Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ъхъ спасили!
Нима част от големите депозити не станаха тухли?
И дори тука в тая тема се прокламираше закриване на депозита и придобиване на тухла/като сигурна инвестиция/.
Кеша всъщност е неспасяем. Купуването на имот просто прехвърля един кеш от една сметка в друга сметка той не изчезва, а заради печатенето той непрекъснато се увеличава
Отворете си учебниците по икономика и прочетете за закона за пределната полезност
Едно нещо е интересно когато от него има недостиг кеша отдавна не попада в тази категория
Не че и имотите не са на ръбът на пределната полезност, но това което вие пропускате е че кеша нараства с по бързи темпове от имотите и това е причината да не се получи до момента желаният от вас срив
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Най-лошавата колежка брокерица е Дюри. Требе да кажа на руснаците че тя ги дебне зорко и да не продават
Колкото до рашките, отново са се развихрили и продават скъпо гадовете, ама си прав, аз ги дебна хахаха
Не съм смятала още на колко ще ми излезе да купя и някой апартамент за под наем в Созопол. Много се чудя да си призная. Започнат ли да продават много евтино ще взема да се излъжаКато се сетя , че когато купувах къщата можех да взема и един двустаен в Приморско за 19000 € и днес ме е яд, че не го направих. Цените са отлетели в небесата
Коментар
-
Вчера ходих да подготвя договора с инвеститора. Днес го подписах, утре ще му го дам.
Успех.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Вчера ходих да подготвя договора с инвеститора. Днес го подписах, утре ще му го дам.
Коментар
-
Представям си когато и кажес адреса си: общежитие 50, стая 501-ва с още двама съквартиранти.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе вчера обясняваше, че си гледал днес си се набил, много фантазия има в твоята глава.
Дай една локация, къде ти е зеленото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Певачката, цена?
- 1 like
Коментар
-
Полакчо, аз се набих в едно тъмнозелено в Бриз. Как мислиш, дали съм се минал?
===2039===
Питам защото с една заплата купувам 5м2. Това на запад не съм го виждал никъде.
Дай една локация, къде ти е зеленото?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ами честно казано Алпите са на сходни цени с Велинград и Банско - шокиран съм, че зле реновиран с мебели от Виденов хотел във Велинград с шведска маса с многозърнестия хляб на Лидл и извара Пилос иска 300-350 лв. за двойна стая. Лесно е да се види какво предлагат Алпите за 170 евро за нощувка на двойка.
Но да, към пътуването и неудобството от чуждия език и строгите правила в решението на контингента трябва да добавим и децата - далеч по-лесно е да ги метнеш в джипа и да си на 2 часа от София.
Затова Банско и Велинград ще пребъдат - те са единствен източник на забавление и разнообразие за едни хора, които са съгласни на ски, СПА, много и народна храна, чалга клубче и правене на метани от персонала срещу неоправдано много пари.
https://www.youtube.com/watch?v=ZftOgZqKagA
Как ли се чувстват автентичните банскалии, не знам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Ами честно казано Алпите са на сходни цени с Велинград и Банско - шокиран съм, че зле реновиран с мебели от Виденов хотел във Велинград с шведска маса с многозърнестия хляб на Лидл и извара Пилос иска 300-350 лв. за двойна стая. Лесно е да се види какво предлагат Алпите за 170 евро за нощувка на двойка.
Но да, към пътуването и неудобството от чуждия език и строгите правила в решението на контингента трябва да добавим и децата - далеч по-лесно е да ги метнеш в джипа и да си на 2 часа от София.
Затова Банско и Велинград ще пребъдат - те са единствен източник на забавление и разнообразие за едни хора, които са съгласни на ски, СПА, много и народна храна, чалга клубче и правене на метани от персонала срещу неоправдано много пари.
https://www.youtube.com/watch?v=ZftOgZqKagA
Как ли се чувстват автентичните банскалии, не знам ...Last edited by mirodes; 05.02.2023, 12:08.
Коментар
-
https://www.bloomberg.com/news/artic...premium-europe
Хахахахаха, май още една опорна точка на някои въжделенци за имотя, ще обърне посоката много по-скоро от великите им лозунги, че едва ли не много години ще растяли лихвите
- 3 Харесвания
Коментар
-
тц, нема бе, касиерките у Лидл купуват 2м2 с една заплата. Ама щом ти казваш, кой съм аз че да ти противореча.
Коментар
-
Напротив, българина е ял дървото от другите начини и си е научил урока:
Тухли, тухли, тухли, локация, локация, локация.
От украинските спестители в тухли колко успяха да си осребрят вложеното и да избягат с парите преди да пламне войната?
Според мен никой не е успял - напротив, наложи им се да бягат към Европа само с едната риза на гърба...Last edited by Frosty; 05.02.2023, 12:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар