Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by segato; 28.03.2023, 01:11.
-
Открийте си сметки в някоя онлайн банка извън БГ. Много от тях нямат такси. Не се занимавайте с БГ.Last edited by X_Y; 28.03.2023, 10:17.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКоя бамка може да ти трансферира в рамките на минути 10 000 000 евро срещу такса от 0,96 евро?
[ATTACH=CONFIG]n4044865[/ATTACH]
Коментар
� -
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Магазинерите са престъпници защото се предполага, че са се разбрали всички заедно да продават на високи цен кащкавала. Банките обаче случайно са си сложили кажи речи еднакви такси и избора е или да плащаш такси или да не ползваш банкови услуги. Ми как ти преведат заплатата , пенсията или да платят клиенти ? С дялани камъни ? Разбирам , че пак натискаш към биткойна, ма там да би да няма такси ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЩо па престъпници? Аз не съм чул някой банкстер да е опрял патлак на челото на някой Ганьо или Гинка да му дават парЕ на 0% (нула) лихва. Не е луд тоя дет яде зелника.....Last edited by segato; 28.03.2023, 00:29.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Що па престъпници? Аз не съм чул някой банкстер да е опрял патлак на челото на някой Ганьо или Гинка да му дават парЕ на 0% (нула) лихва. Не е луд тоя дет яде зелника.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
За това казах по долу това са престъпници ,някъде да виждал или чуваш за печалба от лихви ?Last edited by better; 27.03.2023, 23:35.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАве, банкстерите няма ли да ги облагат с 33% данък свръхпечалба?
Печалбата на банките за 2022 г. удари нови рекорди
Финансовите институции са събрали над 1.750 млрд. лв. за година от такси и комисиони
https://www.segabg.com/category-econ...i-novi-rekordi
Коментар
� -
Аве, банкстерите няма ли да ги облагат с 33% данък свръхпечалба?
Печалбата на банките за 2022 г. удари нови рекорди
Финансовите институции са събрали над 1.750 млрд. лв. за година от такси и комисиони
https://www.segabg.com/category-econ...i-novi-rekordi
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз имам чувството, че банките в Бг печелят повече от такси и комисионни от колкото от лихви... Имам един депозит в ДСК и исках да го изтегля, но понеже не било на падеж ми поискаха 40лв. комисион (за 5к лв.) при положение, че от години е 0% лихва, която ми дават. Оставих го и на падежа ще го закрия, пари няма да им дам.
Трайчо,банките в България и не само в България ,темата е дълга отдавна не са банки,те и затова така бързичко фалират.
Коментар
� -
Аз си мисля , че Изток, Изгрев, Лозенец си имат някаква стара слава от комунистическо време. Изток и Изгрев поне не бяха толкова презастроени (поне до преди няколко години не бяха , сега не знам). Редута и Гео Милев като че ли бяха за по-низшата номенклатурка, ма и тях по едно време ги смятаха за голямата работа. След време сигурно района край зоологическата ше го набедят за топ място, въпреки , че като гледам какви "нови панелки" са подпукали там май ше е трудно да се извърти.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз и за Изток не знам защо го броят за елитен квартал като имаш панеляци и боклуци по улицата все едно си в Люлин
Коментар
� -
За всички тия години така и не разбрах защо Лозенец се брои за хубав район. Сигурно е бил първия нов район или де да знам. Естествено ако го сравняваш с Люлин е ясно, но Лозенец винаги е бил скъп и там "сравнително добър" не би трябвало да е част от изречението. Моя познат е точно до някаква гимназия, и е яко дрога, до тях има една разпадаща се панелка. Бордюрите изпочупени, асфалта на дупки, все едно си в краен квартал. Това видях докато жонглирахме с торбите прескачайки локви..
Коментар
�
Коментар