IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

ще ти отговоря вместо него,
    такова десетилетие няма да видите никога повече през живота си,
    Всеки шушляк тогава купил имот, акции, крипто и се докосва до бога, печели и си повярва за миг, че е вундеркинг ?!
    Просто имаше съчетание на фактори, понякога се озоваш по късмет на правилното място, няма лошо.
    Говоря за посл 10 год, не за 2005, 2000 или преди това.
    Просто ЦИКЪЛА свърши, това е, сега нагоре повече няма да ходи временно.

Само, да сметнем, ако някой е купил в началото на 2022г:
    2022 - Такси, прехвърляния + инфлация 20% = -30%
    2023 - спад от 5-10% + инфлация 15% = -20%
    Значи до тази Коледа, Тухларчо ще е със -50% ПОКУПАТЕЛНА ЦЕНА, ако ще и след това АКО пазара задържи тия цени, голяма далавера, я ? Как точно си е спасил кеша ?
    Българина се подаде на страха ,а страха е лош съветник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз съм си събрал, но не искам да ги давам на банката ...засега. очаквам интересни неща..
      ако очакваш продани от нап може
      те са по актуални от ЧСИ-тата в момента и ще стават все по актуални..и безкомпромисни уви

и въпреки това кредит да ти седи при готов кеш и лихва в полза на банката ...не е много сделка (освен ако кредита не е с фиксирана лихва!!!)
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ми не сте изпити по една голяма Бургас 63 ,със заледена чаша ,и салата Снежанка,тогава нямаше да има игнор
        Малко съм му сърдит, предай му моля те

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Неустойчив, колко да е неустойчив? Досега 6 години от 2017-а!

Крехък, колко да е крехък? 100%!
          Ха ха..глупости 2021 края и 6 месеца от 2022 година ,супер стабилен ръст няма що..говорим за Ковид прогнозите ти,другото не споря

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако кредита не е на фискирана лихва - винаги ще изпреварва тази по депозита респективно банката от теб ще дърпа все 1-2%, които може да не дърпа ако си покриеш кредита сега.

после си събирай на депозит и чакай вход
            Аз съм си събрал, но не искам да ги давам на банката ...засега. очаквам интересни неща..

Коментар

Бетерчо ме е добавил към игнор листата му. Сега нормално ли е това според теб?
              Ми не сте изпити по една голяма Бургас 63 ,със заледена чаша ,и салата Снежанка,тогава нямаше да има игнор

Коментар

Виж сега прогнозирах УСТОЙЧИВ СПАД!!
                А БОНИ ПРОГНОЗИРА К Р Е ХЪ К и НЕУСТОЙЧИВ РЪСТ?!!!
                Кой е по адекватен в прогнозите ?
                Неустойчив, колко да е неустойчив? Досега 6 години от 2017-а!

Крехък, колко да е крехък? 100%!

Коментар

Едно време имаше два лафа които запомних ,запомнете ги и вие ,не знам кой беше казал ама ще се окаже май прав ,В България пазара на имоти е 5,6 години ръст и 5,6 години спад ...и другото беше че цените падали след около 12 месеца без нито да се вдигат нито да падат...картинката придобива познати нюанси
                  Бетерчо ме е добавил към игнор листата му. Сега нормално ли е това според теб?

Коментар

Няма да си погася заема, понеже очаквам по-високи лихви по депозит от депозита. За сега изчаквам. Във въпросната банка мога да довнасям, а за сега депозита ми е едва 36% от оставащата ми главница по кредита.
                    ако кредита не е на фискирана лихва - винаги ще изпреварва тази по депозита респективно банката от теб ще дърпа все 1-2%, които може да не дърпа ако си покриеш кредита сега.

после си събирай на депозит и чакай вход..във времето ще събереш повече пари ако бакната не седи между ръката и джоба ти.
                    Last edited by bertram; 31.01.2023, 22:05.

Коментар

явно не ти се отговаря? характерна черта за няколко човека тук да акцентирате на личните нападки.
                      ако стотици хора са ме послушали да купят 2015-та ще се радвам, за по-натам въпрос на оценка и интерес
                      не пропускай, че ипотеките масово се теглят за 20+г години и 2-3-4 години рахат не означават, че след това ще е така.

при трагична демография - марсианците ли ще населят имотите в София или ромуляни или сирийци, афганистанци, паксистанци (те минават през нас гратис)... дето ще вкарваш лични нападки вземи помисли малко.
                      Берти направо ти се чудя как имаш нерви да се занимваш отделно с всеки олигофрен-брокераз. Ти си еВаси пича.

Коментар

не мога да го проумея това
                        плаща потребителски на 4+% (с екстрите) и държи депозит на 2%(+/-) годишна лихва
                        няма лошо, един малък плюс е по-добре от нула, не е смешно.
                        А и, колко имота може да управлява един сам човек, нали трябва да се радва на живота, не само наеми, подръжка, тичане, ремонти и тн.

Коментар

плаща потребителски на 4+% (с екстрите) и държи депозит на 2%(+/-) годишна лихва
                          Няма да си погася заема, понеже очаквам по-високи лихви по депозит от депозита. За сега изчаквам. Във въпросната банка мога да довнасям, а за сега депозита ми е едва 36% от оставащата ми главница по кредита.

Коментар

Не знам и аз ...шокиран съм !
                            Не мога да поема този кадър !

Коментар

Явно е дошъл твоят щастлив момент да познаеш тренда след 6г. мъки на непознаване. Затова ли си толкова еуфорично въодушевен? Мен ми дреме за цените, аз съм купил каквото ми трябва и с лекота мога да изчакам следващия цикъл, за теб остава горчивата дъвка, че си подвел стотици, ако не хиляди хора..
                              явно не ти се отговаря? характерна черта за няколко човека тук да акцентирате на личните нападки.
                              ако стотици хора са ме послушали да купят 2015-та ще се радвам, за по-натам въпрос на оценка и интерес
                              не пропускай, че ипотеките масово се теглят за 20+г години и 2-3-4 години рахат не означават, че след това ще е така.

при трагична демография - марсианците ли ще населят имотите в София или ромуляни или сирийци, афганистанци, паксистанци (те минават през нас гратис)... дето ще вкарваш лични нападки вземи помисли малко.

Коментар

Явно е дошъл твоят щастлив момент да познаеш тренда след 6г. мъки на непознаване. Затова ли си толкова еуфорично въодушевен? Мен ми дреме за цените, аз съм купил каквото ми трябва и с лекота мога да изчакам следващия цикъл, за теб остава горчивата дъвка, че си подвел стотици, ако не хиляди хора..
                                Едно време имаше два лафа които запомних ,запомнете ги и вие ,не знам кой беше казал ама ще се окаже май прав ,В България пазара на имоти е 5,6 години ръст и 5,6 години спад ...и другото беше че цените падали след около 12 месеца без нито да се вдигат нито да падат...картинката придобива познати нюанси

Коментар

Working...
                                X