Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Конан-Варварина; 19.04.2023, 21:59.
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Затова е по-добре в заторени комплекси, вярно имаш такса, но не се занимаваш с подобни глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=95y2uw&f1=1
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 124046 euro
Средна цена на кв.м: 1796 euro.
Kонан Варварина къде е да показва справката ,гледам има желание за ръст ,ама май горивото привършва и двигателя кашля и се задъхва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
За тези 700 лв има 5-годишен давностен срок. Ремонтът беше 2017 г.
От тях 360 лв не могат да се съберат, защото хората от един апарт са по чужбина и няма връзка с тях. Другите са 4 вноски по 76 лв, но и те не могат да се съберат от 4 апартамента, правят се на луди и не искат да платят въпреки културната покана и документи.
Просто са кофти като хора, но и аз от този момент няма да плащам за никакви аварии и ще се правя на луд.
Парите не са ми проблем, в онзи период получавах много работа и докато се занимавам със съдилища, щях да изкарам 1000 лв за 5 дни. Има и документи и оферти, беше много трудно да се съберат и събраните пари, с много звънене по вратите и кандърми,
ако не сте сменяли щранговетепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Атлантис читави ли са ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имаш ли фактури за материали, оферти от фирми. ЗА тях можеш да ОСЪДИШ общото събрание.
За 700лв за покрива НЯМА ли ордер - все пак би трябвало на касиера на блока/входа да си ги дал.
За твоя труд един ..... като гледам сам си действал с "майстори". Ама тези 700лв им ги набий. Спри да плащаш каквото и да е. Най-добре под наем или продавай и се махай от таквиз съседи
От тях 360 лв не могат да се съберат, защото хората от един апарт са по чужбина и няма връзка с тях. Другите са 4 вноски по 76 лв, но и те не могат да се съберат от 4 апартамента, правят се на луди и не искат да платят въпреки културната покана и документи.
Просто са кофти като хора, но и аз от този момент няма да плащам за никакви аварии и ще се правя на луд.
Парите не са ми проблем, в онзи период получавах много работа и докато се занимавам със съдилища, щях да изкарам 1000 лв за 5 дни. Има и документи и оферти, беше много трудно да се съберат и събраните пари, с много звънене по вратите и кандърми,Last edited by Evgo; 19.04.2023, 20:21.
Коментар
-
Имам познати (купиха в Петия елемент), на които им изгниха мебелите по мази и гаражи, чакайки акт 16, кога ще стане - не се знае.
Онова до куротна също стои - няма никаква движение там, а бяха обещали септември 2022 г. На вятърна мелница гледам от 2 год има два изоставени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВчера имаше събрание на входа ми.
Аз съм платил следните сметки за общите части
- 700 лв несъбрани при основен ремонт на покрива и платени от мен
- 400 лв за боядисване на общите части
- 200 лв за 2 PVC дъски
- 200 лв за спукана тръба на парното и ремонта й
И аз си поисках да ми се приспаднат от таксите само последните 200 лв. Първо се разправях с касиерката и домоуправителката, а после се гласува и всички гласуваха против, дори хората под мен, чиито стени аз спасих от наводняване.
Няма такава наглост! Парите не са ми проблем, въпросът е принципен и морален.
Проблемът е, че тръбата е в един безстопанствен апартамент и трябвало да си искам парите от собствениците, не от входа.
За 700лв за покрива НЯМА ли ордер - все пак би трябвало на касиера на блока/входа да си ги дал.
За твоя труд един ..... като гледам сам си действал с "майстори". Ама тези 700лв им ги набий. Спри да плащаш каквото и да е. Най-добре под наем или продавай и се махай от таквиз съседиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Квото му дължат, на първо време 700 лв на 14 апартамента да кажем после ще покрият едни 1000 разходи и следващият път ще плащат веднага след събранието.
в противен случай може да има постоянни злоупотреби със скъпи ремонти, които да са ненужни, но да ги прави някой брат'чедтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
На тоя все някой друг му е виновен. За нищо не става освен за затвора.
Много взеха да бавят акт 16 що тъй?
Знам за няколко случая със забава от 1 до 2 години.
Онова до куротна също стои - няма никаква движение там, а бяха обещали септември 2022 г. На вятърна мелница гледам от 2 год има два изоставени.Last edited by better; 19.04.2023, 18:12.
Коментар
-
Аве ще ги осъди, ама кво ще им вземе?
Коментар
-
Нищо няма да загуби, ако ги съди за покрива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВчера имаше събрание на входа ми.
Аз съм платил следните сметки за общите части
- 700 лв несъбрани при основен ремонт на покрива и платени от мен
- 400 лв за боядисване на общите части
- 200 лв за 2 PVC дъски
- 200 лв за спукана тръба на парното и ремонта й
И аз си поисках да ми се приспаднат от таксите само последните 200 лв. Първо се разправях с касиерката и домоуправителката, а после се гласува и всички гласуваха против, дори хората под мен, чиито стени аз спасих от наводняване.
Няма такава наглост! Парите не са ми проблем, въпросът е принципен и морален.
Проблемът е, че тръбата е в един безстопанствен апартамент и трябвало да си искам парите от собствениците, не от входа.
Коментар
Коментар