затягат хубаво, дори да има проблем, го замаскират (като счупен ръб на плочка и др.) и не ги интересува. Гледат да вземат парите.

Също трябва да се избягва китайска стока, защото не е хубава и не е надеждна.

Сифони само в банята и тоалетната и те предпазват от наводнения. Да не дава Господ да протече от някъде!

Коментар

• @nkavrukov1982, защо си толкова упорит? Сифон се слага само в мокро помещение. Как ще сложиш в кухнята? Ми то грозно. Сифона трябва да със сух затвор или през 2-3 дни да му пълниш с вода водният затвор за да не мирише. Отделно не винаги може да се даде наклон към канала. Не отричай новото и модерното. Има и датчици за наводнения, които жично или безжично могат с ел.клапан да спрат централно водата след водомера,

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
                              Погледнете какво симпатично бюджетно апартаментче виждам :

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8ofdx3&f1=1
                              Ужас! Дрът панел на 1 етаж, с тез решетки сякаш живееш в затвор.
                              П.С хубу, че не съм питал във форума къде да купя в СФ.
                              Last edited by better; 30.11.2022, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Божеее... ти ме върна 80те години на миналият век. Смесител в кухнята захранен от стената за да не протече от меките връзки. Ами ако си купуваш меки връзки от кварталната железария за 3 лв бройката ще е така. Има неръждаеми гофрирани меки връзки издържащи до 25 бара. Те и за газ ги ползват. Така, че има начини.
                                Айде лакърдии пак ,не ме интересува какво се предлага и на каква цена ,нито ми се занимава за да го пробвам ,решението е изпробвано и наложено в няколко жилища последните 10 години ,при няколко ремонта ,и не малко проблеми,купувайте си меките връзки и си ги слагайте ,сифоните са номер 1 застраховка ,друга няма ,дори и да не говорим за меки връзки те пазят защото водата просто отива в канала на самото помещение ,а не извън него в другите стаи .

Коментар

Working...
                                X