Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Божеее... ти ме върна 80те години на миналият век. Смесител в кухнята захранен от стената за да не протече от меките връзки. Ами ако си купуваш меки връзки от кварталната железария за 3 лв бройката ще е така. Има неръждаеми гофрирани меки връзки издържащи до 25 бара. Те и за газ ги ползват. Така, че има начини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениепомнете че правите ли ремонт трябва да се придържате към стари ,класически модели на повечето неща ,избягавайте изгъзиците и това което Ви налагат като по ново или модерно ,батериите да са в стената ,без меки връзки
Божеее... ти ме върна 80те години на миналият век. Смесител в кухнята захранен от стената за да не протече от меките връзки. Ами ако си купуваш меки връзки от кварталната железария за 3 лв бройката ще е така. Има неръждаеми гофрирани меки връзки издържащи до 25 бара. Те и за газ ги ползват. Така, че има начини.
Last edited by БОНВИВАН1; 30.11.2022, 16:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЯпония
Кабо Верде
Фиджи
Швейцария
това са държавите в СВЕТА!, чиито централни банки с са по-нисък лихвен процент от БНБ
като се има предвид, че сме от първенците по инфлация в ЕС и заявките на льотчика и марионетното му правителство, че сме щели да се борим с инфлацията, а БНБ с широко затворени очи.
Еврозона 2024-та ???
Има ли пилот в самолета (в нашия случай в пряк и преносен смисъл) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ти вземи си сложи сифон и на главата че много ти преливат мислите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Виж сега какво ще ти кажа .
С дървени глави не ми се спори .
На Иван Асен съм имал 2 наводнения ,в Красната 2 пак ,сега в на моята апарта ,огромен 4 стаен пак проблеми меки връзки ,всичко замина по хола от тоалетната ,където нямаше сифон пак .
След всички премеждия и описаните мерки и промени наводнения 0.
Подчертавам нула.,всички батерии са по стените сложени ,сифони има навсякъде и каквото и да стане водата си остава там където е ,в другите помещения и капчица няма как да отиде ,без меки връзки амортизацията е много по-малка ,съответно и главоболия,разходи и нерви ...това е ....
Какви са тия лиготии и определения ,това не мога да си представя ,онова не мога ,съвременни кухни и тем подобни ?
Съвременната кухня не се определя от това къде са сифоните и как са устроени мивките и батериите ,със всичко може да играеш ,но си спестяваш много проблеми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Япония
Кабо Верде
Фиджи
Швейцария
това са държавите в СВЕТА!, чиито централни банки с са по-нисък лихвен процент от БНБ
като се има предвид, че сме от първенците по инфлация в ЕС и заявките на льотчика и марионетното му правителство, че сме щели да се борим с инфлацията, а БНБ с широко затворени очи.
Еврозона 2024-та ???
Има ли пилот в самолета (в нашия случай в пряк и преносен смисъл) ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е, аз не съм специалист, ама и ти не си. Не мога да си представя сифон в кухнята и в сухото помещение, където е пералнята. Не мога да си представя съвременна кухня и батерията да е на стената и т.н.
Ти кажи, като въведат електронните пари ще изискват ли кредитите да се връщат.
С дървени глави не ми се спори .
На Иван Асен съм имал 2 наводнения ,в Красната 2 пак ,сега в на моята апарта ,огромен 4 стаен пак проблеми меки връзки ,всичко замина по хола от тоалетната ,където нямаше сифон пак .
След всички премеждия и описаните мерки и промени наводнения 0.
Подчертавам нула.,всички батерии са по стените сложени ,сифони има навсякъде и каквото и да стане водата си остава там където е ,в другите помещения и капчица няма как да отиде ,без меки връзки амортизацията е много по-малка ,съответно и главоболия,разходи и нерви ...това е ....
Какви са тия лиготии и определения ,това не мога да си представя ,онова не мога ,съвременни кухни и тем подобни ?
Съвременната кухня не се определя от това къде са сифоните и как са устроени мивките и батериите ,със всичко може да играеш ,но си спестяваш много проблеми
То и ел.коли пуснаха ама както виждаме се замозапалват и газят хора самички ,старите са по надеждни ,това което работи не се променя ,същото е и с ремонтите ,има си базови неща
Last edited by nkavrakov1982; 30.11.2022, 16:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Аз говоря ,че за всичко си уклончив и само си абиш пръстите . То всеки знае следното"всичко може да стане но може и да не стане"! Противник съм на разтягането на алабализми .
времената са сложни и сме на ръба на дълъг и в значителна част от времето изкуствено напомпан бичи тренд
кой как си действа си е лично негова работа
ето ти в конкретика организирам се да купя още малко земя, която съм се разбрал кой да я работи - 10% доходност.
гледам да не оставам без пари в сметките - кешът колкото и да го яде инфлацията ще дойде и неговото време - скоро!
тулите ги оставям на лъвчетата (криза невжидали) водени от мекащи брокери-инвеститори
но това не ми пречи да следя пазара - предлагне, обем сделки(!), обем ипотеки(!) - зашото това е най-големия пазар и важен предвид на това, че нямаме развити пазари на акции и други инструменти.
Last edited by bertram; 30.11.2022, 16:21.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сифони се слагат и в душкабината и извън нея ,при форсмажор наводнение ,водата къде ще иде ?
В хола ли ?Къде ?
У нас има сифони навсякъде ,след няколко наводнения през годините ,всички меки връзки са в историята ,авариите приключиха и няма помен от тях ,помнете че правите ли ремонт трябва да се придържате към стари ,класически модели на повечето неща ,избягавайте изгъзиците и това което Ви налагат като по ново или модерно ,батериите да са в стената ,без меки връзки
Ти кажи, като въведат електронните пари ще изискват ли кредитите да се връщат.
Коментар
-
То май само при нас се прави наклон към сифона. Иначе пода се прави равен с идеята, че се монтира вана или душкабина. Пред мивката е сухо. Слагаш си постелка, килимче. Уют.
В хола ли ?Къде ?
У нас има сифони навсякъде ,след няколко наводнения през годините ,всички меки връзки са в историята ,авариите приключиха и няма помен от тях ,помнете че правите ли ремонт трябва да се придържате към стари ,класически модели на повечето неща ,избягавайте изгъзиците и това което Ви налагат като по ново или модерно ,батериите да са в стената ,без меки връзки
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Плочките по стените са фасулска работа. Ако си патрав, просто ще бастисаш няколко бройки и ще отиде повече теракол. Повече проблем е подът на банята. При майка ми едни никак не евтини "майстори" го бяха направили равен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеПогледнете какво симпатично бюджетно апартаментче виждам :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8ofdx3&f1=1
нужни са още поне 4-5К за да се освежи
условно 95К евро.
наем за панел на първи етаж в района пряко сили 300Е или 3600Е на година без да приспадаме данъци и празно между наемателите, което може да е и с месеци... идва доходност 3% пряко сили.... при влошена демография и задаваща се рецесия (след нова година сигура)...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Погледнете какво симпатично бюджетно апартаментче виждам :
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8ofdx3&f1=1
Коментар
Коментар