Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Толкова високи лихви няма да има. В Швейцария и Франция, тогава нямаше такива лихви и цените се нормализираха и започнаха да се стабилизират и ръстат за 1,5- 2 год. както и лихвите .Около мен, хората когато купуват имоти всички ги оправят и или си ги ползват или ги отдават под наем. Не познавам някой който да го държи ненаправен, може да го забави за година-две и после го оправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В еврозоната инфлацията е 8.5 процента за януари. Няма как и в България да не намалява
А в българия почти всичко вече е на изкуствени цени. Реално може да очакваме и аз наистина очаквам спад, но за кратко преди да ни удават пак в пари без да сме произвели нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Обявите в имот.бг значи са на луди?
- 1 like
Коментар
-
Говоря ти за градове с много новопостроени жилища,не за малки градчета.Откъде ще ги намерят толкова майстори при положение, че и постоянно се строят нови жилища, та и там са ангажирани.
Коментар
-
Хахаха, кой луд щеси продаде апартамента за да си сложи парите в банка на 5 % лихва ?! Не само ,че не познавам такива ,а и няма от къде да се вземат
Какви вицове пишете само хахаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
И минималната заплата пак ще вдигнат, и пенсиите. Зимата излезе топла и затова имаме известен спад сега, но той не е устойчив.
Те първа почва следващия рунд на вдигане на цените. Не си мисли че е свършила тая работа https://www.a1.bg/indexation2023
Коментар
-
https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2023/0..._na_psihologa/
Съседи-ченгета за вредни за здравето. Потресен съм!
- 1 like
Коментар
-
Пиша, че до година-две си ги оправят и или ги ползват или ги дават под наем. Трудно се намират майстори ,но не и невъзможно. Дори и аз намерих майстори когато си взех къщата миналата година и от месец юли вече си я ползвахме независимо ,че не познавах майстори в Созопол и областта
Вярно ,аз исках само да се пребоядиса и други малки промени ,но ги намерих бързо.
Коментар
-
https://www-bloombergtv-bg.cdn.amppr...ata-na-lihvite
Много хора мислят че лихвите ще са ниски отново?
Дали ?
Коментар
-
За декември инфлацията е 16.9 процента.За януари няма данни, но се очаква още да падне.Та ако не януари, то за февруари ще е около 10 процента.
Те първа почва следващия рунд на вдигане на цените. Не си мисли че е свършила тая работа https://www.a1.bg/indexation2023
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да да страхотно,само дето се оказаха че профила ти е измислен както и всичките приказки и историии
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Разгеле, че сте ти и Бетера да ни кажете истината за имотите. След като черпя информация от вас, стигам до извода, че аз живея в измислен свят. Наемите на моите жилища са в диапазона 1800-3000 и нямам закъснял наем или мрънкане да свалям. Нито празни имоти.
Разбирам ги хората, под наем си е кеф. Плащаш на падежа и си живееш без грижи, ипотеки и ремонти.
Даже много съседи-собственици си говорим, че са индексирали с началото на 2023-та.
Коментар
-
Викаш всичкото ново строителство, което излиза на пазара веднага се довършва и прави годно за живеене.
А откъде толкова майстори?
Вярно ,аз исках само да се пребоядиса и други малки промени ,но ги намерих бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
И това какво общо има с Българската реалност. Ние имаме двойна инфлация, никой не вдига лихви. Щях да проявя разбиране ако се чудиш и маеш на адекватната монетарна политика в Швеция според тяхната инфлация. Обаче ние в България стоим на 20% инфлация от месеци и никой не си мърда пръста. Ако щяха да правят нещо управляващите трябваше да го направят когато инфлацията беше 10% и тогава можеше да имаш претенции. Те вече и да направят нещо по въпроса Българските власти, бизнеса прекалено много е инвестирал във подържането на инфлация за да оцелее съществена корекция.
Коментар
Коментар