If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
28 годишно момче собственик на 2020 AMG GT63s, наемател на двустайка в ливадите. Звучи подобно на "тъпанар, продал обзаведена двустайка с наемател в Диамат1 на висок етаж за 190к през 2021г".
Ходи се скрий някъде, чиче.
Млад колега на към 6000лв чисто си купи чисто нов голям СУВ Лексус за над сто бона, живее в къща на мама и тати в село Лозен, и всеки ден пътува в задръствания, ама е гъзар, всеки с приоритетите си... Вместо да си вземе нещо на добра локация и до 10 години го е изплатил спокойно.
50 000 от които 35 000 пенсионери дошли тук щото цените в Лидъла били по-ниски (едно време). Като и потрябва линейка шЪ видят кон боб яде ли. Другите 15 000 заблудени вероятно женени за българки.
Аве, ако ме питаш мене, по-скоро коноВете ще станат 1 млн. отколкото, някой от Германия ще дойде в държавата, в която награждават куки отказали подкуп.
Дали? пуснали го престъпника ама не взели подкуп? Или са УНИКАЛНО некадърни (което е 100% сигурно) или имат поне малко от малко пипе да си поискат пари
Световният имотен пазар се изправя пред спирала от дългове за 175 млрд. долара Нараства тежестта на лихвите и много пазари на недвижими имоти са почти замръзнали
Спадът в най-големия клас активи в света се разпространи от жилищния пазар към пазара на търговски недвижими имоти, заплашвайки да отприщи вълни от кредитни сътресения в цялата икономика.
По данни на Bloomberg почти 175 млрд. долара от кредитите за недвижими имоти вече са проблемни - около четири пъти повече от следващия по големина отрасъл. Тъй като тежестта на по-високите лихвени проценти и края на лесните пари се увеличава, много пазари на недвижими имоти са почти замръзнали, а някои кредитори казват на кредитополучателите да продадат активите си или рискуват да бъдат иззети на фона на исканията за допълнителен капитал от страна на собствениците.
...Процесите описани в статията напират към наемодателите в Манастирски ливади и всякакви други инвеститори потънали в дългове ....
Ники кажи ми откровенно , що ги пишеш тия 100к постове на ден с едно и също ?! Ма чесНО ми кажи ако можеш ...
Коментар