If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малеее, сериозно ли има хора купили в тая презастроена КОЧИНА Бриз, на метри от главния булевард - мотописта.
Като ми остане време ще снимам за кво иде реч. Като открият мотосезона (април - ноември) ще постна и видео.
Хахахаха, ето на.
Човек може да предвиди и думите ви вече, толкова елементарни и предвидими… ай сега кажи че има спад при наемите и бегай да пиеш кафе на фекато
Малеее, сериозно ли има хора купили в тая презастроена КОЧИНА Бриз, на метри от главния булевард - мотописта.
Като ми остане време ще снимам за кво иде реч. Като открият мотосезона (април - ноември) ще постна и видео.
Така писа, бил обаче по-горе. Мислех, че е в Планекс, но те там не паднаха. Предполагам, че е под френската/май тя беше там/.
Няма лошо, харесал, купил, ама да обяснява, че няма да падат....за мен е заравяне на главата с пясъка.
Не ми отговаряй на въпроса с въпрос ако обичаш Не вещая спад. Питам те теб, нали ти анализираш ,че големия спад ще е 2023-2024 г. , та те питам колко ще е голям ?
Ще ти отговоря, но искам да заявиш, какво очакваш ти?
Не ми отговаряй на въпроса с въпрос ако обичаш Не вещая спад. Питам те теб, нали ти анализираш ,че големия спад ще е 2023-2024 г. , та те питам колко ще е голям ?
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Както и да е, харесал си, купил си.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
Фактите са , че спад на имотите няма. Факт е, че наемите са по 2.
Факт е, че много хора не можете да го преживеете. Това са фактите.
Е не е Бриз, но скоро и там.
Това предполагам е още картинка.
Инвестиционни имоти на цени от €770 / кв.м гр. Варна, кв. "Христо Ботев" Цена под пазарната за града На 5 мин. от Катедрален храм "Успение Богородично" В близост до училище Сигурна инвестиция Изгодни гаражи и паркоместа Модерна визия За повече информация: Силвия Георгиева, тел. 0876 600 880
Очаквах сериозен отговор....а не ирония.
Аз съм реалист и това е Варна за мое най-голямо съжаление.
Къде видя плюене, нима ме мога да имам мнение, което е негативно?
Аз не съм щраус та да си заравям главата в пясъка, когато нещо не ми харесва.
Да ти кажа въобще не ме бъркат наемите ти. Имаш, даваш, но това не променя фактите, а те са такива, каквито са.
Фактите са , че спад на имотите няма. Факт е, че наемите са по 2.
Факт е, че много хора не можете да го преживеете. Това са фактите.
Напротив, апартаментите са в ниски, малки кооперации. Чувствам се прекрасно в моя си, срещу себе си виждам дървета и част от морето, от останалите вземам наем, купувал съм всички обзаведени, на цени с 50 процента от днешните. Както вече казах, ко да ти обяснявам, в главите ви са кофтори и л.на?Коменатарът ми бе ироничен, а ти не го разбра…Като ти е навсякъде толкова непоносимо, просто се махни и толкова. Голямо плюене.. когато на човек в главата и душата му е кочина, няма начин да не вижда и това навън.
Очаквах сериозен отговор....а не ирония.
Аз съм реалист и това е Варна за мое най-голямо съжаление.
Къде видя плюене, нима ме мога да имам мнение, което е негативно?
Аз не съм щраус та да си заравям главата в пясъка, когато нещо не ми харесва.
Да ти кажа въобще не ме бъркат наемите ти. Имаш, даваш, но това не променя фактите, а те са такива, каквито са.
Явно умникът ще съм аз, но ти си осъзнал простотията, която си направил. От друга страна, когато си купувал най-вероятно не е било презастроено. Щом пресичаш и си в морската явно си в Симфонията. Другите варианти са всичкото старо в ниската част на Бриз или новото покрай булеварда.
Както и да е, харесал си, купил си.
Нали и двамата се съгласяваме, че Бриз стана уникална кочина. От коментара ясно се вижда, че вече си огорчен. Единственият все още читав квартал във Варна е Чайка, но и там почна да се строи, а скоро ще стане безобразно.
Не съм от Варна но ходих на огледи из града. Ако ще купувам във Варна, ще е само в Бриз. Високо, гледка, спокойно, само нови кооперации, близо до морската градина, зеленина, училища и т.н. (мнение на неварненец) Бриз е нещо като Бояна за София само дето е по-близо до центъра и не е такава кочина като Бояна.
Скъпа, ама то и при наемите на Локация...Локация...Локация.....имало спад.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 3-СТАЕН,
Под райони: ИЗТОК, Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 967 euro
Средна цена на кв.м: 8.47 euro.
Това не е спад ,а ръст Няма как да знаеш защото не познаваш пазара на наеми в квартала На мен този "спад" ми харесва
Коментар