Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
В цяла България са подобни цените на жилищата.И това при положение, че в във всички градове има демографски срив, а в някои и демографска катастрофа.
Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Конкретно за този апарт, трябва да се изрине и всичко на ново. Докато стане годен за живеене, цената му ще стигне тази на хубав апартамент в Левски Г.
Което води до само един извод-демографията не играе значение при цените на жилищата, щото масово се купуват жилища като инвестиция.Включително гастарбайтерите си набиват парите в жилища в България.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Инструментите са под 1000лв, проблема е времето.
Шикозен - опита ми со всякакви майстори е от приличен до отврат, 50% са по големи шарлатани от врачките на пазара на богров. Няма ни един добър в БГ. с 1 ден четене в интернет знаеш повече от 99% от така наречените майстори
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕто ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.
https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828Last edited by Bad_Bear; 28.05.2023, 12:14.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Затова си купувам морски имот в изнесена зона без натрапници и миди и риба само директно от рибарите или с определени хора с лични контакти и връзки. Поне такъв е плана за второто. На терасата ми над морето ще е по-приятно и от 5 звезден лукс от Гранда на Елена с 80 левовия им див лаврак.. Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
За съжаление моето малко се позабави, и вероятно тва лято няма да мога да го ползвам. За криптото, според мен не е зле да си имаш един кон, докато все още е на цената на едно паркомясто в среден СФ квартал.
Коментар
� -
Ето ви един евтин до София, да не рИвете понижительете постоянно, че имало балон.
https://www.facebook.com/groups/1440...81822425876828
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къв див Лаврак на Златни???Всичко е замразени боклуци там.
На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани... Дано да стане тука до месец да финализирам сделката. Лично като варненец ще те поканя да изпием по бутилка бяло вино с кофа миди. А ти в замяна ще ме светнеш защо не бива да се занимавам с криптоси.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Оо, той дивия лаврак в ресторанти в Плевен и Пловдив е над 40 лв 300 гр порцията. Със все сосовете му и зеленчуците, аспаржи и пр. Ще се приземят все някога. В Пловдив в Турския ресторант до Халите е човешко, даже повече от приемливо.Всичко е замразени боклуци там.
На Св Константин понякога има Див, но е към 70-80 лв.
П.С Иначе паркинга на Златни станал 3 кинта на час - ден гУдина хРани..Last edited by better; 28.05.2023, 00:54.
Коментар
� -
Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.Нали и десертчета има.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Нз, вдигнаха цените, а клиентите са все същите - западнали сиромаси. Пролетта немски пенсионери, лятото работническата класа. Ще има да чакат някой да им яде салатата за 19 лв и Лаврака за 35 лв.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Пазар. Колко ще издържат така със салатата? Този сезон? Ми после?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес на Златни гледам една двойка гледат някакво меню на "заведение" и се възмущават - "салата 19 лв" ????! Да си я ядат.
"Заведението" е на централната улица и няма жива душа.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар