Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
https://www.investor.bg/a/566-novini...otnata-si-sila Yahoo ще съкрати над 20% от работната си сила
Засегнато ще бъде звеното за рекламни технологии
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеВижте какво готви Европейския Съюз и Еврозоната за депозантите https://www.ft.com/content/7311cbdd-...3-9b763959a2db
Вече направо ще си ви щавят през банките, няма данъци, няма инфлация, няма спестяване. Който купил купил, от сега нататък ще финансирате инфраструктура дето после ще и плащате месечни вноски като абонати ако остане нещо де.
Влака тръгва депозантчета. Няма къде да се скриете.
Вертолетните пари свършиха и Франция ще се обърне за помощ към своите спестители, но срещу порядъчно възнаграждение.
Парите вече имат цена и не могат да бъдат печатани свободно! Още един пример, че печатницата няма да заработи скоро!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Добре де ,ще използвам твоята логика ,цените стигнаха космоса ,но ако ще и два космоса да стигнат ,пак не можа да продадеш ,разкараш или да си вземеш поне парите от инвестициите в Банско.
Всеки дето е купил 2008 ,ма даже и с проблеми,лоши локации,лошо строителство ,кой където емогъл е шитнал ,докато при теб ,нищо братче ,там е во веки веков ,ще седи паметника на глупостта и на целия тоя фон крякаш като за световно ,абе вземи поне си оправи бакиите ,ела и кажи продадох,взех пари ,няма значение колко са ,поне да има смисъл за теб ,а то така си се набил че няма майка и 20 живота ,и 1000 поскъпвания ,няма продажба ,няма оттърване ,не знам детайли и не име интересува ,ама до такава степен да си се набутал с пари и с очаквания ,трудно е да се опише явно
- 6 Харесвания
Коментар
-
Вижте какво готви Европейския Съюз и Еврозоната за депозантите https://www.ft.com/content/7311cbdd-...3-9b763959a2db
Вече направо ще си ви щавят през банките, няма данъци, няма инфлация, няма спестяване. Който купил купил, от сега нататък ще финансирате инфраструктура дето после ще и плащате месечни вноски като абонати ако остане нещо де.
Влака тръгва депозантчета. Няма къде да се скриете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/534-novini...a-v-izchakvane
Брокери на недвижими имоти в Китай изпадат в отчаяние, докато купувачите са в изчакване
Колебливото възстановяване показва предизвикателствата в усилията на Пекин за съживяване на важния за икономиката сектор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Не бъркаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Имота ако си е заслужавал цената и е хубав вече е отлетял. Скоро сам се убеди ,че интересен и хубав имот се продаде преди да можете с жена ти да отидете да го видите дори. Нали търсеше тристаен апартамент или бъркам ?
Коментар
-
Сигурно обявата вече е неактивна и имота е продаден след наддаване...
Коментар
-
Та и тук се пробват подобни номера, та белким някой се хване на кукичката.
- 1 like
Коментар
-
По данни на компанията между 15 и 20 на сто е спадът в броя на покупко-продажбите в столицата, а ръстът на цените за миналата година спрямо предходната във Варна е близо 32 на сто, в София - с 25 на сто, в Бургас и Пловдив – със 17 на сто. С 10 на сто се отчита увеличение на броя на наемателите към края на 2022 г.
Данните са от Адрес, недвижими имоти
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Как да ти прати като пише от фейк профил и историите му са измислени ?
- 1 like
Коментар
-
Колега, може ли да ми пратиш линк към обявата на този имот или кординати на собственика? Ти каква цена му предложи? Имам интерес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСделките с имоти в България чувствително се забавиха през второто тримесечие на годината, а в някои населени места дори минаха на минус. На най-големия жилищен пазар в страната – този в столицата, сделките буквално замръзнаха – нито растат, нито спадат. И тук идва въпросът, какво показва тази статистика – началото на по-продължителен спад или временно явление.
https://www.youtube.com/watch?v=Pt3Cs1vYn78
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
========2049========
Бях на оглед на една двустайна маломерка точно вчера. Обзаведено преди 5-6 години, прилично направен като за 1000-1200лв наем. Цената е 2600 евро квадрата за средна бира жилище в южен квартал в София. Като се сметне за под наем, с клизма отива на 3.5~4% доходност. А имаше малко и за ремонт. Та се надявах да му капарирам още на място, ако свали цената в разумни граници. Влизам при собственика и започнах да преговарям...
А продавачът ми вика, че хич не го интересува пазарлък, защото и сега му звъни телефона по 30 пъти на ден. Факт - чаках човек да свърши оглед, за да влезна да гледам аз, след което друг чакаше мен. И 2 пъти му звъня телефона докато гледам.
Това ме кара да вярвам, че крахът е зад ъгъла!
Коментар
Коментар