IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
    Коя бамка може да ти трансферира в рамките на минути 10 000 000 евро срещу такса от 0,96 евро?
    [ATTACH=CONFIG]n4044865[/ATTACH]
    Аз бях добавил плащане през bitcoinpay преди 2-3 години и го махнах зашото клиентите почнаха да се притесняват че се забъркват в някакви схеми. Преди това искаха W-9 form като дойде време за приклюючване на годината , като добавих биткойн почнаха да искат W-9 оше с офертата. Само един клиент от ОАЕ плати с крипто и се оказа , че 3% такса на кредитните карти беше доста по-ниска от тази на биткоин процесора който ползвах.
    Last edited by segato; 28.03.2023, 01:11.

Коментар

• Открийте си сметки в някоя онлайн банка извън БГ. Много от тях нямат такси. Не се занимавайте с БГ.
      Last edited by X_Y; 28.03.2023, 10:17.

Коментар

Коя бамка може да ти трансферира в рамките на минути 10 000 000 евро срещу такса от 0,96 евро?
        [ATTACH=CONFIG]n4044865[/ATTACH]
        След тия 0.96 ще похарчиш поне 100К за адвокати и счеотоводители да се оправят с тоя "трансфер". Да не говорим че като влезнат тия пари по някоя платформа или банка с KYC веднага ще бъдат замразени за неопределен период от време.

Коментар

• Коя бамка може да ти трансферира в рамките на минути 10 000 000 евро срещу такса от 0,96 евро?
          Click image for larger version

Name:	fee3.jpg
Views:	1
Size:	11.6 КБ
ID:	4044865

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Магазинерите са престъпници защото се предполага, че са се разбрали всички заедно да продават на високи цен кащкавала. Банките обаче случайно са си сложили кажи речи еднакви такси и избора е или да плащаш такси или да не ползваш банкови услуги. Ми как ти преведат заплатата , пенсията или да платят клиенти ? С дялани камъни ? Разбирам , че пак натискаш към биткойна, ма там да би да няма такси ?
            От магазините няма отърване, но от банкстерите начини - бол. Биткойн е само единият от начините - през Lightning Network на Биткойн таксите са 0,04$, независимо от сумата. Ончейн транзакциите (през мрежата на Биткойн) днес са около 0,60$ без значение сумата. Таксата за съхранение е 0.

Коментар

Що па престъпници? Аз не съм чул някой банкстер да е опрял патлак на челото на някой Ганьо или Гинка да му дават парЕ на 0% (нула) лихва. Не е луд тоя дет яде зелника.....
              Магазинерите са престъпници защото се предполага, че са се разбрали всички заедно да продават на високи цен кащкавала. Банките обаче случайно са си сложили кажи речи еднакви такси и избора е или да плащаш такси или да не ползваш банкови услуги. Ми как да ти преведат заплатата , пенсията или да платят клиенти ? С дялани камъни ? Разбирам , че пак натискаш към биткойна, ма там не да би да няма такси ?
              Last edited by segato; 28.03.2023, 00:29.

Коментар

Що па престъпници? Аз не съм чул някой банкстер да е опрял патлак на челото на някой Ганьо или Гинка да му дават парЕ на 0% (нула) лихва. Не е луд тоя дет яде зелника.....
                Еми нали виждаш резултата като не дават лихва ?Хората си теглят парите и банките се сурват,по нанадолнището

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

За това казах по долу това са престъпници ,някъде да виждал или чуваш за печалба от лихви ?
                  Last edited by better; 27.03.2023, 23:35.

Коментар

• На Емилия ,фолк певачката, мъжа бил в строителния бизнес и ДСК му сложила запор на повечето фирми ,почти бил фалирал,коли всичко разпродава

Коментар

Аве, банкстерите няма ли да ги облагат с 33% данък свръхпечалба?

Печалбата на банките за 2022 г. удари нови рекорди

Финансовите институции са събрали над 1.750 млрд. лв. за година от такси и комисиони

https://www.segabg.com/category-econ...i-novi-rekordi
                      За това казах по долу това са престъпници ,някъде да виждал или чуваш за печалба от лихви ?

Коментар

• Аве, банкстерите няма ли да ги облагат с 33% данък свръхпечалба?

Печалбата на банките за 2022 г. удари нови рекорди

Финансовите институции са събрали над 1.750 млрд. лв. за година от такси и комисиони

https://www.segabg.com/category-econ...i-novi-rekordi

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Аз имам чувството, че банките в Бг печелят повече от такси и комисионни от колкото от лихви... Имам един депозит в ДСК и исках да го изтегля, но понеже не било на падеж ми поискаха 40лв. комисион (за 5к лв.) при положение, че от години е 0% лихва, която ми дават. Оставих го и на падежа ще го закрия, пари няма да им дам.
                          А,добър ден .Открихме топлата вода .
                          Трайчо,банките в България и не само в България ,темата е дълга отдавна не са банки,те и затова така бързичко фалират.

Коментар

Аз си мисля , че Изток, Изгрев, Лозенец си имат някаква стара слава от комунистическо време. Изток и Изгрев поне не бяха толкова презастроени (поне до преди няколко години не бяха , сега не знам). Редута и Гео Милев като че ли бяха за по-низшата номенклатурка, ма и тях по едно време ги смятаха за голямата работа. След време сигурно района край зоологическата ше го набедят за топ място, въпреки , че като гледам какви "нови панелки" са подпукали там май ше е трудно да се извърти.
                            Доста наследство има от соц простотиите. Примерно Бояна стана престижен като цървула Тошо си построи резиденция там и магистрала до нея, всички други крайградски села си бяха с коларски път кажи речи. Ходи разбери как нормален човек ще си строи резиденция на северен склон, а уж като селянин би трябвало да ги разбира тия неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз и за Изток не знам защо го броят за елитен квартал като имаш панеляци и боклуци по улицата все едно си в Люлин
                              Аз си мисля , че Изток, Изгрев, Лозенец си имат някаква стара слава от комунистическо време. Изток и Изгрев поне не бяха толкова презастроени (поне до преди няколко години не бяха , сега не знам). Редута и Гео Милев като че ли бяха за по-низшата номенклатурка, ма и тях по едно време ги смятаха за голямата работа. След време сигурно района край зоологическата ше го набедят за топ място, въпреки , че като гледам какви "нови панелки" са подпукали там май ше е трудно да се извърти.

Коментар

За всички тия години така и не разбрах защо Лозенец се брои за хубав район. Сигурно е бил първия нов район или де да знам. Естествено ако го сравняваш с Люлин е ясно, но Лозенец винаги е бил скъп и там "сравнително добър" не би трябвало да е част от изречението. Моя познат е точно до някаква гимназия, и е яко дрога, до тях има една разпадаща се панелка. Бордюрите изпочупени, асфалта на дупки, все едно си в краен квартал. Това видях докато жонглирахме с торбите прескачайки локви..
                                Аз и за Изток не знам защо го броят за елитен квартал като имаш панеляци и боклуци по улицата все едно си в Люлин

Коментар

X