Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Вчера чаках от 21:50 до 22:30. Не се яви никой от отворковците. По едно време мина някакъв двуметров с питбул - мина и замина, тишина. Някакви с джипове се удариха леко и се посборичкаха. И те не са. Накрая една бабка ме пита имало ли аптека наблизо. В нея ми беше надеждата - но не.
Жалко, жалко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти що не отиде да ти набият канчето?
Или си ербап само пред монитора
я тука какво става Расте интересът към закупуване на ваканционни имоти по морето
Най-атрактивни са обзаведените двустайни и тристайни апартаменти в затворени комплекси
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене знам
май само бони отиде
Или си ербап само пред монитора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
имаше ли вчера среща на имотната тема,?
май само бони отидепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз първо си помислих, че той си го е внесъл отвън
както и да е, рязко ми спадна желанието за гледане.
какво вика, надценени ли са с 30% имотиту
имаше ли вчера среща на имотната тема,?
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнениеСпомена за 3 кратно надценяване , което може да означава тройна цена , или 200% отгоре , което може да се коригира лесно с 60% спад . Но според мен не включва последните пикове , както и възможността за подценяване на имота при криза , което наистина е спад над 60% . Дали ще е 70-80 , или ще нулират в края на ситуацията е трудно да се каже .
Нулирането вече е в вход.Неизвестно засега е дали ще бъде бързо,шоково зашеметяване на тухоглави или бавна смърт.Втория е много по-лош за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти недей да мислиш много, щото не ти се отдава този процес
70-80% са надценени
10% вече нулираха.Има още доста,но ние и тепърва започваме
Мишия капан щракна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз първо си помислих, че той си го е внесъл отвън
70-80% са надценени
10% вече нулираха.Има още доста,но ние и тепърва започваме
Мишия капан щракна
Коментар
-
аз първо си помислих, че той си го е внесъл отвън
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.dir.bg/business/ikonomika/...ot-ochakvanoto
Рецесията в Германия ще бъде по-силна от очакваното Високата инфлация натиска надолу частното потребление
16:15 | 21 юни 2023 24 2265
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
За това са нужни кадърни политици както в нашия парламент така и в европейския. И някаква визия.
Това е илюзия в момента - всеки иска да се набута за да краде, и това е така навсякъде на света, но поне се опитват и да вдигнат добавената стойност, ако ще и да е от части за да може да се краде още повече.
Няма как отделните хора да вдигнат конкурентноспособноста си ако държавата не им помага и няма някаква политика по въпроса. Да, има изолирани случаи с добър бизнес план и късмет които успявят, но зад тях има 1000 които не са успели. Виж какво става с розите - уникална култура само по нашите ширини с уникален продукт - и няма кой да го продаде и да го защити. Миналата година видях доста изорани розови ниви. Това с което искаш да се занимаваш не може да се самоиздържа, ако има от някъде да идват средства може би да. Виж ги големите земевладелци какво правят - отглеждат за каквото има субсидии и ако трябва продукцията се хвърля, да не говорим, че 99% от тях са натрупали активите си с чисти кражби и са купували на безценница земите. Земеделието не е бизнес на пазарен принцип и само една лоша година може да те върне 5 назад.
Поради това всякакъв вид дребно земеделие в България е обречено на неуспех ако не разчита на някакви субсидии. Ако отглеждаш нещо био или модерно има някакъв шанс да си намериш пазар. Моравско село и Земята на траките са такива бизнеси за които се сещам, като за Земята на траките не съм много запознат, но този с Моравско село е с доста добър бизнес и въможности.
То вече се и вижда като сметнеш кава доходност би имал от средно статистически апартамент за отдаване под наем в даден район.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Прави си,малко излагация, явно са бърза ли..
какво вика, надценени ли са с 30% имотитупрепоръка е
Коментар
-
https://m.dir.bg/business/ikonomika/...ot-ochakvanoto
Рецесията в Германия ще бъде по-силна от очакваното Високата инфлация натиска надолу частното потребление
16:15 | 21 юни 2023 24 2265
Коментар
-
от кога чакам
е, не, верно ли на такъв висок гост са сипали кафето в пласмасарка
ужас
Коментар
Коментар