If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Срещу резиденция Бояна, пред акт 16, цена към 1800евро квадрата, но апартаментите са огромни. Към 270к евро излиза 3 ст. апартамент, който реално по новото е 4 ст. (кухнята е отделно)
Колега, ей тези ги следя отдавна и нямат промяна в продажбите (може да не актуализират сайта).... Допадат ми, като локация и разпределение, но са ми малко скъпички. При разговор с мацката, която ги продава ми обеща добра отстъпка... Ще чакам да поскъпне кредита и тогава може да ги разгледам и на място.
аз нямам нищо против догодина, до друга пак да мога да бера имотиту с големата кошница,
като далечната 2015-та.
но май ще се чака, някъде докъм 2039
и тогава ще ги купувам от пенцията
Не ще да чакаш дълго, започва се от тази година! Плодовита ще е, в САЩ започват с бруленето!
тия са изключение
питай песимисчо за любимия инвеститор, дали му седат така апартаментите по обяви
Колега, ей тези ги следя отдавна и нямат промяна в продажбите (може да не актуализират сайта).... Допадат ми, като локация и разпределение, но са ми малко скъпички. При разговор с мацката, която ги продава ми обеща добра отстъпка... Ще чакам да поскъпне кредита и тогава може да ги разгледам и на място.
Много на ангро описваш сложни процеси. Изчезването на стоката означава свиване на предлагането/строителството. Само че това свиване в следващия момент води до по-ниски строителни разходи, няма да обяснявам защо.
някой казал ли е, че като са с по-ниски разходи ще делят разликата с купувача
аз нямам нищо против догодина, до друга пак да мога да бера имотиту с големата кошница,
като далечната 2015-та.
но май ще се чака, някъде докъм 2039
и тогава ще ги купувам от пенцията
Съжалявам, че се намесвам ,но тук масово не помните времената на Луканов и Д. Попов, когато казваше : За Бога, братя не купувайте !
По времето на Луканов, нямаше пазар защото цените бяха ниски и всичко се скри. Имаше купони и какво ли не.
После цените ги отвързаха и вече всичко се появи на различна цена обаче.
Толкова за това как работи пазара. Когато цената е по-ниска от разхода и стоката изчезва !!!
Много на ангро описваш сложни процеси. Изчезването на стоката означава свиване на предлагането/строителството. Само че това свиване в следващия момент води до по-ниски строителни разходи, няма да обяснявам защо.
аз не знам квае тая крива работа, но каквото и да стане имотиту место да пада....
то ковид ли не беше, то бомби, то лихви, то каквото се сетиш
борси паднаха и още толко ги чакат да паднат, коня и той улете в ряката пусто имоти държи
а квартирите на три месеца добавят 5%
Аве държи, как да не държи? Ей ги на сайта, "държат" едни и същи бройки от доста време.
Коментар