If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Очаквах сериозен отговор....а не ирония.
Аз съм реалист и това е Варна за мое най-голямо съжаление.
Къде видя плюене, нима ме мога да имам мнение, което е негативно?
Аз не съм щраус та да си заравям главата в пясъка, когато нещо не ми харесва.
Да ти кажа въобще не ме бъркат наемите ти. Имаш, даваш, но това не променя фактите, а те са такива, каквито са.
Ей ги наемите, 300 евра, колкото да не умре от глад пишман инвестора.
Хахахаха, ето на.
Човек може да предвиди и думите ви вече, толкова елементарни и предвидими… ай сега кажи че има спад при наемите и бегай да пиеш кафе на фекато
Какво точно предвиждаш? Това си е реалността в Бриз и ти я виждаш. Я си снимай улицата да видят всички.
Така писа, бил обаче по-горе. Мислех, че е в Планекс, но те там не паднаха. Предполагам, че е под френската/май тя беше там/.
Няма лошо, харесал, купил, ама да обяснява, че няма да падат....за мен е заравяне на главата с пясъка.
Едното ми е втора линия от княз борис, в сграда на Антарес, мрамори, ковано желязо, манорама…. Бе ко ви разбират главите …
Малеее, сериозно ли има хора купили в тая презастроена КОЧИНА Бриз, на метри от главния булевард - мотописта.
Като ми остане време ще снимам за кво иде реч. Като открият мотосезона (април - ноември) ще постна и видео.
Хахахаха, ето на.
Човек може да предвиди и думите ви вече, толкова елементарни и предвидими… ай сега кажи че има спад при наемите и бегай да пиеш кафе на фекато
Малеее, сериозно ли има хора купили в тая презастроена КОЧИНА Бриз, на метри от главния булевард - мотописта.
Като ми остане време ще снимам за кво иде реч. Като открият мотосезона (април - ноември) ще постна и видео.
Така писа, бил обаче по-горе. Мислех, че е в Планекс, но те там не паднаха. Предполагам, че е под френската/май тя беше там/.
Няма лошо, харесал, купил, ама да обяснява, че няма да падат....за мен е заравяне на главата с пясъка.
Не ми отговаряй на въпроса с въпрос ако обичаш Не вещая спад. Питам те теб, нали ти анализираш ,че големия спад ще е 2023-2024 г. , та те питам колко ще е голям ?
Ще ти отговоря, но искам да заявиш, какво очакваш ти?
Не ми отговаряй на въпроса с въпрос ако обичаш Не вещая спад. Питам те теб, нали ти анализираш ,че големия спад ще е 2023-2024 г. , та те питам колко ще е голям ?
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Както и да е, харесал си, купил си.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
Фактите са , че спад на имотите няма. Факт е, че наемите са по 2.
Факт е, че много хора не можете да го преживеете. Това са фактите.
Е не е Бриз, но скоро и там.
Това предполагам е още картинка.
Инвестиционни имоти на цени от €770 / кв.м гр. Варна, кв. "Христо Ботев" Цена под пазарната за града На 5 мин. от Катедрален храм "Успение Богородично" В близост до училище Сигурна инвестиция Изгодни гаражи и паркоместа Модерна визия За повече информация: Силвия Георгиева, тел. 0876 600 880
Очаквах сериозен отговор....а не ирония.
Аз съм реалист и това е Варна за мое най-голямо съжаление.
Къде видя плюене, нима ме мога да имам мнение, което е негативно?
Аз не съм щраус та да си заравям главата в пясъка, когато нещо не ми харесва.
Да ти кажа въобще не ме бъркат наемите ти. Имаш, даваш, но това не променя фактите, а те са такива, каквито са.
Фактите са , че спад на имотите няма. Факт е, че наемите са по 2.
Факт е, че много хора не можете да го преживеете. Това са фактите.
Коментар