Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.varna24.bg/novini/Bylgar...nagore-1562146
Идва адът за хората с кредити: Лихвите тръгват нагоре !!
https://www.standartnews.com/biznes/...te-516512.html
Лоша новина за кредитите! Кого удрят лихвите
От: Редактор -
09 февруари, 2023
Копирано от standartnews.com
Коментар
-
От бранша не очакват скоро спад в цените!!!!!!
Защо ги ручахме жабетата ЦЕЛИ 6 ГОДИНИ
Цените на имотите у нас са в пика си. Според брокери не се очаква пореден ръст през новата година. Няма обаче и индикации цените да тръгнат надолу.
https://nova.bg/news/view/2023/02/09...E%D0%BB%D1%83/Last edited by Bailor; 10.02.2023, 09:28.
- 1 like
Коментар
-
https://business.dir.bg/imoti/proekt...isii-ot-2028-g
Евродепутатите приеха днес проектомерки за увеличаване на процента на обновяване и намаляване на потреблението на енергия и емисиите на парникови газове, съобщи Българската стопанска камара. Предвижда се новите сгради да бъдат с нулеви емисии от 2028 г.
Съгласно приетия текст всички нови сгради трябва да бъдат с нулеви емисии от 2028 г., докато новите сгради, заети, управлявани или притежавани от публични органи от 2026 г.
Забрана на отоплителни системи с изкопаеми горива до 2035 г.
Коментар
-
купувайте не останаха.
Експертите съветват да не отлагаме покупката, ако имаме достатъчно заделени средства. Хората, които си търсят имот за живеене, особено ако ще го плащат с ипотечен кредит, трябва да действат сега, докато лихвите по кредитите все още са ниски. Някои банки предлагат и фиксиране на лихвата за период от 3 до 5 години. Онези, които имат спестявания и искат да ги запазят, като инвестират в имот, също не трябва да чакат, съветва Гергана Тенекеджиева.
Днес ве нехранимайковци, утре е късно идва събота и до понеделник ще са още 20% нагореНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
По темата:
Имам един познат който е много ларж и дава акъл на различни индивиди как да инвестират, като за да не се притесняват за инвестициите си той им гарантира печалбите.
Та реших и аз да бъда толкова ларж в имотите. Отсега насетне ще гарантирам на всеки купил имот, че ще продаде имота си с печалба. Ако му се наложи да продава на загуба, то загубата ще му я поема аз за моя сметка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rattenоо, модерацията се задейства на ключово име "деЦка"
трябва май да го заменя с по-подходящо, като стая за младежи и порас'нали
Та тия същите индивиди щедро раздават акъл как да не си купим жилище, а да чакаме 40% дискаунт когато дойде гоУемото МЯУ.
===2039===
Само предполагам че има такива индивиди, но не знам кои са те.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пачанга ,нужно е приземяване на наемите ,наемодателите не бива да очакват високи цени на наемите ,всеки се защитава както може ,вдигаш ли наема риска си е за теб !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
========2049========
Бях на оглед на една двустайна маломерка точно вчера. Обзаведено преди 5-6 години, прилично направен като за 1000-1200лв наем. Цената е 2600 евро квадрата за средна бира жилище в южен квартал в София. Като се сметне за под наем, с клизма отива на 3.5~4% доходност. А имаше малко и за ремонт. Та се надявах да му капарирам още на място, ако свали цената в разумни граници. Влизам при собственика и започнах да преговарям...
А продавачът ми вика, че хич не го интересува пазарлък, защото и сега му звъни телефона по 30 пъти на ден. Факт - чаках човек да свърши оглед, за да влезна да гледам аз, след което друг чакаше мен. И 2 пъти му звъня телефона докато гледам.
Това ме кара да вярвам, че крахът е зад ъгъла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
леле, добре, че ботчо се отърва там на върха 2017-та
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Моята брокерка от Бургас има и офис в София, каза ми, че продала панелна гарсониера на последен етаж преди месец в Сухата река на 81 000€!Ще има крах, няма как, ама през 2039г.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Купувай, защо чакаш отстъпка или и ти смяташ, че цените са балон?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е не ти ли е гадно сега
Коментар
Коментар