Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Има разлика в хотела. Нищо че има спа и закуска. Айде сети се и ти бре. Еййй, на колко години сте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Това е доста добро. Казанлък е хубаво градче. Един от най-добрите ми приятели e от с. Ясеново. Помня (било е лятото на 2005 година) се бях върнал от Африка и имаха съмнение за малария. Симптомите ми се появиха чак в БГ, където се бях върнал за останалата част от отпуската ми. Потях се като прасе, чувствам студ при 35 градуса, спазми - ужас. Този зевзек беше заклал някакви агнета посред лято и ме вика. Аз - в Инфекциозна в София. Там - мизерия неописуема. Самоизписах се и след 3 часа бях при него. Натопих се преди това във водата и всички симптоми буквално изчезнаха. Каква беше тази вода - не знам. Агнетата се оказаха два овена - едни тлъсти пържоли с жълта лой - уникален вкус, но не за всеки. Изпонапихме се, после решихме в 8 вечерта да тръгваме към Априлци пеша през Балкана (луди и пияни). Някъде след хижа Янтра ни ръмжа мечка, нищо не се вижда - пълен мрак, с два челника. В осем сутринта бяхме на вилата ми в Априлци. След още 2 дена ядене и пиене се прибрахме с автобус до София, после с БДЖ до Казанлък да си взема колата...Бяха ми излезли и изследванията - положителни. Симптомите - изчезнали. Пих 2 седмици някакви химии след това.
Луди години бяха.
не ти е помогнала водата, нито овните. Но добре сте се забавлявали, хапвали и пийвали. Точно така се прави. Евала, Джони. Навремето заради такова ядене и пиене изпуснах една кака, студент бях. Три дена ме чака да се кача на хижа Плевен, но аз по-далеч от Троян не успех да отлепя с една компания. Край. Това дете го загубих безвъзвратно. И до днес ме е яд. После се омъжи за един наш колега, но той надежден. Не къркаше. Карай, живот си беше.Last edited by bulgarian lev; 18.04.2023, 23:42.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кой ги дава тез 70 евро за нощувка в някаква квартира без хранене спа и тн? Какви ги говориш? В момента в чистак нов луксозен 5* хотел в делнични дни със закуска и вечеря + спа е към 170 евро, ако резервираш за 3 дена ти дават 1 нощувка бонус и цената става 127 евра! В 4* хотели предполагам е доста по-тънко! За 3* да не говорим!
Ето гледай, хотелът чистак нов само на няколко месеца с минеарална вода.
https://kingsvalleyhotel.bg/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Добро е, да, но имат проблеми с персонала, делничен ден се ядва някак, но по празниците издъхват, понеже не им достигат хората. Вкарват милиони в хотели а няма кой да работи, как ще развиваме туризъм нз.Last edited by ejonny2376; 18.04.2023, 22:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Защо не още в края на това десетилетие да видим 3-4 милиона евраци в София?
Недвижимите имоти не са били занулявани откакто сме влезели в милениума. Няма съмнение, че да падат е немислимо. Само нагоре!
А ако всички станат милионери, може и милиард € м2 да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОтличен тайминг, машалла!
И теб ли да те причисляваме към файтона с тролчетата... или?
Недвижимите имоти не са били занулявани откакто сме влезли в милениума. Няма съмнение, че да падат е немислимо. Само нагоре!
А ако всички станат милионери, може и милиард € м2 да видим.Last edited by Kris_; 18.04.2023, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Това е доста добро. Казанлък е хубаво градче. Един от най-добрите ми приятели e от с. Ясеново. Помня (било е лятото на 2005 година) се бях върнал от Африка и имаха съмнение за малария. Симптомите ми се появиха чак в БГ, където се бях върнал за останалата част от отпуската ми. Потях се като прасе, чувствам студ при 35 градуса, спазми - ужас. Този зевзек беше заклал някакви агнета посред лято и ме вика. Аз - в Инфекциозна в София. Там - мизерия неописуема. Самоизписах се и след 3 часа бях при него. Натопих се преди това във водата и всички симптоми буквално изчезнаха. Каква беше тази вода - не знам. Агнетата се оказаха два овена - едни тлъсти пържоли с жълта лой - уникален вкус, но не за всеки. Изпонапихме се, после решихме в 8 вечерта да тръгваме към Априлци пеша през Балкана (луди и пияни). Някъде след хижа Янтра ни ръмжа мечка, нищо не се вижда - пълен мрак, с два челника. В осем сутринта бяхме на вилата ми в Априлци. След още 2 дена ядене и пиене се прибрахме с автобус до София, после с БДЖ до Казанлък да си взема колата...Бяха ми излезли и изследванията - положителни. Симптомите - изчезнали. Пих 2 седмици някакви химии след това.
Луди години бяха.
- 1 like
Коментар
-
Кой ги дава тез 70 евро за нощувка в някаква квартира без хранене спа и тн? Какви ги говориш? В момента в чистак нов луксозен 5* хотел в делнични дни със закуска и вечеря + спа е към 170 евро, ако резервираш за 3 дена ти дават 1 нощувка бонус и цената става 127 евра! В 4* хотели предполагам е доста по-тънко! За 3* да не говорим!
Ето гледай, хотелът чистак нов само на няколко месеца с минеарална вода.
https://kingsvalleyhotel.bg/
Луди години бяха.
- 1 like
Коментар
-
2 дена в тая кочина (незнайно защо наречена държава) няма да има вода:
https://vikvarna.com/bg/messages/bre...b_region_id=17
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеОчаквам милион-два евро на m2 да станат имотите в България в следващите петнайсетина години.
Или поне 500 000€ м2.
И теб ли да те причисляваме към файтона с тролчетата... или?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Нидерландия привлича поради някои особености в търговското и данъчно право, английски език, практически несъществуваща корупция, безопасност за инвестицията. Ние сме точно наопаки - калпава админстрация в съчетание с неконтролируема корупция, английският при чиновниците е само за сивито, ченгета навсякъде в ключови позиции които ще те фалират за месеци ако не се отчиташ. Също лоши или скъпи транспортни връзки с Европа, с други континенти - никакви. Кое камикадзе ще избере София за щаб? Доброволно централата му да е под наша юрисдикция, ако е международна фирма това го поставя под контрола на много от нашите регулатори, директно им пада в ръчичките. #кой-е-идиота-инвеститор?
Имаше една първа вълна около и преди 2008ма. Задава се втора вълничка.
Но, ти си описал много добре проблемите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Амстердам е едно,в най-голямото гето е точно противоположното !
Малките били питали викаш.
Кой,кога ? не е ясно.Някой си ,някъде ,бил споменал,че еди кои си, мислел,но не бил сигурен,дали да се мести.И не било бизнеса,а да живее там.И не било БГ,ами в Гърция.
И те така
Лека вечер, мон амур
Коментар
-
Рекордно поскъпване на жилищата ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Над 130% ръст на цената на квадратен метър
===2039===
Понижителската фауна да не чете статията! Действа лошо на нервите. По-добре е само да се досеща за бъдещето.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар