Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бетерчо, най-близкото нещо до туй е.... психиатрията :-) Като го строяха ходих на оглед беше на груб строеж покрито с дограма и т.н. Макар и да е на теория на около 3-та линия от Цариградско шума беше як. Искаха му 8-900 евро не помня точно ...отказах. После ми звъняха още 2 пъти да ми казват че може да се договорим :-)
По принцип е в административната част на Изток , но не е този Изток който е желан....:-) На Дури имота ако това е реална цена трябва да е по 2.....
П.С в Сф сигурно има имоти и за 40 млн евра, но най ми е интересно какъв е този имот, който само качва.Last edited by better; 18.01.2023, 23:49.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е чак пък 400 000 евра, как ги смятате нз.
П.С може би гледате това долу и си правите сметките?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...94d&f1=5&fe7=1
Коментар
� -
Да, да.
Човек, който може да отдели 400 000, има най-малко още толкоз. По-вероятно е да препочете къща или луксозен комплекс на по-спокойно, макар и по-отдалечено място.
По принцип е в административната част на Изток , но не е този Изток който е желан....:-) На Дури имота ако това е реална цена трябва да е по 2.....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМежду другото да напомня на всички Ви ,и понижители и повишители на семействата и близките ви !!
Задължително се разпишете в подписката за Референдума против еврото !
Намерете начин,аз го направих днес на място ,и сложих подписа си срещу мафията която ни тика към блатото в най лошото време за това!
Бъдете родолюбци ,а не мишки и го направете !Last edited by Traicho_80; 18.01.2023, 23:26.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Много от новите скъпи сгради на Артекс, Софбилд и т.н. са на първа линия на булеварди. Живял съм в такава сграда на бул. България. Най-скъпа дограма и т.н... супер комуникативно е, но гадно за живеене.
Най-големият проблем е лятото. Като се почне с пистовите мотори и ти иде да си сложиш края. Нищо не те спасява като мине на 12 хиляди оборота с рязаните гърнета. Като се почне от 10 вечерта и продължи до 2-3 сутринта си като на Формула 1 месеци наред и няма какво да направиш освен да се изнесеш. Полицията нехае
А Софбилд не ти ли е ясно на кого перат пари? В Епъла повечето собственици са такива. Няма по-мутренска кооперация. Навремето и аз се чудех дали да не взема нещо там, радвам се, че не съм - после го разбрах този за кого работи. Впрочем повечето строителни компании в България са точно такива - перачи.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеХа ха ха
https://markets.businessinsider.com/...flation-2023-1
Четете и треперетеее,какво е качил моя приятел и понижител Laconic,браво поздравления !!!
Само болка още много болка за неосъзналите се не знам къде е Ратко?
Само.Да не се е обесил на някой кран около строежа му ?
„Не сме виждали спад на заплатите до степен, която да подсказва, че сме на път да постигнем инфлационната цел на Фед и така Фед ще продължи да затяга, което означава над 5%, вероятно до 5,25%“, каза Чедид. „И най-важното, оставайки там.“
„Те се нуждаят от повече доказателства, за да докажат, че наистина са поставили инфлацията под контрол – докато стигнат до там, те ще задържат, вместо да намаляват“, добави той.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеМежду другото да напомня на всички Ви ,и понижители и повишители на семействата и близките ви !!
Намерете начин,аз го направих днес на място ,и сложих подписа си срещу мафията която ни тика към блатото в най лошото време за това!
Бъдете родолюбци ,а не мишки и го направете !
- 3 Харесвания
Коментар
� -
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Между другото да напомня на всички Ви ,и понижители и повишители на семействата и близките ви !!
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Ха ха ха
https://markets.businessinsider.com/...flation-2023-1
Четете и треперетеее,какво е качил моя приятел и понижител Laconic,браво поздравления !!!
Само болка още много болка за неосъзналите се не знам къде е Ратко?
Само.Да не се е обесил на някой кран около строежа му ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеА, ко става? И Тошко обърнал палачинката:
В края на 2023 г. лихвите по ипотеките може да се вдигнат двойно
Банките не бързат да повишават лихвите по депозитите
https://www.segabg.com/category-obse...vdignat-dvoyno
Коментар
� -
А, ко става? И Тошко обърнал палачинката:
В края на 2023 г. лихвите по ипотеките може да се вдигнат двойно
Банките не бързат да повишават лихвите по депозитите
https://www.segabg.com/category-obse...vdignat-dvoyno
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Оле, ужас ! Понеже не са се продавали скоро апартаменти при мен не знаех ,че е станало толкова скъпо. Щом това е 400000 при мен е по-скъпо . Ужас !
Човек, който може да отдели 400 000, има най-малко още толкоз. По-вероятно е да препочете къща или луксозен комплекс на по-спокойно, макар и по-отдалечено място.
- 1 like
Коментар
� -
Е чак пък 400 000 евра, как ги смятате нз.
П.С може би гледате това долу и си правите сметките?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...94d&f1=5&fe7=1
- 1 like
Коментар
�
Коментар