Първоначално изпратено от Бедният брoкер
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз съм си събрал, но не искам да ги давам на банката ...засега. очаквам интересни неща..
те са по актуални от ЧСИ-тата в момента и ще стават все по актуални..и безкомпромисни уви
и въпреки това кредит да ти седи при готов кеш и лихва в полза на банката ...не е много сделка (освен ако кредита не е с фиксирана лихва!!!)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ми не сте изпити по една голяма Бургас 63 ,със заледена чаша ,и салата Снежанка,тогава нямаше да има игнор
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Неустойчив, колко да е неустойчив? Досега 6 години от 2017-а!
Крехък, колко да е крехък? 100%!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако кредита не е на фискирана лихва - винаги ще изпреварва тази по депозита респективно банката от теб ще дърпа все 1-2%, които може да не дърпа ако си покриеш кредита сега.
после си събирай на депозит и чакай вход
Коментар
-
Бетерчо ме е добавил към игнор листата му. Сега нормално ли е това според теб?
Коментар
-
Виж сега прогнозирах УСТОЙЧИВ СПАД!!
А БОНИ ПРОГНОЗИРА К Р Е ХЪ К и НЕУСТОЙЧИВ РЪСТ?!!!
Кой е по адекватен в прогнозите ?
Крехък, колко да е крехък? 100%!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Едно време имаше два лафа които запомних ,запомнете ги и вие ,не знам кой беше казал ама ще се окаже май прав ,В България пазара на имоти е 5,6 години ръст и 5,6 години спад ...и другото беше че цените падали след около 12 месеца без нито да се вдигат нито да падат...картинката придобива познати нюанси
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма да си погася заема, понеже очаквам по-високи лихви по депозит от депозита. За сега изчаквам. Във въпросната банка мога да довнасям, а за сега депозита ми е едва 36% от оставащата ми главница по кредита.
после си събирай на депозит и чакай вход..във времето ще събереш повече пари ако бакната не седи между ръката и джоба ти.Last edited by bertram; 31.01.2023, 22:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
явно не ти се отговаря? характерна черта за няколко човека тук да акцентирате на личните нападки.
ако стотици хора са ме послушали да купят 2015-та ще се радвам, за по-натам въпрос на оценка и интерес
не пропускай, че ипотеките масово се теглят за 20+г години и 2-3-4 години рахат не означават, че след това ще е така.
при трагична демография - марсианците ли ще населят имотите в София или ромуляни или сирийци, афганистанци, паксистанци (те минават през нас гратис)... дето ще вкарваш лични нападки вземи помисли малко.
- 1 like
Коментар
-
не мога да го проумея това
плаща потребителски на 4+% (с екстрите) и държи депозит на 2%(+/-) годишна лихва
А и, колко имота може да управлява един сам човек, нали трябва да се радва на живота, не само наеми, подръжка, тичане, ремонти и тн.
Коментар
-
плаща потребителски на 4+% (с екстрите) и държи депозит на 2%(+/-) годишна лихва
- 1 like
Коментар
-
Не мога да поема този кадър !
Коментар
-
Явно е дошъл твоят щастлив момент да познаеш тренда след 6г. мъки на непознаване. Затова ли си толкова еуфорично въодушевен? Мен ми дреме за цените, аз съм купил каквото ми трябва и с лекота мога да изчакам следващия цикъл, за теб остава горчивата дъвка, че си подвел стотици, ако не хиляди хора..
ако стотици хора са ме послушали да купят 2015-та ще се радвам, за по-натам въпрос на оценка и интерес
не пропускай, че ипотеките масово се теглят за 20+г години и 2-3-4 години рахат не означават, че след това ще е така.
при трагична демография - марсианците ли ще населят имотите в София или ромуляни или сирийци, афганистанци, паксистанци (те минават през нас гратис)... дето ще вкарваш лични нападки вземи помисли малко.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Явно е дошъл твоят щастлив момент да познаеш тренда след 6г. мъки на непознаване. Затова ли си толкова еуфорично въодушевен? Мен ми дреме за цените, аз съм купил каквото ми трябва и с лекота мога да изчакам следващия цикъл, за теб остава горчивата дъвка, че си подвел стотици, ако не хиляди хора..
Коментар
Коментар